Jump to content

2010 Mazda 3 Cyclone Multimedia Player

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

cycylone marka olarak ıyı bır marka dıye bılıyorum.oncekı arabamda alarmı vardı ve cok memnundur.gorunum olarak bence cok guzel duruyor.ama fıyat bence bıraz fazla gıbı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cyclone orta halli beklenti karşılayan bir markadır ama 2010 mazda 3e uygulanıcak marka da tabiki sınırlı, daha eski 323 serisi 626 serisi olsa jvc pioneer jbl gibi bir markayı 700-800e alıp mal edebilirdiniz göğüslükteki boşluga uydurmak zor olmazdı yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi ben bunu aracıma taktırmak istesem kafamda bir sürü soru işareti olur. mesela direksiyndaki kumandalarla ne kadar doğru bir şekilde uyum sağlayabiliyor. montajında ne gibi bir işlem yapılıyor acaba tıkırtı veya benzeri istenmeyecek sesler oluşmasına neden olurmu, konsola montajlandıktan sonra parçalar arasında herhangi bir boşluk ve benzeri sorunlar olurmu, garantisi varmı veya aracın garantisini bozarmı vs vs. sonuçta azbir para değil ancak söylendiği gibiyse her araçta olması gereken bir sistem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüde boşluk doygunluk oturmayan yer olmaz, cyclone markası genelde garantili ürün satar ama aldıgınız yerle tekrar görüşün, aracnızın direksiyon kumandasına birebir uyum sağlaması gerek yeni m3 için üretildiğine göre (ama çalışmıyoda olabilir alıcagınız yere danışın) bildiğim kadarıyla garantiye bir sıkıntı vermiyor ama serviste taktırmanız gerekli diye biliyorum garanti kapsamı içinde oldugu sürece, aksi taktirde elektrik aksamı garantiden çıkartılır diye bir rivayet war

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

selam

reklam olacak ama ebay tarzı sitelerde bu aletlerin aynısı 400-500 dolar civarında bi flash belleğe yada CD karta Türkiye harita verileri yuklenebilir.. dili ingilizce ama aracımızın orijinal dili de ingilizce... bence bu para verilmez servis aynı cihazı 2000 tl ye takıyor.. ben sipariş vericem gelecek ay internetten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu cihazdan kullanan yada satıldığı yeri bilen bi arkadaş var mı acaba? hepsi burada bizde var diyor ama fiyatı 1.800 lira ithalatçı firma ile görüştüm eski kasa mazda3 e göre yok dediler (getirmiyorlarmış artık) bu durumda bende sipariş vermedim muhtemelen bana 2010 kasalar için olanını göndericeklerdi belki sağda solda bir dükkanda kalmış olabilir bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu cihazdan kullanan yada satıldığı yeri bilen bi arkadaş var mı acaba? hepsi burada bizde var diyor ama fiyatı 1.800 lira ithalatçı firma ile görüştüm eski kasa mazda3 e göre yok dediler (getirmiyorlarmış artık) bu durumda bende sipariş vermedim muhtemelen bana 2010 kasalar için olanını göndericeklerdi belki sağda solda bir dükkanda kalmış olabilir bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim

bülent abi eski kasa için yurt dışından getirmişti uyumsuzelement kullanıcı adlı değerli üye abilerimizden :) hörmetler abi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet, EVO dan Cem ile konuştuğumuzda o da eski kasa için yok demişti.

Sen en iyisi Bülent veya İlhan Abi ile bir temasa geç eBay den getirttiler ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun mesajı yazdığımdan beri ebay dayım zaten :D baya bişeyler buldum ama yarın bizim şirkeette alışverişten sorumlu bakan arkadaşımıza göstericem ebay için bakalım ne diycek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...