Jump to content

Astina arıyorum [ALINDI]

ecortuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

km'ye fazla takılma.mazda bakıyosun.doch  motorunömrü adam gibi bakılmları zamanında yapılırsa 750.000 'i  aşar.bu ilanlarda en mantıklısı hem ful hemde fiyatı uygun olan kahverengi araç derim.tabi yakından görmek lazım.ağır kazası olmamak şartıyla alınabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

astinaya motor koymasalar bile illa ki astina der hale geldim :D çocuk gibi kaptırdım kendimi :D

Pusuya yattım bekliyorum şöyle bütçeme kafama uygun bulayım alacam hemen astinayı !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Özelden mesaj atmışsın buraya yazayım. 100binin altında astina bulursun belki, ama orjinal kmde olmayabilir. astinaların geneli 99 yılında satıldı. yani 11-12 yıllık bir arabadan bahsediyoruz. bu nedenle 100 bin diye şartlarsan kendini arabasız kalırsın. Ben zaten hiç anlam veremem bu olaya. 323 bakıyorsun 90 model km 130 binde orjinal! Bence çok takılma, bende 323hb almayı düşünüyorum, alacağım arabaya 100bin civarı bir rakam yazılmış, sahibini arayınca, km teli kopuk ama çok yapmadım dedi... ben üstüne bir 100bin daha koyuyorum :D 200binde kabul edip alacağım, umarım wukilin eski araba gibi 1milyon kmde çıkmaz araç :D

Hadi hayırlısı bakalım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı olsun abi senin içinde. bekliyorum aklıma yatacak arabanın çıkmasını. km olayını sana sormamın nedeni burada okuduğumla bayinin söylediğini tutmamasıydı. siz mazda motoru sağlam sorun olmaz bakımlıysa dediniz, bayii de kötü demedi ama uzun süre süreceksen sen 100bin altı bak dedi o nedenle tekrar sordum. ben 140binlere kadar bakıyorum zaten, yakın zamanda karşıma çıkacağını düşünüyorum. duyarsanız seslenin lütfen. saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-sahibinden-satilik-31819333/detay bu ilana bakabilir misiniz iyi gibi. Acele

araç otomatik değil manuelmiş bu iyi yanı ama, km 95bin değil 150 bin km! servis bakımlı değil kendi ustası bakmış

abs, klima, dirolik direksiyn, elek. cam. var 323f 1.6 10 buçuk aklıma düşen rakam siz ne dersiniz bu şartlarla?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç otomatik değil manuelmiş bu iyi yanı ama, km 95bin değil 150 bin km! servis bakımlı değil kendi ustası bakmış

abs, klima, dirolik direksiyn, elek. cam. var 323f 1.6 10 buçuk aklıma düşen rakam siz ne dersiniz bu şartlarla?

km uygun.

klima olayı süper

lpg olmasıda senin için avantaj

10 500 e verirse kaçırmamanı öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satan kişiyle konuştum 11500 son diyor, izmirden gidip alacağım için 11000 lira vereceğim yarın arayacağım tekrar.

araçta boya kaza yok, sadece bagaj kapağında boya varmış. Ankarada OPAN mazda servisi varmış oraya götürüp 70 liraya ekspertiz yaptırıp neyi var neyi yok görmeyi düşünüyorum. Ankara'ya ilk kez gideceğim opan değilde başka yeri öneren var mıdır onuda sorayım bu arada? açıkçası izmirdeki YENİ OTOMOTİV mazda bayisi çok yardımcı oldu akıl fikir verdi, sizinle de paylaşmak istedim. akşam planı programı yapıp 11 lirayı denkleştirirsem yarın konuşurum diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

absnin kesin olup olmadığını sor, kmye 95 yazan adam son dakika "aa yokmuymuş" demesin...  bu arada 1,6 değil 1,5 bu arabalar, 1,5  90hp. makyajlıları yani 2001 üstü olanlar 1,6 98hp.

Japon:) (isminizi bilmiyorum) mailiniz gelmedi bana

Adım Erol,Sanırım sizin kadir. Ok mail işi olmuyor,Kısa zamanda konu açacağım vaneo için.

Formlardan ve satış sitelerinden araştırmaya çalışıyorum şuan.Sanki aklıma yattıı gibi : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satan kişiyle konuştum 11500 son diyor, izmirden gidip alacağım için 11000 lira vereceğim yarın arayacağım tekrar.

araçta boya kaza yok, sadece bagaj kapağında boya varmış. Ankarada OPAN mazda servisi varmış oraya götürüp 70 liraya ekspertiz yaptırıp neyi var neyi yok görmeyi düşünüyorum. Ankara'ya ilk kez gideceğim opan değilde başka yeri öneren var mıdır onuda sorayım bu arada? açıkçası izmirdeki YENİ OTOMOTİV mazda bayisi çok yardımcı oldu akıl fikir verdi, sizinle de paylaşmak istedim. akşam planı programı yapıp 11 lirayı denkleştirirsem yarın konuşurum diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım  :dua:

hayırlısı olsun.  Hazır ankaraya gitmişken sincan trafik tescildende benim ruhsatı getirseniz :) hala gelmedi neredeyse 1 ay oldu.  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...