Jump to content

2010 Mazda3'e Turbo Takılabilir mi ?

hakanbirol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 ay olmuş :D Bülent ve Hakan abi ( alfabetik sıra ile :P ) ellerinize sağlık, araç ne durumda askere gitmeden son halini merak ediyorum, aklımda kalır yoksa :D

Askere gidince aklında hiç bir şey kalmaz merak etme :D İlk gün reset atacaklar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm mesajları baştan sona tek tek okudum ve dinden imandan çıkma noktasına geldim :D

Şurda askerliğe sayılı gün kalmış yapılır mı bu adama.. Nasıl geçecek onca gün orda bu düşüncelerle.. :D

Ama dönüşte buraya yazacak çok şey olacak gibi.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm mesajları baştan sona tek tek okudum ve dinden imandan çıkma noktasına geldim :D

Şurda askerliğe sayılı gün kalmış yapılır mı bu adama.. Nasıl geçecek onca gün orda bu düşüncelerle.. :D

Ama dönüşte buraya yazacak çok şey olacak gibi.. ;)

Dönüşte burası neresi diyeceksin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dönüşte burası neresi diyeceksin :D

Hıaaa bu efsaneler hiç bitmicek... :D

Yarın şu sınava bi girelim bakalım en azından sınav tabularını yıkalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada, araç gerçekten çok güzel oldu.

otomatik olmasına rağmen kullanması çok keyifli.

Gaz tepkisi inanılmaz medeni.

En önemli testi başarı ile geçti. Tam iki gün boyunca dur-kalk trafikte kullandım. En pis koşullarda yani.

Isınma yok. Zarıltı yok. Zincirden boşanmış beygir gibi fırlama yok, son derece kararlı ve üstün bir kontrol var.

Ve, gaz pedalının üzerindeki ayağınızın ağırlığı, trafikteki her şey ile başa çıkmanıza yetiyor.

Performans istediğinizde ise, muhteşem fırlıyor. Hele üçüncü viteste, koltuğa yapışıyorsunuz.

Benim gerçek performans ölçüm de tam bu işte.

Gücü ne olursa olsun, günlük kullanıma gelebilmeli.

Bu araba, bakkala da kullanılır, kontağı açıp buradan Hindistan'a gitmeye de.

Ara sıra her tarafına bir şeyler yapılmış arabalar görüyorum. Sahibi "sadece hafta sonları çıkıp gazlamak için" kullanabildiğini söylüyor. Bu benim anlayışıma ters.

Benim aracım da hatırı sayılır derecede güçlü. Ama ben fırına ekmek almaya giderken, iş görüşmesine giderken, her yere aynı araba ile gidiyorum. Isınma, şişme, titreme, bilmemne derdi yok. Olmaması da lazım.

Kısacası, bu Mazda3 macerası da son derece başarılı oldu.

Yolda gri bir Mazda3 görürseniz, kapışmadan önce iki kere düşünün derim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hem otomobil hem de yemek :D Benim sana hayran olduğum konular. Bu arada o bol maydanozlu, domatesli, parmesanlı fetucciniyi denedim. Mükemmel.

Afiyet olsun!

Duyduğuma göre Uyumsuz da dehşet bir Linguini yapıyormuş!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Askere gidince aklında hiç bir şey kalmaz merak etme :D İlk gün reset atacaklar :D

İnsanların aklına kötü şeyler getirme  :D Daha ben gidicem askere  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foto koyacağını sanmam, ama ben kullandım, fena değildi :2funny::geyik:

son buluşma resimleri içinde var fotoğrafları :)

başka araba mı o yoksa ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle giderse Mz6 ları otomatik Mazda6 ya çevirteceğim :D Kardeşim Google hakkı için düzgün yaz yahu :D

Patron da bizden. Nedir bu sitenin Kadir Abi' den çektiği.Vur kellesini, kılıcın keskin olsun hacım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...