Jump to content

Arkadaşlar bu lantis alınır mı?

Guest ozkan827

Tavsiye Edilen Mesajlar

olabilir.ben eski gürpınar eski belediyenin orda yıkama var orda yıkatıyom aracı.özelden teli yazarım şimdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

adam komşu çıktı.bunca sohbetten sonra görüşelim yani dimi.senin ''lpgsiz lantis konuna yorum yapmıştım baktınmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam komşu çıktı.bunca sohbetten sonra görüşelim yani dimi.senin ''lpgsiz lantis konuna yorum yapmıştım baktınmı

Şimdi gördüm normalde aracın torku kaç,Sizce kaç olmalı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim sitede de var bir tane makyajlı kasa mavi sedan, muhabbet etmek nasip olmadı... ama beylikdüzünde iç dış iyi ve ucuz yıkayan bir yer belirlemek istiyorum, benzinliklerdekiler aracın dışını yıkıyor ama içi çöp götürüyor  :tey: Bir ara haberleşiriz, beraber yıkatırken muhabbet ederiz...

müsait olduğun günlerden birinde buluşuruz.benim yıkattığım yer normalde 13 tl.ben 10 tl veriyorum komşum olduğu için iç dış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadaşlar ilandaki lantise bir bakın alınır mı? size temiz gözüküyor mu? bana sorun cıkarabilicek nelerini soruyum? cevaplarınız için şimdiden sağolun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-lantis-sinifinin-dolusu-donanim-farki-isteyenlere/detay

Özkan açtığın konuya sahip çıkmazsan işte böyle dağılır geldiğinde sen bile toplayamazsın : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi gördüm normalde aracın torku kaç,Sizce kaç olmalı...

lantislerin torku 135.normalde mazda 3'e göre kıyaslarsak 150-160 olması gerekirdi.

mazda lantis : 115 bg.135 tork

mazda 3  :  105 bg. 145 tork

lantisin verileri çok alakasız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beylikdüzü ekibine +1 benden ankarayı bulusturamadık orada bulusalım bari simakentli sayılırım bende ;) İşlerim yuzunden ayda 1 geliyorum istanbula inşallah kısmet olurda buluşuruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantislerin torku 135.normalde mazda 3'e göre kıyaslarsak 150-160 olması gerekirdi.

mazda lantis : 115 bg.135 tork

mazda 3  :  105 bg. 145 tork

lantisin verileri çok alakasız

lantis zaten 160 tork ve 122bg

=1420824&supercode[1]=&supercode[2]=]http://www.sahibinden.com/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1420824&supercode[1]=&supercode[2]=

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende lantisimi yeni sattım. 15bine kadar sizce ne almalıyım bir türlü karar veremiyorum. ya dizel olsun çok az yaksın diyorum yada benzinli olsun güçlü olsun diyorum ama  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşın bahsettiği avrupadaki lantisler sanırım.türkiye pazarına giren lantisler 1840 cc.114 bg.135 tork.eğer 122 bg 160 tork olsaydı zaten şuanda en çok tutulan araçlardan biri olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende lantisimi yeni sattım. 15bine kadar sizce ne almalıyım bir türlü karar veremiyorum. ya dizel olsun çok az yaksın diyorum yada benzinli olsun güçlü olsun diyorum ama  :krrsz:

Vereceğiniz cevap konusu dağılmış arkadaşa ışık olulması adına

Lantisten memnun değilmiydiniz kaça sattınız.

Öncelikle Japonmu düşünüyorsunuz farketmezse,Az yaksın derseniz dizel C 1 Güçlü derseniz Passat olabilir bu fiyatlara : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dünyadaki bütün lantislerin motor bilgilerini yazıyım.

1.5 75 bg

1.6 90 bg

1.8 114 bg

2.0 150 bg

2.5 170 bg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vereceğiniz cevap konusu dağılmış arkadaşa ışık olulması adına

Lantisten memnun değilmiydiniz kaça sattınız.

Öncelikle Japonmu düşünüyorsunuz farketmezse,Az yaksın derseniz dizel C 1 Güçlü derseniz Passat olabilir bu fiyatlara : )

gayet memnundum ancak istediğim şeyleri alamadım araçtan 11.500 e sattım. istediğim şeylerden kastım git gide fazla yakmaya başlamış ve git gide performansı düşmeye başlamıştı. sanırım iyi bir bakıma ihtiyacı vardı. isteyen olunca bende sattım gitti. yine japon düşünüyorum az kilometreli bir lantis tekrar olabilir belkide civic  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dünyadaki bütün lantislerin motor bilgilerini yazıyım.

1.5 75 bg

1.6 90 bg

1.8 114 bg

2.0 150 bg

2.5 170 bg

122 bg yok burada?

benim dediğim sizin dediğiniz 114 bg olanı ancak gerçekteki verileri 122bg miş. 120 bg 1.6 ies civici 400m de geçiyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...