Jump to content

Yeni Mazda 3 Alıyorum Tavsiyeleriniz?

overmars

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar malum bu konu "Alınık" adlı bölümdeydi. Oradaki ilanlar belirli aralıkla önemlerini yitirdiğinde silinmektedir.

İleride bu bilgilerin silinip gitmesini engellemek için buraya taşınması gerektiği uygun görülmüştür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Demişsin Gökhan ama Selim (selimmiles) gibi 50 mesajın altında mesaj sayısı olanlar göremeyeceği için konu tekrar Alınık bölümüne taşındı, mecburen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar Merhaba

Evet sıfır daha mantıklı görünüyor. Zaten çok fazla km yapan birisi değilim. Şu an satılan araçlar 2011 model değil mi. Bunu nasıl anlayabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka park sensörleri orjinal üzerinde mi geliyor ? Yoksa bunu da serviste mi taktırmam gerekecek. Yada hediye olarak almak lazım. Aslında araba sektöründe reklamlar artmaya başladı belki de fiyatı daha da inerler mi?

Satış sorumlusu düşmeyecegini iddia ediyor. Düşerse de size farkı veriririz diyor. Bayinin liste fiyatı var bunu da anlamak zor olur herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

impressive modelinde standart,  touring modelinde yok.

genelde sıfır araçlarda hediye ediyorlar fakat tabi aracın fiyatının üstüne ekleniyor bunlar, aracı çok iyi bir fiyata alırsanız hiç birşey hediye etmezler, hediye ediyorlarsa onu kurtarıyor demektir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Evet henüz almadım almak üzereyim. 42 000 fiyat aldım. Fakat 2011 mi bilmiyorum. Onu bugün sorarım. Zaten 2011 olması gerekmiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm. Dikkat etmem gereken başka birşey var mı? 2.El az kullanılmış 2010 5000km'de hb impressive buldum. 39000 istiyor. Sıfır almak Sedan almak daha iyi sanki...

gerekmeye biliyor bayi elinde 2010 olarak kalmıs aracı uygun fiyata nakite dondurmek icin satmaya calısıyor

dolayısıyla sorun muhakkak

ayrıca arkadasın dedigi gibi 2011 lerde dört camın otomatik olmaması gibi bir durum sözkonusuymus onu da sorun muhakkak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Evet henüz almadım almak üzereyim. 42 000 fiyat aldım. Fakat 2011 mi bilmiyorum. Onu bugün sorarım. Zaten 2011 olması gerekmiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm. Dikkat etmem gereken başka birşey var mı? 2.El az kullanılmış 2010 5000km'de hb impressive buldum. 39000 istiyor. Sıfır almak Sedan almak daha iyi sanki...

bana da fiyat sorun. direk bana ulaşın. size güzel fiyat verelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıfır araç ile,2.ci el arasında fiyat farkı az ise,sıfır almak en mantıklısı...

Edit : Burası alınık ilanından çok fikir alışveriş yerine dönmüş. konusundan saptığı için kilitliyorum.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...