Jump to content

Astina arıyorum [ALINDI]

ecortuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

şu aon ilandaki minibüsçü kaplama direksiyon ne yaaww , yeni trend heralde mafettiler..

Benim aracımın direksiyonuda dediğin gibi kaplamalı. Mazdaların direksiyonları çok kötü eriyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Benim aracımın direksiyonuda dediğin gibi kaplamalı. Mazdaların direksiyonları çok kötü eriyorlar.

direksiyon boyama işlemi yapılıyor 50 tl ye ve kolay kolay eskimiyor.. orjinal direksiyonu söküp bi malzeme sürüp üzerini aynı renge boyuyorlar ve bu işlem yaklaşık yarım saat sürüyor kuruması ve montajıyla beraber öneririm en azından gözüne hoş gelir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

direksiyon boyama işlemi yapılıyor 50 tl ye ve kolay kolay eskimiyor.. orjinal direksiyonu söküp bi malzeme sürüp üzerini aynı renge boyuyorlar ve bu işlem yaklaşık yarım saat sürüyor kuruması ve montajıyla beraber öneririm en azından gözüne hoş gelir

Nerede yapılıyor bu işlem bilgi verebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

özlüyo musun kadir abi bi ah çekiyo musun derinden :) ? bn düşündükçe ah çekiyorumda güzel anılarım geçti parasınında hakkını vermişti kerata :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen hiç opel corsa, fiesta, albea falan kullandın mı :) onlarda gör erimeyi asıl... Birde kullanıcıda etkiler, mesela ben yüzüğü sağa taktığım için direksiyonum kolay kolay aşınmaz  ;) ilk sahibinden 3 aldım, 115bindeydi, direksiyon tertemizdi. bacanağa 3 aldık, 108bindeydi, ilk sahibindendi ve sahibi kadın gibi titizdi... ama adam mobilyacı, eller nasırlaşmış artık :) direksiyon yıpranıktı benimkine göre, bilmem anlatabildimmi. bu arada sattığım astinanın direksiyonu hala tertemiz, geçen gün kullandım

Benim eski mazda parça parçaydı. familayı alanın 323 hb var orda parça parçaydı. Bir ara 323 sedanlı biri gelip bakmıştı oda parça parçaydı. :) Benim direksiyonda parçalanmış olacakki magirus direksiyonu gibi :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet yine ben arkadaşlar, alsada kurtulsak dediğinizi duyuyorum :)

2 yeni ilan buldum onlarla ilgili fikrinizi almak istedim.

Hep 1.8 al denirdi 1.8 buldum sonunda 12bin istiyor bana fazla gibi ama bilene sormak gerek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-familia-mazda-323-1999-model-klimali-zavoli-lpg-li-32421334/detay

bu çıplak araba ama tanıyan var mı 10-10.5 verip dertsiz alınabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-lpg-li-ruhsata-isli-31423017/detay

ilginiz ve sabrınız için şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12bin olan araç fena değil gibi vize durumuna bağlı olarak ve araç sahibiyle de araba başında son bi pazarlıkla 10500 11 e alınabilir temiz gibi ama motoru ne durumdadır o da muallakta :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12bin olan araç fena değil gibi vize durumuna bağlı olarak ve araç sahibiyle de araba başında son bi pazarlıkla 10500 11 e alınabilir temiz gibi ama motoru ne durumdadır o da muallakta :)

evet ilk ilan iyi ama 12 son demiş oradan 10.5 gibi bir fiyata indirmek biraz zor gibi geldi ama, benim 11.5 en fazla 11 der diye düşünüyorum.

Ancak bunu araba başında yapmam zor, telde anlaşıp o şekilde gitmeliyim kocaeline ustaya gösterip bir sürpriz çıkmazsa alıp gelirim olursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani telefonda direk söylerseniz bu biraz zora çıkar gibi ancak şunu siz söylerseniz : "arkadaşım ben ciddi alıcıyım telefonda uzatmak istemiyorum araç başında bunun ufak ta olsa bir pazarlık payı varsa şu gün gelicem aracı ustaya göstericem bahsettiğinizden farklı birşey çıkmazsa hayırlı olsun derim satışını alırım dönerim" denirse hem araç sahibinin gönlü alınır hemde araç sahibi sizi ön görüşmede ciddi gördüğünden tamam bu adam bana sorun çıkartmaz diyip fiyatta oynama yapar, ben bu gune kadar hiçbir mazdanın site fiyatıyla satış fiyatının aynı oldugun görmedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

estagfrullah :) beyaz 1.5 doğal olarak boş bir araç 8 çok temizse 9bin TL den fazla verilmeme kanaatindeyim birde boş araç doğal olarak çabuk sıkılabilirsiniz ben ne hevesle aldım eski 323ümü sıkıldıkça daha da çok zor kullandım en son motor yemeden sattım elimde kalıyodu yoksa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boş araba ileride sıkarda, dolusunu da benim gücüm yetmiyor alamadan sıkıyor :D yarın ararız bi telefonlarını rahatsız ederiz. Onlarda satarken sıkılmıştır zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani aslında araba almak için acele etmemek gerek ihtiyac durumunuz nedir bilmiyorum ama hani almışken daha temiz daha dolu olsa sizi daha az yorar araca bağlar tabi acil araç ihtiyacınız varsa bu konuda yorum yapmak zor tabi, bu kadar zamandır beklediyseniz bnce biraz daha bekleyip 1.8 full alın gönlünüz rahat olsun bildiğim kadarıyla 1.5 ile 1.8 yakıt oranları hemen hemen aynı olması gerek üstelik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Yani aslında araba almak için acele etmemek gerek ihtiyac durumunuz nedir bilmiyorum ama hani almışken daha temiz daha dolu olsa sizi daha az yorar araca bağlar tabi acil araç ihtiyacınız varsa bu konuda yorum yapmak zor tabi, bu kadar zamandır beklediyseniz bnce biraz daha bekleyip 1.8 full alın gönlünüz rahat olsun bildiğim kadarıyla 1.5 ile 1.8 yakıt oranları hemen hemen aynı olması gerek üstelik

Yani telefonda direk söylerseniz bu biraz zora çıkar gibi ancak şunu siz söylerseniz : "arkadaşım ben ciddi alıcıyım telefonda uzatmak istemiyorum araç başında bunun ufak ta olsa bir pazarlık payı varsa şu gün gelicem aracı ustaya göstericem bahsettiğinizden farklı birşey çıkmazsa hayırlı olsun derim satışını alırım dönerim" denirse hem araç sahibinin gönlü alınır hemde araç sahibi sizi ön görüşmede ciddi gördüğünden tamam bu adam bana sorun çıkartmaz diyip fiyatta oynama yapar, ben bu gune kadar hiçbir mazdanın site fiyatıyla satış fiyatının aynı oldugun görmedim

Bencede güzel yöntem, bu yolu izle kesinlikle.Aynı zamanda bu araçlara çok çok temiz değilse 12-13 gibi rakamlar verilmez .Gaza gelip o hevesle fazladan para verip ileride yaptıracağınız aksesuralardan olmayın.Bende en fazla 9-9,5 verirdim dolusu da  en fazla temiz ise 11.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Kırmızı olanı birkaç kez sabah çayını içtiğim yerin önünde gördüm. Sahibi de aynı yere uğrayıp kahvaltı yapmıştı. Yanına gidip incelemedim ama genel olarak diri duruyor araba. Boyası matlaşmış ama sanırım bunun sebebi, kırmızı rengin opak olmasından kaynaklanıyor. Yani bir pasta-cila ile sorun ortadan kalkar.

Fakat benim asıl dikkatimi çeken şey; kaput açık unutulduğu için geriye düşmüş ve orjinali ile değişmiş olması kısmı. Bir kere böyle bir durumun yaşanabilirliği konusunda şüphelerim var. Kaputun dip bağlantılarından kopması için çok süratli gitmesi gerekiyor. Ben manta ile aynı şekilde kiliti yarım kapalı kaputla 150-160 a kadar çıktığım halde kaput kilitten kurtulmamıştı. Hadi varsayalım kilitten kurtuldu diyelim. Bu durumda açılan kaput ön cama ve tavana çarpıp ciddi hasar verir. Böyle bir durumda da tavan düzeltilip boyanır. Bu senaryoyu göz önünde bulundurup arabaya ona göre yaklaş. Ha bir de aklıma gelmişken; arabayı almaya gelirsen, Adapazar servisine götürüp gösterin arabayı. Kocaeli servisinde baktırmanızı tavsiye etmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani mustafa abinin söylediği doğru belki durum sadece kaputun ters açılıp cam değişmesine sebep olmuşta olabilir yani kaput tamamen kurtulmamışta olabilir ama tabiki kaza senaryosunu ve kaputun kurtulması ihtimalini mustafa abi benden daha iyi bilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aradım az önce 2 aracıda beyaz içi boş olanın sahibi açtı tok sesli bir beydi anlattım durumu o kadar etmez piyasada falan dedim izmirden gideceğim diye 10.750 yapıyomuş teşekkür ettim kapattım. Kırmızı  1.8 olan açmadı telefonu mesaj attım dönerse inş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...