Jump to content

Düplü Tombak

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu arada cumartesi İzmite gelirken 2. depoyu da doldurttuk.

Yapılan yol: 250km.

Alınan LPG: 32,5 litre

Yani 100km.de 13litre gaz yakmış.

Buda kuruş! hesabıyla: 25,87 kuruş demektir.

Kullanım: Yalova çevresinde, klima açık olarak.

Slm  Gökan abi en sonunda dogal gaza döndün yani  ama iyi dayandın  artık bundan  sonra biraz daha fazla yürür tombak  hayırlı olsun güle güle kullan  :nazar: lpg de  buji durumuna dikat et buji  kabloları biraz daha  hassas  ve distribütör kapak  tevzi makarası oksit temiz liklerine dikat et ara ara tekler lpg de fs biraz hassaz ama sorun olmaz

güle güle kullan ama 25 ykr biraz fazlamı acaba uzun yol ve araç at  sabit gaz at vites atışı ama daha yeni sistem otursun zamanla düşer daha iyi olur ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

48

• Fotifoti

12

Usta hoşgeldin. LPG'yi daha taktırmadan, Emrenin talimatıyla bujileri ve kabloları değiştirdim. (NGK)

İlk depoda 100km.de 20 liraydı. Şimdiki biraz fazla geldi banada. Bin km. yapayımda ayara gideceğiz artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Usta hoşgeldin. LPG'yi daha taktırmadan, Emrenin talimatıyla bujileri ve kabloları değiştirdim. (NGK)

İlk depoda 100km.de 20 liraydı. Şimdiki biraz fazla geldi banada. Bin km. yapayımda ayara gideceğiz artık.

hb tşk gökan abi 20 ytl 100 km re km rede  20ykr ye takabül eder bu iyi rakam ama hiç kafana takma bu degerler hep degişecektir sabit kalmıyor  hayır olsun güle güle kullan ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ademin ayağını ben kestim :) suçluyum itiraf ediyorum :P

ustacım sağolsun süper oldu bizim ihtiyar.. bi iyileşeyim yeni fotolarla tam hikaye giricem :)

not: hızlı gitmiyorum, göz yanılması o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ademin ayağını ben kestim :) suçluyum itiraf ediyorum :P

ustacım sağolsun süper oldu bizim ihtiyar.. bi iyileşeyim yeni fotolarla tam hikaye giricem :)

not: hızlı gitmiyorum, göz yanılması o

fatihcim nasılsın allah acil şiva versin  :dua: biran önce iyileş bizide  üzmüştün  neşen yoktu çünkü hiç  umarım biran önce toparlanırsın

hız konusu güzel araba kullanıyorsun maşallah  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fatihcim nasılsın allah acil şiva versin  :dua: biran önce iyileş bizide  üzmüştün  neşen yoktu çünkü hiç  umarım biran önce toparlanırsın

hız konusu güzel araba kullanıyorsun maşallah  :nazar:

sağol ustacım. tam kötü zamana denk geldiniz ya. üzülecek bişe yok ama ,yiyorum iğneleri, yatıyorum evde .. geçer bir kaç güne inş. :)

mutlaka tekrar bekliyorum, vakit dardı, keban,sivrice gösteremedik sana.. kapımız her zaman açık :)

Adem usta maşallah diyorsa, Fatihten korkulur o zaman.

ürkün benden  :666:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4. Depo sonucu:

Yol: 265 km.

LPG: 29,85Litre

Yani 100km.de 11,26 litre yakmış.

Hemen sonrasında LPG dönüşümü yapılan yerde kalibrasyon aya vb. her ne ise o işlem yapıldı. Bakalım ne kadar düşecek? Ya da düşecek mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...