Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öyle deme Ahmet, bi süre sonra lastik aksa yapışıyo resmen, mesela ben jantı yamulttuğumda stepne ön lastikte olmasın diye arkayı sökmeye çalıştım, yapışmış, 2 kişi sökemedik. Jantçı tekmeleye tekmeleye çıkardı lastiği. İçim cız etti herif lastiği tekmelerken ama Denizli sanayideki ustaya da bişey söyleyemiyosun deplasmanda, aslında bi VD-40'lık iş... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi 10. oldu ama yine söylüyorum adam istesede kalierini söktürme

kaliper üzerindeki telleri boyatmadan yaptırmak için sökmek gerek tel boyansa nolur diceksin zevk meselesi ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bir de benim kaliperin sadece görünür yerleri boyanmadı, komple boyandı. Görünecek yerlere sadece daha çok özen gösterildi. Görünürü yeter derseniz ayrı.

Ama sökülüp boyama ile üstünde boyama da aynı sonucu elde edemezsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ya bir de benim kaliperin sadece görünür yerleri boyanmadı, komple boyandı. Görünecek yerlere sadece daha çok özen gösterildi. Görünürü yeter derseniz ayrı.

Ama sökülüp boyama ile üstünde boyama da aynı sonucu elde edemezsiniz.

nerdesin sen ya laf yetiştiriom tek basıma
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Neyse tartışma bitmiş, ortam durulmuş ben diyeceğimi diyim :D

Benim kaliteden kastım kaliper boyası değil mazda yazısı :)

şimdik canım adminim 2 yol var

1-Enesin yaptırdıgı gibi sticker

2- boya ile yazı yani yazının renginde önce kaliperin yazı gelecek yüzünü boyayıp stickerı yapıstırıp sonra kaliperin ana rengini boyamak ve iş bitiminde stickerı sökmek bu biraz zahmetli ama bence güzel olur ilk tercihim bu olacak birde tabi kaliperin yüzeyide önemli cok pürüzlüyse güzel bi yazı için taşlamak gerekir yüzeyi bende taslama makinesi var ama sökecek usta yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent Abi buldum sana göre bi mazdaspeed yazısı ekliyorum ;D_tam kaliperlik :D_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdik canım adminim 2 yol var

1-Enesin yaptırdıgı gibi sticker

2- boya ile yazı yani yazının renginde önce kaliperin yazı gelecek yüzünü boyayıp stickerı yapıstırıp sonra kaliperin ana rengini boyamak ve iş bitiminde stickerı sökmek bu biraz zahmetli ama bence güzel olur ilk tercihim bu olacak birde tabi kaliperin yüzeyide önemli cok pürüzlüyse güzel bi yazı için taşlamak gerekir yüzeyi bende taslama makinesi var ama sökecek usta yok

Yavaş yavaş kanıma giriyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takviye kuvvet olarak yetiştim :) Gerçekten çok yakışan bişi kaliper boyası, yani resimdekiler gibi bişi değil aslında... İnce kollu jantlarda direk gözünüzle görmelisiniz (ki mazdanın orjinal jantı çok uygun, ki itiraf ediyim focus ghia alsaydim orjinal jantta böyle bi şansım kalmıycaktı dolayısıyla içime oturucaktı). Ama işte uygun bi renk lazım. Siyah ve kırmızı arabalarda pek sıkıntı yok. Mavi olanlar için subarunun ki gibi altın rengi kaliperler mükemmel. Gerçi burda bir kişide gördüm sanırım sadece ama düz sarı da aslında bi çok arabayla uygun olabiliyor. Ama dediğim gibi direk gözünüzle görmeniz lazım. Ankara dakiler için 7. caddede tabu cafede bahçede oturup direk yolu görüyosanız, bir çok örnek devamlı önünüzde durup kalkıcaktır :) ben şahsen aklıma ilk orda düşürmüştüm kaliper boyasını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir nargileci daha :)

Benim ki ayrı bişi pek nargilecilik sayılmaz, boş geçilen gün yok artı nerdeyse günde 2 kere  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...