Jump to content

VW Öve Öve Bitiremiyorlar...

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Degerli Ege yazını ilgi ile okudum.yazdıkların dikkat çekici ve doğru. bende 2004 yılından 2012 yılına kadar fransız kullanmış biri olarak sana %99 hak veriyorum.  Ama düşünce yapıları olarak kendilerini sevmem. Ayrıca %1 lik kısım benim kişisel sevgi ve değerlerime dahil olduğu için ne vw ne röno bana hitap etmiyor. Öyleyse neden vw tiguan kullanıyorsun diye sorabilirsin. Onu daha önceki yazımın birinde açıklamıştım. Ve bence %1  olan değerim, ; %99 dan daha büyük. Bu yüzden İleride kendime  4*4 mazda yada  subaru (atmosferik olmak koşuluyla); yada toyota gt86(olmazsa tek yumurta ikizi subaru brz) alma düşüncem var. Yalnız 2-3 yıl sürecek gibi görünüyor.Dilerim sende gönlündeki aracına kavuşursun.

abi sonuçta hepimiz ticari kaygılarla da otomobil seçiyoruz. Hele ki son vergiler. Mazda6yı satmak için baya bekledik mesela.

Biz de şimdi araba alsak büyük ihtimal vw yada pejo  olacaktır. Neden, çünkü herkes gibi biz de para kaybetmek istemiyoruz.. Fakat mazdada maalesef ikinci el büyük sıkıntı.

Onun dışında hiçbir sıkıntımız yok hatta servislerin tenhalığı bizi mest ediyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de kaç mps var? Neyse bahsettiğiniz video nun başlığı olmasa ne olduğunu anlamayacak bile Bir sürü kişi bulabilirsiniz ben dahil. Ama anlamadığım bir vw de bu işler Lego gibi Sök tak tarzı çok mu basit?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de kaç mps var? Neyse bahsettiğiniz video nun başlığı olmasa ne olduğunu anlamayacak bile Bir sürü kişi bulabilirsiniz ben dahil. Ama anlamadığım bir vw de bu işler Lego gibi Sök tak tarzı çok mu basit?

sanmıyorum. Mesela avustralya'da mazda en yüksek müşteri memnuniyetine sahip  firma seçildi, vw de sonuncu...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim tanıdığım VW sahiplerininda çok memnun olduğu söylenemez.

Almak için aylarca bekliyorsun, sonuçta muhtemelen istemediğin donanımı alıyorsun çünkü Doğuş bayileri kendini kral sanıyor sen almazsan başkası alır diye cevap verebiliyor.

Servis için randevu aldığında istediğin tarihe alman zor alsan bile bırak 1-2 saati aynı gün bile teslim alman zor.

Kıyasladığımızda orjinal kullandığında servis masrafları benim nerdeyse iki katım.

Satarken iyi fiyat etmeside garip bir bakış açısı alırken zaten çok para veriyorsun satarkende çoka satman normal. Mercedes A180 AMG 96bin, full Golf ki AMG ile yan yana koymam 88 bin. Bu nasıl karlı alışveriş anlamak zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabiki sayın EgeG göreceliden kastım buydu zaten. Olay VW düşmanlığına dönüşmesin ama VW de şu çok iyi mazda da çok kötü diyebileceğimiz hususlar az da olsa vardır diyebileceğimiz gibi, Mazda da iyi olup VW de kötü olan şeyler mevcut diyebiliriz.  Nasıl bir cümle oldu bu ya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir yeni otomotiv, mazda 3 mps fren balatası ve diski için en erken 2 haftada gelir dedi.

Bu işlere oldukça yatkınım, ancak videodaki işi yapamam, bu forumda da bu mekanizmayı ilk defa görerek ve özel alet olmadan yapılabileceğini iddia eden varsa, nörolojik teste gitsin.

megane 2'ye 3-4 cm aralıktan ve davlumbaz arasından xenon kit bağladım. dikkat edin normal helojen ampul değişimi demiyorum. ki bunun için bile servise gider megane 2 kullanıcıların çoğu. hatta alay konusu bile olmuştur bir çok yerli yabancı otomobil programında. zira megane 2'den sonra bunu da bağlarım her halde ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...