Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mazdaspeed ise eğer, bugün Bülent abiye yazdırmamış olmanın mutluluğunu yaşadım :D Biri de gelip Brembo yazıdrsak olur mu dedi, olmaz ama Ate olur dedim :D sanırım forumda da olmuştu aynı muhabbet.

Abi bu boya işi çok daha güzel. Sticker yerine boya tavsiye ederim kesinlikle. Ama tabii daha çok özen istiyor işçilikte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi naaptın öyle yaaa??Eğer istediğin gözlerin direk kaliperlere odaklanmasıysa başarmışsın tebrikler ama ççookk sırıtmış tam olarak anlamadım ama yaylarıda kırmızı yapmışsan ben bir daha toplantıya filan gelmem  ;)

(yanlış anlaşılmasın kıskanmadım... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi naaptın öyle yaaa??Eğer istediğin gözlerin direk kaliperlere odaklanmasıysa başarmışsın tebrikler ama ççookk sırıtmış tam olarak anlamadım ama yaylarıda kırmızı yapmışsan ben bir daha toplantıya filan gelmem  ;)

(yanlış anlaşılmasın kıskanmadım... :))

Alperen bir de bu konunun sekizinci sayfasına bak istersen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

kalip ları boyatım sonunda ama tek eksik mazda yazısı kaldı.

o yazıyı boyayla yapacaktın tıfıl görmedinmi benim kaliperleri nasıl yaptıgımızı anlattık fotograflarla
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Dün arabayı yıkattıktan sonra farkettim de benim ön kaliperlerdeki boya soyuluyor bariz. Epey de gitmiş. Astar attırmadığımdan olabilir altına diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...