Jump to content

Yol Bilgisayarındaki Veriler

fatti3
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese merhaba ..

yol bilgisayarındaki sorunu dile getirmek istiyorum belki daha önce yaşayan vardır aramızda .. dün 5 kademe benzinim vardı 100 tl lik benzin daha aldım ve kademe sayısı 9 a yükseldi .. fakat fuel range deki rakam 379 a yükseldi çok saçma dedim ya 4 de 3 ü dolu deponun fakat neden daha yükselmedi .. neyse yola çıktım yaklaşık 100 km yol yaptım ve fuel rangeye baktığımda gördüğüm rakam 372 idi .. ya gerçekten bozuldu yada başka bi sorun var keza yazın ayvalığa giderken depoyu fulledik 580 de kaldı 300 km civarı yol yaptık bu sefer fuel range de yazan rakam 560 civarıydı .. bunu nasıl çözebiliriz serviste yazılım vs si varmıdır ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

merhabalar.

Akü bağlantısı sökmek! bu zamanda,))))),

Arkadaşlar, bu araçların yakıt hesabı son 2-3 km civarında ve kullanım şekline göre hesaplanıyor ( kitapçığında öyle yazıyor), ayrıca da direksiyonun sağ kolu üzerinde bulunan sağ alttaki  düğmeye bir süre bastığınızda biiip sesini duyuyorsunuz ve veriler sıfırlanıyor, sonrasındaki 2-3 km lik kullanım durumuna göre yakıt ve menzil tekrar hesaplanıyor.

selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhaba üstadlar. ilk kasa comfort mazda 3'lerde direksiyondan yol bilgisayarı ortalama değerleri falan  reset yapılabiliyor mu? multimedya takıldığı için info tuşu yok, direksiyona kaldık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim araçlarda direksiyondaki info tuşuna belirli bir süre basılı tuttuğunuzda resetliyor. Belki sizin araçta da böyledir. Denemekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Info tuşu ilk nesil mazdalarin direksiyonda yok ama ben dün biraz kurcaladim ve resetledim direksiyondan. Şimdi net hatirlamamakla birlikte ilk firsatta bulup yazarim. Belki birilerinin isine yarar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba üstadlar. ilk kasa comfort mazda 3'lerde direksiyondan yol bilgisayarı ortalama değerleri falan  reset yapılabiliyor mu? multimedya takıldığı için info tuşu yok, direksiyona kaldık...

Mode tuşuna uzun basınca ortadaki bilgi ekranında settings çıkıyor. Oradan yukarı veya aşağı tuşlarla ortalama yakıt tüketimini bulup, aşağı tuşa uzun basınca ortalama değerler resetleniyor. Yanlış hatırlamıyorsam çözüm böyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...