Jump to content

Mazda3 90. yıl özel serisi

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 105
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

15

• okkko

27

• S.Halilduru

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

izmit haldızdan 90.yıl otomatik 46.000 dediler biraz once. 44 lira da düz vitesi.

90.yıl serisinin düz vitesi var mı ki!?!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet Cumartesi günü bende Evo'da gördüm. arka tampon bizdeki versiyonlara göre daha güzel olmuş. tek eksiği dış aynalarda sinyal yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pek de güzel gelmedi walla bana yaa. Ben daha spor koltuklar spor tamponlar bekliyordum. Arka tampon farklı ama normali daha güzel gibi sanki, siyah kısım spor görünüm katıyo normalinde. Önde ise sadece sis lambası çerçevesi farklı. Belki de benim beklentim farklıydı ondan mı acaba? Ben daha spor bişey bekliyordum.

mps verelim size...

tamponlar güzel. özellikle arka önden daha güzel. sportif karakteri vurguluyor. içeride ufak ışık oyunları gayet hoş. ön koltukları çekmemişim ama yan destekleri daha büyük ve süngeri daha sert. deseni de farklı.

jantlara zaten laf yok...

gösterge tablosu optitrion. ama ön cam ısıtma yok. zaten yeni impressivelerde de otomatik araçlarda ön cam ısıtma olmayacakmış. sadece impressive düz vites araçlarda olacakmış.

ön plakalık farklı. orjinal krom eksoz çıkışı var. arka tampondaki oyuk da bunu vurguluyor. arka stoplar ledli. gündüz beyaz görünüyorlar... vs.vs.

bunlar hoş güzellikler. zaten bu farklı bir araç değil sadece 90. yıl anısına ufak tefek güzellikler yapılmış bir versiyon. aslında aklında mazda3 olanlar bu arabaları kaçırmasın derim ben...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkcası benim beklentilerim daha düşüktü. ama beklediğimden güzel geldi gözüme... fiyat farkı da alınan aksesuar farkına değer bence...

tercih ve takdir tabiki parayı verenin... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok yüksek gibi geldi bana ama zamanla biraz daha oturur sanırım yaylar yeni oldugundan ama spor yay istiyor 35lik :D eksik aramayı bırakalım genede güzel olmuş 90ncı yıl farkını koymuşlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav böyle anı tarzı arabalarda ufaktan yazı,logo, arma veya benzeri sembol olur. Koymamışlar galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav böyle anı tarzı arabalarda ufaktan yazı,logo, arma veya benzeri sembol olur. Koymamışlar galiba.

haklısın gökan abi bak bu benm aklıma gelmemişti ? Okan abi ??!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok valla. zaten çok iyi inceleyemedim. ama yarın bi bakayım. olmazsa çivinin ucuyla bi "90th" yazayım arkasın hatıra kalır. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok valla. zaten çok iyi inceleyemedim. ama yarın bi bakayım. olmazsa çivinin ucuyla bi "90th" yazayım arkasın hatıra kalır. :D

Kıyamam ben kalsın yazısız...

Ama ince detayda çok zayıf kalmış demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç aslında 90yıl serisi değil. 90yıl için ülkerin sipariş verdiği daha donanımlı araçlar...

yoksa bu araçtan daha dolusu avrupada satılıyor zaten...

ticari adı da mazda3 SVP yani sport visual package.

90 falan yazmıyor hiçbir evrakta... kandırıldık galiba?!?!? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç aslında 90yıl serisi değil. 90yıl için ülkerin sipariş verdiği daha donanımlı araçlar...

yoksa bu araçtan daha dolusu avrupada satılıyor zaten...

ticari adı da mazda3 SVP yani sport visual package.

90 falan yazmıyor hiçbir evrakta... kandırıldık galiba?!?!? :D

Bu olayı bitiren itiraftı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...