Jump to content

Mazda3 MPS sürüş deneyimi hk.

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok benzer olmasa da bir roadshow gerçekleşti zaten ;) Sonra MPS'in turbosunu değiştirtmek zorunda kaldılar , o ayrı :D

:2funny: ehh artık teste katılanlara brifing vermek lazımdı çalıştırır çalıştırmaz yürütmeyin, kontağı kapatmadan önce biraz çalışsın bekleyin şeklinde...yurdumun insanı napsın bulmuşken dibine kadar basmıştır  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

7

• Fotifoti

13

• joys_eftelya

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

konu hortlatmışsınız :)

ilk defa kısa oranlı şanzıman ve bu kadar güçlü bir araç test ettim :) aşık oldum :D tek sorun 250 ile sınırlandırılmış olması :P

0-170 çekilen yer biraz yokuş ,sonlara doğru baya yokuşa geliyor hatta.  daha iyisini yapacak vaktim olmadı. mps kullandıktan sonra benim araçla hız yapmayı(yapamamayı) bıraktım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün işe tek başına honda civicle giden arkadaşım 5 kişi dolu mercedes c200 le gelen masei arkadaşlarına yol vermemek gibi bir şaka yapayım diyerek önünü kapatmaya çalışmış ama sonuç çok feci: önce arkasında durmuşlar sonra sağından yapıştırıp geçmişler :) bütün gün mesaide makarasını yaptılar çok dokundu arkadaşa. Bizim işe gidiş geliş güzergahı genelde boş olduğundan ve ekibin kanı kaynadığından böyle olaylar kaçınılmaz oluyor :) Sırf mesaiye gidip gelmek için alacam bu yaratığı, tokat manyağı yapacam milleti yeter artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orada yokuş çıkıyor,ve yol baya kısaydı. oranın inişinde ben sürerken 250'yi geçmedi. arkadaşlar şokta olduklarından kayıt yapamadılar :D 250yi çok rahat gördüğünü belirteyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bildiğim kadarıyla yok. 1.2. vites vahşi bir at gibi zap etmesi zor oluyor :P  benzini dert etmeyecek kadar gücüm olsa hiç durmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bildiğim kadarıyla yok. 1.2. vites vahşi bir at gibi zap etmesi zor oluyor :P  benzini dert etmeyecek kadar gücüm olsa hiç durmam.

kafadan kayıyor mps de benimkide :D  bugun kullanim bari özledim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben çok şanssız bir şekilde İzmitte çok yağmurda kullandım. Arabayı yolda tutmakla uğraştığımdan pek bişey anlamadım açıkçası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...