Jump to content

Mazdanız Nerede Üretilmiş ?

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

vun decoder le ilgili çok yazı okudum bu şase no daki 10. rakam yılı belirliyor. bende 0. 2009 lara 9 demişler ancak 2010 ve 2011 araçlar için bir bilgiye ulaşamadım. duyduğuma göre geçen yılların arabalarını 2011 yeni model olarak ta verebiliyorlarmış. araç 90. yıl özelliklerini taşıyor ama başka ülke için üretilmiş olabilir mi. üretim japonya fabrika hofu ama model yılı birşey yazmıyor ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya da şu olmuş olabilir. 0 dan sonra bazı VIN larda yani şase numaralarında A,B,C diye devam ediyor . Yani 2010 dan itibaren A,B,C diye devam edebilir.

Aşağıdaki link de yardımcı olabilir.

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,18134.msg337387.html#msg337387

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaşılan Gören Otomotiv 1 sene bekletmiş bizim aracı

Sen ciddiye almadın değil mi ? Oradaki üretim yılı ama trafiğe çıktığı tarih Ağustos'tan sonra ise doğal olarak bir sonraki yıl görünür modeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaşılan Gören Otomotiv 1 sene bekletmiş bizim aracı

loyn. ne oluyolen burda... :D

kim neyi bekleymiş arkadaş, mazda3 bi yıl rafta kalsa halimiz ne olurdu...

Sen ciddiye almadın değil mi ? Oradaki üretim yılı ama trafiğe çıktığı tarih Ağustos'tan sonra ise doğal olarak bir sonraki yıl görünür modeli.

ağustostan sonra ithal olmuştur o. bi sonraki model yılı yazılmıştır o yüzden. siz bakmayın aracın üretim tarihine...

bu arada üretim tarihi ne olursa olsun, aracın ithalat tarihine bakılır. yani örnek vermek gerekirse, araç 2009 model almanyada. adam bugün ithal etsin 2011 tescil ettirebilir...

netekim almanyadan getirtilen grey market araçlar bu sebeple oralardan ucuz alınır ve Türkiye'de iyi karlarla satılır...

bilginize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Bir hortlatma daha. 5 senelik konu skoru. :P

Bir yerde Meksika üretimi muhabbeti vardı, istediğim konuyu bulamadım ya da yanılıyorum.

Şu dakika itibariyle aracımın yanına inemedim, ama evdeki sertifikasına baktığımda 3MZBM.. ile başlayıp 116743 ile bittiğini gördüm. Bu konu içindeki bilgilere göre aracım Hiroşima değil de, Hofu üretimi olarak görülüyor. Meksika diye hayıflanacaktım az kalsın.

Bize Meksika üretimi araç geliyor mu? Sanki bu yönde bir şeyler okuduğumu anımsıyorum bu forumda, ve acaba onların serii numarasında ne yazıyor 0 ve 1'den ayrı olarak?... :ph34r:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...