Jump to content

Mazda3 Ön Panel Sökülmesi

Guest izmitlii
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

resimde gösterdiğim kısmı sökmek istiyorum. yuvarlak ile çizdiğim klima derecesinin ışığı yanmıyor, bir de ortadaki aparatın ışığı temassızlık yapıyor. açıp ledleri veya ne varsa ampullerin bağlantılarını kontrol ediyim diyo.

bu bölümü sökmek i.çin torpidoyu sökmem gerekir gibi geldi. daha önceden açanlar varsa yardımcı olabilir mi? görüşlerinizi bekliyorum..

post-0-141695281703_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nedir benim bu siteden çektiğim.... :D

www.gorenotomotiv.com.tr/DATA/Mazda3ACC.rar

1-2..5 sırasıyla söküp tersi sırayla takınız.

ancak bir çok deneyimli servisin bile bu iş sırasında plastik tırnakları kırdığını, deforme ettiğini söylemek isterim. o yüzden dikkatli olun...

siteden silene kadar dosya paylaşımda. dosya şifresi: okkko

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende sökeni gördüm çok zor değil.

gösterdiğiniz alan içinde torpido sökmek gerekmeyecektir. teybi çıkarırsanız o alanın arkasını tamamen görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu euroesi ne güzelmiş. Keşke bende girebilsem :)

arkadaşım, seni 121 projenden takip ediyorum. otomotiv bölümü mezunu olduğunu öğrendim. 121 projesinden dolayı seni gerçekten tebrik ederim. mazda electronic service information'dan istediğin bilgi olursa benimle paylaş bulabildiğim kadarıyla seninle paylaşayım. araç hakkında herşey var sistemde.

bu arada okuldan sonra muğla'ya yerleşmek istersen sana açıktan iş teklifinde bulunuyorum. :D sektörün senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var...

post-1225-141695281743_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım, seni 121 projenden takip ediyorum. otomotiv bölümü mezunu olduğunu öğrendim. 121 projesinden dolayı seni gerçekten tebrik ederim. mazda electronic service information'dan istediğin bilgi olursa benimle paylaş bulabildiğim kadarıyla seninle paylaşayım. araç hakkında herşey var sistemde.

bu arada okuldan sonra muğla'ya yerleşmek istersen sana açıktan iş teklifinde bulunuyorum. :D sektörün senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var...

Öncelikle iş teklifiniz için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum :) Mesiye sadece yetkili servisler girebiliyor dediğim gibi bilgiler çok değerli ve bende girmek istiyorum :). Usada bir site 24 saat için 29 usd para istiyor ve Avrupada satılan modeller yok. Avrupa modleleri olsaydı bir günümü ayırıp bütün datayı pcye kopyalayacaktım. Mazda için süper bir bilgi kaynağı. En çok merak ettiğim nokta ise araçlarda üretim sonrasında yapılan güncellemeler. Bunları bilmiyoruz ve bir çok servisde dikkat etmiyor. Parça kodları ve parçaları epc den görebiliyorum. Birde 121 in tamir kataloğu elimde var. 1 ve 2 olmak üzere 2 adet. Mazda2 için aradım ancak bulamadım. Hiç bir yerde rastlamadım. Bir de 121 için kronik direksiyon kutusu arızası olduğunu düşünüyorum. Ne kadar kutuya baktıysam hep boşluk ve tıkırtı var. Hadi burada kötü yollardan desek Almanyada da düzgün olana rastlamadım. Aynı sorun için bir İngiliz vatandaşla konuştum. Açıp revizyon yaptırmış. Neyse konuyu dağıttık kusura bakmayın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...