Jump to content

Düplü Tombak

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

48

• Fotifoti

12

Tabi abi. Adamlar çıkıp bilmemne66 diye benzin hortumuna mıknatıs takıp yüzyılın buluşunu yapıyor, bi başkası da çıkıp hava girişine pervane gibi bişey takıp bilmemne5 diye ikiyüzyılın buluşunu yapıyor. Otomobil firmaları da gerizekalı ya, büyük mucitlerimizi görmezlikten geliyor. Harcanıyor adamlar, kıymetini bilmiyoruz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi abi. Adamlar çıkıp bilmemne66 diye benzin hortumuna mıknatıs takıp yüzyılın buluşunu yapıyor, bi başkası da çıkıp hava girişine pervane gibi bişey takıp bilmemne5 diye ikiyüzyılın buluşunu yapıyor. Otomobil firmaları da gerizekalı ya, büyük mucitlerimizi görmezlikten geliyor. Harcanıyor adamlar, kıymetini bilmiyoruz :D

Birde nanoş var. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Evveeet, tatilde yaptığım yol ve sarfiyat ile ilgili bilgileri vereyim.

Güzergah:

Yalova-İzmir-Aydın-Muğla-Fethiye-Patara-Kalkan-Kaş-Fethiye(Şehir içi vs.)-Marmaris(Şehir içi)-Muğla-İzmir(Kordondan hızlı geçiş)-Balıkesir-Bursa-Yalova.

Yapılan yol: 1998 km. Yakılan düp: 184 litre.

Yani 100km.de 9.20 litre.

Bu yolculuğun gidişi gece, geliş kısmı ise gündüz yapıldı. Yani gelirken ve şehir içlerinde devamlı klima çalıştı.

Hız: Ortalama 90-120 arası değişti. Ama çoğunluk 100km./h.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

övünmek gibi olmasın benim arabam 90 model ama hala daha ibrenin sonunu buluyor.yada arkadaşlar egzozun sesinden tırsıp daha basamıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdaya düp daktıran zihniyeti kınıyorum...  :2funny::geyik:

hem kiracı hem ıkına sıkına alınan bir araba hem kredi ödersen benim gibi değil düp taktırma arbaya binip ağzınla çalışıyormuş(aaaannnn aaaaannn aaaaaaann) numarası yapar boşta gidersin hehehe :geyik::2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İhtiyarlar ha!  >:(

ee ööö bizim arabalar çok ihtiyar onu dyorum  :fiuw: pis kıvırdım  :P

ben motor yapılmadan önce, 195 gördüm düple.. 200 demedi benzine geçmeyi unutmuşum  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

srkn kardeşime katılıyorum arabanın verimini düşürüyorsunuz sonrada yok 160 ı geçmedi yok şunu geçmedi.geçmez tabi

Hız felakettir  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...