Jump to content

Akü

legend555
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aküm zayıflamış kışın çalışmayabileceğini söylediler ilk aklıma gelen değiştirmek oldu ama sonra şarj ettirebilir miyim diye de düşündüm?Adamların karşısına azda olsa birşeyler bilerek çıkmak istediğimden de soluğu burada aldım...

Akünün üzerindeki yazılardan tam kaçlık olduğunu anlamadım ama kitapçıktan 12V 52AH/5HR ve 12V 40AH/5HR diye 2 tane seçenek buldum.2005 mazda3 sedan dynamıc ve manuel vites için bunlardan hangisini dikkate almalıyım?Buradaki hr saat anlamında heralde de ah ne anlama geliyor acaba yani kısacası bunların türkçesini bilen var mı??Son olarak fabrika çıkışlı olan panasonic marka kuru akümü değişmesemde şarj ettirsem olur mu?Değiştirmen gerekiyorsada nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerinizi beklerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla tam bilmiyorum ama biri demişti kuru akünün içinde de su oluyor suyu bitmiş doldurdum tekrar şart ettim beni götürdü demişti, aracınız zaten akunuzu şarj ediyor, eğer uzun yola falan çıkarsanız orda yeterince şarj olur, tabi bunları kulaktan doğma fikir olarak okumanızı isterim hiçbiri kesin kaynaklara dayanmıyor benim gözümde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

geçen sene değiştirdim.2004 model benim guzu,demekki 5 yıl kullanmışım..yenisini 72 amp. Bosch aldım yerine tam oturdu..bu konuya dikkat edin bütün aküler yerine uymayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...