Jump to content

VW Öve Öve Bitiremiyorlar...

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok şaşmamak lazım mazda6 da tek tip gelecek 80bin tl olacakmış.."0" bmw 3.20ler alınıyor o fiyata..

yeni kasasını eveli gün gördüm bostancı carrefour un karşısındaki mazda'da camında fosforlu 53.000 yazıyodu. 80.000 yanlış bir istihbarat olmuş sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya işte mazda böyle bi araç, vosvos topiği açarsın konu yine mazdaya döner :D

aynen öyle oldu... konu vw den saptı, m6 konuşulmaya başlandı. ama konuşulmayacak gibi değil, dehşet bir araç yaw...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

nox sensörü tıkırtılar ve konfordan odun vermemek icin yapilmis asiri yumusak amortisorlerle yolda duramamak... 4 sene golf5 kullandim illet ettim arabadan. cok sorunlu denen mini cooper kullandim ustune 2 sene. Aslan gibiydi minigim  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ortalamam 9,6-9,8 arasında gidip geliyor. yaptıgım 450km nin 200ü fln otobanda oluyor ortalama 130-140 km hız ile. golf5 16fsi 6 ileri dsg de 6. viteste 130 la giderken araba ortlama 7-7 bucuk yakardi. mazdada onu yakalamam icin 100 u gecmemem gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düşünce doğru ... aynen katılıyorum. FSİ motor dedi VW, 2004 yılında çıktı, 2009 gibi heralde TSİ çıkardı. yaw madem FSİ en yeni ve son teknoloji niye maymun gibi motor değiştiriyorsun... FSİ daha çıkalı ne kadar oldu ki TSİ peyda oldu peşine... ama gerçek şu TSİ da gidici gibi bence, turbo değişimleri ve turbo problemleri yakında o motorun da sonunu getirir... bmw zaten kullanmadı diye VW'e vermiş bile olabilir DSG'yi  :2funny:

yalnız burada bir düzeltme yapmak istiyorum

Fsi motorlar tamamen üretimden kalkmadı üretimden kalkan 1.6 fsi motorlar şuan kullanılan tsi motorların alt yapısı fsi motordur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama dsg ye laf edersem ayip etmis olurum. 1,6fsi dsg sanzimanla sehir ici 600-650km yol yapiyordum..

1.6 fsi'larda kullanılan 6 ileri otomatik vitestir dsg bambaşka bir sistemdir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

dsg şanzıman sadece golf ün GTI ında yok muydu yav? çünkü dsg de amaç çift debriyaj vasıtasıyla vites değişimleri aralıklarındaki güç kaybını yok ederek maksimum akselerasyon sağlamak. benzer bi teknoloji honda nın VFR 1200 ünde de yakında kullanılmaya başlayacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

babamın Tiguan'ı ilk delirme belirtisini gösterdi geçen hafta.. şehir merkezinde yol üzerinde park halinde iken dörtlüleri yakmış yanından dozer mi ne geçmiş yolu titreterekten, arabaya bir haller olmuş sonra..

dörtlüleri kapadığı halde konsoldaki ikaz göstergesi sanki hala dörtlüler açıkmış gibi yanıp sönmeye devam ediyormuş.. elektronik el freni bir kaç defa basınca devreye girer ya da devreden çıkar hale gelmiş.. kısacası kafası karışmış arabanın, beynini yemiş diğer bir değişle.. daha önce golf IV'ten çok çekmişti, umarım bundan çekmez.. 3-4 günün ardından normale dönmüş ancak enteresan bir arıza, ben pek anlam veremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Passat da olsa Tiguan da olsa Touran da olsa Phaeton da olsa sonuçta 'Halkın Otomobili' adında bir araç almam,yakın çevreme de aldırmam. Maazallah öve öve bitiremezler sonra filan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir vw'ye tercih edilecek araba yine bir vw imiş. :2funny:

yahu yeter artık.gerçekleri yansıtan reklamlar istiyoruz.ben bayiye mazda 3 almaya gidipte mazda 2 ile çıkmam bu kadar basit :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vw markası ne kadar kaliteli araba üretsede güzel motorlara imza atsada hiç ısınamadığım markalar arasında insanlarımız bu markayı neden bu kadar beğeniyor anlamış değilim tip olarak bence civic mazda3 lancer gibi araçların gerisinde kalan jetta yeri geldi 3 serisine yeri geldi 5 serisi bmw ile kıyaslandı marka fanatikliği yaparak yorum yapan insanar yüzünden  bu tiplere sinir oluyorum 1.4 122 bg bir motor aslında çok başarılı bir motor türkiye şartlarında ama uzun kilometrede güven vermiyor her an sorun çıkartıcakmış gibi bir hisse kapılıyorum jetta 1.6 105 bg tdı sürdüm vites geçişleri çok iyi manual olmasına rağmen bir mazda ile kıyasladığımda mazda çok sert civic idare eder neyse hepsini kıyaslamıyacağım örnek veriyorum  passatın aabrtılmasının nedeni yabancı sitelerde ve dergilerde bu arabayı öve öve bitirememelerinin yüzünden bu kadar pahalı olmayı hak etmiyor aynı kasaları insanlara makyajlıp sunan marka bence iyi marka değildir insignia bence bir adım önde passatın karşısında fakat adamlar reklamını ve insanlara güveni çok iyi sağladı ve halen satıyor mazda gibi kendini ağırdan satmadı şuan satıyor gerçi ama neyse ben şahsen doğuş otoyu tebrik ediyorum insanları bu derece kandırıp güzel bir piyasa oluşturduğu için bu kadar pahalıya araçlarını sata bildiği için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...