Jump to content

Hız

sporenes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

6

• omer_yildir

5

• Fotifoti

19

• S.Halilduru

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mazda6larin bazilarindada 170te devreye giriyor diyorlar  :geyik:  sonradan modifiye ile cozulebiliyormus bu sorun  :2funny:

175 galiba :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim eski düldül 120yi geçince ötmeye başlıyor, uzun yolda teybi bayabi açıyordum .neyseki duymuyorum bi süredir eheh . mazda seviyor böyle kısıtlama işlerini galiba.

endişeye mahal yok sevgili mazdadaşlarım , herşey kontrol altında :) foti risk sevmez , ama hayatı yaşar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda6larin bazilarindada 170te devreye giriyor diyorlar  :geyik:  sonradan modifiye ile cozulebiliyormus bu sorun  :2funny:

bazı arabalarda 1 saatte 100 km\s hıza çıkıyor  :tey::hi::geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boludan gelirken benim 2 Çamlıdereyi inerken 227 ile kesiciye girdi. Şimdiye kadar gördüğüm en yüksek hızı bu. 227 km. Kadran 220 de bitiyor. Düz yolda 195 km ne yapsan ne etsen geçmiyor. En uzun inişi Çamlıderede denedim ve kesiciye kadar gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Tombakında gördüğü en yüksek hız Aydın otobanında 205 idi. Geçen Kurban bayramı arefesinde Bursa yolunda 195 yapmıştım. 17 yaş için iyi performans. Bülentin dediği gibi Mazda kendini iyi yenilemiş. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence yüksek hız denemeleri çok tehlikeli, hele sıfır araba ise katmerli tehlikleli. Araba parçaları daha yeni oturuyor, gevşeyen çıkan kopan para olabilir, sonuça beşer eli değmiş, beşer şaşar demişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne kadar sürate çıktığı değil de

ne kadar zamanda durduğu önemli gibi geliyor

ki aracı almak için gittiğimde test sürüşü yapmış ve kefken-istanbul yolunda 180 ile fren yapmış ve cetvel gibi durmuştuk (daha önce yazmıştım ama tekrarlamakta bir kez daha fayda gördüm)

(foti nin yazdığının üzerine selmanın dediklerinin altına imzamı atarım)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi 2 nin yol tutuşu çok iyi. C sınıfı araçlardan bile iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 45 yanak toyo proxes treadwear 220 benim araç bu şekilde süper yol tutuyor. 2 araç geliyorduk ve e46 bmw 316dan daha iyi yol tutuşu var. Bmwnin sahibi benim aracı sürünce kendi söyledi :) 1.5 motor aracı çok rahat taşıyor. Lpg de son hız denemesi yapmadım. bakalım ne kadar değişecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yavaş git yavaş kızıyolar :fiuw:

eveeek bugün acaip can sıkıntısına müteakip, çıktım yola bi deneme yaptım. ve 185 de gazı kesiyor araç  :kafa:

görüntü biraz sallanmalı idare edin  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şehir efsanesi :) inanmıyorum öyle bişey olduğuna ama yinede ilk bin km 4000 devri geçmedim. 185 hızda kaç devirdeydi ona da bakmadım , araç devir değil hız yüzünden kesiyor hem. zaten çok rahat hızlanıyor yol eğimli oldğu için, zorladığımı da düşünmüyorum açıkcası .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motorlar fabrikada yakıtsız rodaj yapılıyor. Krankdan çevrilerek rodaj yapılıyor. Ve bu süre 6 dk civarı. Bu durum rodaj için çok çok az ancak eskiye nazaran imalat yöntemleri gelişti. Bu sebeple imalattan çıkan parçaların ölçüleri tam ve yüzeyleri istenen kalitede. Benim fikrim yine de ilk yağ değişimine kadar fazla asılmamak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...