Jump to content

Astina arıyorum [ALINDI]

ecortuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

evet son kez soru soracağım bu araba hakkında. adamlar epey konuştum 11.250 istiyor daha düşmedi,

araba 11.250 ye 99 model 150bin kmde, klimalı, sıralı ruhsata işli tüplü, abs hava yastığı yok alınır mı arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet son kez soru soracağım bu araba hakkında. adamlar epey konuştum 11.250 istiyor daha düşmedi,

araba 11.250 ye 99 model 150bin kmde, klimalı, sıralı ruhsata işli tüplü, abs hava yastığı yok alınır mı arkadaşlar?

yok sormadım farzedin almayacağım, güvenim kalmadı, arabanın herşeyi var dedik,  osu yok busu yok derken ankaraya ne olduğunu tam anlamadığım araba için gitmek mantıklı gelmedi. vardır bi hayır  :dua: , sabır edip beklemedeyim. teşekkür ederim ilginiz alakanız için, birşey bulursanız seslenin lütfen, düğün takılarını bozdurmak için uygun zaman o nedenle altın takla atmadan değerlendireyim demiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

195,000 KM DE  abs lpg airbag var klima yok 8400 aldım. hadi benimkini baz alma ama bende senin gibi astina ararken en fazla 10 500 veririm diye düşünüyordum. 11 000 e çıkmam onun yerine başka modele bakarım diye kafamdan geçiriyordum. Bence fiyat konusunda sıkışıksan o fiyatlara başka modellerde bakabilirsin ama astina çok güzel çok yakışıklı ve çok farklı bir araba herkesde yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

195,000 KM DE  abs lpg airbag var klima yok 8400 aldım. hadi benimkini baz alma ama bende senin gibi astina ararken en fazla 10 500 veririm diye düşünüyordum. 11 000 e çıkmam onun yerine başka modele bakarım diye kafamdan geçiriyordum. Bence fiyat konusunda sıkışıksan o fiyatlara başka modellerde bakabilirsin ama astina çok güzel çok yakışıklı ve çok farklı bir araba herkesde yok :)

Katılıyorum "teccol" sana, sabır et bencede

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 liram var biraz borcumda var. Ama yinede 1-2bin borç alıp aklıma yatan bi astina almaya çalışıyorum. Durumum olduğundan değil arabayı sevdiğimden çıkıyorum oraya, yani zevkime göre almayacaksam 7-8 liraya bi uno tipo alırım kalnıyla borc öderim zorlamam kendimi. Ben bekliyorum dediğiniz gibi vardır bi hayır diyerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alfa , mitsubishi, nissan benim hiç düşünmediğim araçlar. Ama kesinlikle alfaya bulaşma derim. alfa alacağına git proton al

eywallah  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar malum bu konu "Alınık" adlı bölümdeydi. Oradaki ilanlar belirli aralıkla önemlerini yitirdiğinde silinmektedir.

İleride bu bilgilerin silinip gitmesini engellemek için buraya taşınması gerektiği uygun görülmüştür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar önceki konu silindi sanırım, o nedenle yeni konu açtım, bilginize.

Bir astina soracağım, tanıyan bilen varsa yorum yazabilirse sevinirm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-sahibinden-satilik-mazda-323-hb-1999-model-30022164/detay

1999 model 145.000 km 1.5 astina abs,klima,lpg yok hava yastığı var.

buna tüp taktırmak gerekir lpg ne kadara takılabilir,

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk araçda airbag olmaması lazım. Airbagli araçların direksiyonu öyle değli

2. araç güzel demiştik ama fiyatını yükseltmişti sanırım. Sen kesin fiyatını son kez söyle araç sahibine yinede aracı 11 den aşşağı düşmez ise sen bilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-lpg-li-ruhsata-isli-31423017/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-ogr-gorv-den-satilik-tertemiz-1-5-mazda-323-30783860/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-mazda-323-astina-temizzzzz-ve-degiseni-yok-29582929/detay

İlkiyle görüşmedik ama ankarada önceki baktığıma yakın.  istanbul aracı tanıyan varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2. siyle burada bana yardımcı olan bayi konuştu benim adıma 13bine indirebilirsek bunu al eray diyor başka birşey demiyor. araba ilk sahibinden garaj arabası içinde toz yok, dışında boya değişen yok diyor sahibi. ama 14.500 den düşmem diyor iyi pazarlık etmek lazım. beni aşıyor ama ilgilenenlere öneririm.

3. araba temiz değişeni yok diyor ama alakası yokmuş. bir pistonda problem varmış ve abs beyni problemliymiş sürekli abs lambası yanıyormuş. 9bine alınıp yaptırılabilir (motor açılıp komple bakılacak pistonlar,abs beyni değişecek) dedi ama 12000 lirayı buluyor o zaman kırmızı olanı almak çok mantıklı oluyor.

Açıkçası bir girişim daha başarısız kaldı. eyw

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...