Jump to content

Garip Bir Elektrik Arızası (Çözüldü)

alicinkara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• okkko

7

• alicinkara

12

• levent1969

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Elektrik probleminizin giderilmiş olmasına sevindim. LPG konusunu anlayamadım fakat umarım büyük sorun yaratmaz sizin için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrik probleminizin giderilmiş olmasına sevindim. LPG konusunu anlayamadım fakat umarım büyük sorun yaratmaz sizin için.

tahminen kalibrasyondur yada buji değişimi neyse konu açılsın da bakalım bi sorun neymiş :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elektrik probleminin çözüldüğüne sevindim. ilk mesaja bir kaç elektrikçiye ve servisine gösterdim demişsin. hangi servise gittin acaba ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce kendi halinde elektrikçilere sonra Ataşehirde damla honda mazda servisine gittim onlar çözemedi.,

en son İkiler mazda servisine gittim bostancıda onlar haletti. ama arkadaşların hakkını yememek lazım burdan aldığım bilgilerle gidince onlarda direk onayladı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 5 yıl sonra ...

Selamün aleyküm Kardeşim bu konuyu açtığın için Allah Senden Razı olsun tahminlerimi doğruladın inşallah benim problemimde çözülür uzun süredir düşünüyorum aynı problem bendede vardı kontrol edicem senden ricam torpido ve çakmaklık ampülleri tipi nedir biliyormusun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...