Jump to content

2010 Mazda3 LPG uygulandı

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 8 ay sonra ...

benım aracımda da lovato markla lpg takıldı.Usta manıfoltun en dıbınden deldı ve sonunda guzel oldu dedı.Enjektor gırısınden pipolu sistem ise brc yetklılısı bana tavsıye etmedı bu sefer benzınde ıyı calısmıyor tam duzen tutmuyor dedı.Delinerek yapılan daha ıyı dedı ama ıstersen pipoyu da yaparız dıye tabirde bulundu.

souc olarak lovato lpg herhangı bır arıza ısıgı yakmadı.yakıt olarakda 66tl=340km gıdıyorum.Fakat ben cekıste bıraz dusme hıssedıyorum.

Lpg nın ozellıgı heralde düşük devirlerde cekiş daha iyi fakat devirlenince benzini aratıyor bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

o sizin lpg ayarlarından olabilir. sizin araçta biraz az yakıyor, sebebi ekonomik programlanmış olması olabilir. bu da biraz çekiş kaybı yapar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haftasonu Yozgat-Ankara-Bolu-Düzce-Ereğli gidiş dönüşü yaptım. Toplamda 2.1tlden 220 tl lik lpg aldım 1100 km'e yakon oldu ama gaz bitmedi halen ortalama yaklaşık 20kr oluyor bence başarılı

ortalama hız 110-130 arası otabanda ara ara 140-150 gördüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...

benım aracımda da lovato markla lpg takıldı.Usta manıfoltun en dıbınden deldı ve sonunda guzel oldu dedı.Enjektor gırısınden pipolu sistem ise brc yetklılısı bana tavsıye etmedı bu sefer benzınde ıyı calısmıyor tam duzen tutmuyor dedı.Delinerek yapılan daha ıyı dedı ama ıstersen pipoyu da yaparız dıye tabirde bulundu.

souc olarak lovato lpg herhangı bır arıza ısıgı yakmadı.yakıt olarakda 66tl=340km gıdıyorum.Fakat ben cekıste bıraz dusme hıssedıyorum.

Lpg nın ozellıgı heralde düşük devirlerde cekiş daha iyi fakat devirlenince benzini aratıyor bence.

Manifold delindikten sonra resim cektinizmi?

stilock/Mazda3 impressive A/T

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...