Jump to content

Led?

grk41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• S.Halilduru

17

• honuuu

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ben bir sitede angel far yapımını izledim ve malzemeleri bugün  karaköyden temin ettim uygulamayı bitirince  resimleri eklerim yorumlarıda beklerim. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bir sitede angel far yapımını izledim ve malzemeleri bugün  karaköyden temin ettim uygulamayı bitirince  resimleri eklerim yorumlarıda beklerim. :hi:

işte beklediğim haber bu, yeni kasada nasıl duruyor angellar bakalım...  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

ben clıoma yapmak için bugün aldım. 50 cm tek far için 10 tl. 2 far için 50clik boyuttan 2 tane aldım 18 tl verdim. internetten aldım. arkadaşlar onlar yapıştırma oluyor basit bişey çekinmeden yaptırabşlirsiniz. bir zararı yok. ancak çoluk çocuk çekip koaparabilir. o yüzden plastik bir aksamın arkasına gizlemeye çalışın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

İstanbul selanik pasajı girişinde 1 mt silikonlu araç için olan ledler 12v 10TL. 4 lü halde makasla kesip 12v bağlanıyor güzel ben aldım ama tamponları boyatacağım için yapmadım. Led'in resmini hafta içi koyarım epey güzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

aynı bölgeye bende audilerin gündüz farları var onlardan taktıracağım.internette de buldum yaptırdığım zaman resimleri paylaşırım.ama çok şık duracağından eminim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet şerit halinde uygulanan led sistemleri güzel bir işçilikle iyi sonuçlar verebiliyor ,ankara da epey yaygınlaşmaya başladı fakat kuş serisinde sık görmem beni led den soğuttu:-)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kuş serisinde çok var o şerit ledlerden. :) Audi'ninkiler gibi orjinal ve daha parlak bir şey olsa daha şık durabilir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende 3. stop lambasını led düşünüyorum.

O benim fikrimdi, Lütfen Abi.. Lütfen..  8)

Kardeşim biraz meraklı bu led işlerine, yapalım dedim 3. stop lambasını. şekil olarak sordu nasıl yapalım diye bende karar veremedim iki tane yap seçeriz dedim.

Sonuç resimdekiler gibi. Birde video'ya aldım size. kardeşim biraz show yapmış :) 

Yunus görmesin bunları :)

[smg id=6159]

[smg id=6161] [smg id=6165]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Kardeşim biraz meraklı bu led işlerine, yapalım dedim 3. stop lambasını. şekil olarak sordu nasıl yapalım diye bende karar veremedim iki tane yap seçeriz dedim.

Sonuç resimdekiler gibi. Birde video'ya aldım size. kardeşim biraz show yapmış :) 

[smg id=6159]

Çok orjinal Pro olmuş Savaş. Ben şahsen çok beğendim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok orjinal Pro olmuş Savaş. Ben şahsen çok beğendim

öyle olmasına uğraşıyoruz Ediz ;)

çapraz olan daha güzel ışık veriyor ;)

Doğru diyorsun Mesut Abi, arabada denedik bugün yakından ikiside güzel fakat çapraz olan uzaktan da led olduğu belli oluyor, sıralı olana uzaktan baktığında tek ışık gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[smg id=6159]

ya ben bunu kendim yapmayı hiç düşünmemiştim süper olmuş, araca montajlı halininde bi kaç resmini koyasanız da görsek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...