Jump to content

VW Öve Öve Bitiremiyorlar...

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teessüf ederim, vaneo ticari değil Mercedese göre, Zafira sınıfı, sadece mazda5 gibi arka kapılar sürgülü  :tey:

Mercedes BMW gibi çabuk dağılmıyor, gerçekten daha sağlam araçlar üretiyor. Auidiye ise biraz şüpheyle bakıyorum ben açıkçası...

sürgüler varsa ticaridir bana göre. ticaretle uğraşmadığım için araştırmadım o modelleri , ilgi de duymam zaten :) ben aileme göre olan kullandığım ve kullanma ihtimalim olan modelleri takip ediyorum. mazda 5 de bunlardan birisi. mazda 5'in 2.0 dizel mazda motoru olup olmayacağını merak ediyorum. olur mu ki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel araba güzel... Sevdim ben yeni 5i...

Bu arada Vaneo ticari değil  :2funny::tey::sopa::boks:

Ne demek değil. Bildiğimiz kamyonet kırması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir abi kusura bakma,bakmayacağını da biliyorum ama :D Ne çirkin bi 4 tekerli bu vaneo da ya hiç mi estetik bi tarafı olmaz arkadaş :D Mercedes'i anlamak zor.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onun için çok dua ediyorum Mazda6 alsın diye ama bir türlü alamadı. Aldıktan bir süre sonra gönül rahatlığı ile satarım diye düşünüyorum :D:2funny::geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktım, çekik ve kara gördüm.

Tecrübe dedikleri bu olsa gerek.. ;D Smiley'den benim gerçek gözümü tanımladın abi,önünde şapka çıkartırım  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tecrübe dedikleri bu olsa gerek.. ;D Smiley'den benim gerçek gözümü tanımladın abi,önünde şapka çıkartırım  :hi:

Eyvallah kardeş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi, yenisini almayacaksan neden satacaksın ki 6yı? Dünden beri gömü mü buldun :D

Hanımın onayından daha büyük gömümü olur :D Lakin satış şimdilik ertelendi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

bana göre dünyanın en sıkıcı tasarımına sahip, satış rekorları kıran aracın 7. neslinin fotoğrafları. doğuş otomotiv'in 2013 yılı için satmayı planladığı golf sayısı 10000 adetmiş.

165149.jpg

golf-vorn-4099987172903040963.jpeg

db2012au00884-small-4713016068707556967.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...