Jump to content

Z5 Yakıt Tasarruf ve Perfonmans Artışı

SELCUK_21
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu tür icatlara inanmazı kesinlikle tavsiye etmem arkadaşlar. ben çok kez inandım ancak her seferinde kendimi kandırılmış ve saf yerine konulmuş bir ruh halinde buldum ;D daha önce 99 model 323 aracıma (170bin kmde) bir çok denemem oldu bu ürünün aynı çalışma prensibi olan 2 ürün denedim ancak verdiğim paranın karşılığını alacak bir değişim kesinlikle olmadı. sonra motor yağı katkılarına dadandım motor silk ve bor power olmak üzere iki denemem oldu sonuç sadece biraz motor sesinde azalma oldu ama yakıt ve performansada hiçbir fark olmadı. zaten bu tür icatları binlerce mühendis çalıştıran otomobil firmalarının keşfedemeyip onların keşfedebiliyo olması bana çok mantıksız geliyor. ama masrafsız bir şekilde otomobilinizin performansını arttırıp yakıtını düşürmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey carbon cleaner olmalı. kesinlikle çok güzel sonuçlar alabilirsiniz bu uygulamayla yanlız aracınız 100bin kmyi geçmemişse ben yatırmamanızı öneriririm. ancak km.niz yüksekse çok mükemmel sonuçlar alırsınız kesinlikle tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son cümle haricindeki yazdıklarına katılıyorum. Carbon clean konusunda yazdığının tam tersini düşünüyorum. Yüksek kilometreli motorlarda carbon clean uygulandığında faydalı kurumlar da çözüleceği için araçta yağ eksiltme sorunu yaşanabiliyor. Carbon clean uygulaması hakkında verilen eğitimlerde de kilometresi yüksek araçlara yapılmasındaki sakıncalardan bahsediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim aracım 170bindi ve yaptığım uygulamalardan birtek carbon cleanerin faydasını gördüğüm için yazdım çokda ayrıntısını bilemem yani söylediğin doğru olabilir. ama ben uygulamayı yapan ustaya sorduğumda kurumların yakıtla beraber yanıp motordan atıldığını söylemişti hakikatende uygulama sırasında egsozdan müthiç duman atmıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

=) kusura bakmayın konu açmak kadar takip te önemli bunu hatırlatmış oldunuz sağolun  z5 2000 model 253 binde ve motora anahtar değmemiş aracımda km de 198 kuruş yakıyorum gaz 2160 tl sürat ise 200 leri rahatlıkla buluyor hatta trafiğe kapalı yolda 220 rahat rahat gördü =) ben bunu belkide piskolojikman z5e ve motor silke bağlıyorum araçta yağ yakma yada ona benzer bişey yok  ama 10.000 yarım litre e yada 750 gram kadar eksiltiyor dikkatimi çekmişti ussta yağ yakmıyor normaldir dedi  vel hasıl şu an problem yok tek alıp deneyen olaraktan konu takibinde bulunmadığım için özür diliyorum kalın sağlıkla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pekı gunluk en az 100 km yol yapıyorum urunu aldım kulandım ve memnun kalmadım gerı iade konusunasıl oluyor pekı diye yorumlar var facedeki sayfalarında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geri iade konusunda bilgim yok.özellikle mazda araçlarda daha verimli olduğunu söylemişti yetkili arkadaşlar ve özeliklede fazla km yapan araçlar daha fazla faydasını görüyormuş(günlük) dediğim gibi yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum gazda da daha seri tepki ve yakıt 2000 motora göre bence sonderece düşük 1600 motorların 250 kuruş yaktığını duydum 200 kuruş sonderece makul standart sürüş kurallarında tabiki siz yinede daha doyurucu bilgiyi ilgili satıcıdan öğrenebilirsiniz kalın sağlıkla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

1600 motorların 250 kuruş yaktığını duydum 200 kuruş sonderece makul

250 Kuruş = 2TL 50 Kuruş = eski paraya göre ikibuçuk milyon lira ;)

200 Kuruş = 2TL = eski paraya göre iki milyon lira

Doğrusu; 25 Kuruş, 20 Kuruş olmalı. Yoksa kilometrede ikibuçuk milyon yakan arabanın yanında bile geçmek istemem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...