Jump to content

Arkadaşlar bu lantis alınır mı?

Guest ozkan827

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla şimdi benide düşündürdün.ama eminim 114 bg.civic 1.6 yı geçmen çok doğal.çünkü lantislerin inanılmaz bir ivmelenmesi var.bende bir çok marka geçtim ama seninde dediğin gibi ilk 300-400 metre ondan sonra tırt

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

valla şimdi benide düşündürdün.ama eminim 114 bg.civic 1.6 yı geçmen çok doğal.çünkü lantislerin inanılmaz bir ivmelenmesi var.bende bir çok marka geçtim ama seninde dediğin gibi ilk 300-400 metre ondan sonra tırt

valla 200e kadar hiçte tırt değildi ama 200de de kalıyordu. civic 210 la yanımdan süzülürken baya bi uyuz olmuştum :) 122bg gelince okadar önemli değil fazla bi fark yok zaten ama 135 tork değildir bence çünkü bayır yukarı hiç bayıldığını görmedim. samsuna doğru bolu dağını 130- 140la çok rahat bitiriyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyice şaşırdım.lantis rampalarda çabuk bayılan bi araç.eğer dediklerin olsaydı zaten satmazdım aracı.sen araca chip uygulaması falanmı yaptın yoksa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyice şaşırdım.lantis rampalarda çabuk bayılan bi araç.eğer dediklerin olsaydı zaten satmazdım aracı.sen araca chip uygulaması falanmı yaptın yoksa.

hayır yapmadım ama 7500 devir vuruyordu araç 4. sahibiydim. bilemiyorum şimdi:S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 7900 vuruyodum.otomatikten manuele çevirince gaz kesicide iptal olmuştu.baya yırtıyodu araba.birinci vites son devire kadar patinaj çekiyodum ikiye taktıktan sonra biraz daha çekiyodu arkadaşlarım belli bi devirden sonra v6 sesi çıktığını söylerdi.ve sırf sesi dinlemek için benzin aldıkları oldu.ama ben memnun değildim.en son 220 yaptım oda zar zor.en son sattım.yaktığı benzine göre beni tatmin etmiyodu.bende ikinci sahibiydim 97binde almıştım bayandan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 7900 vuruyodum.otomatikten manuele çevirince gaz kesicide iptal olmuştu.baya yırtıyodu araba.birinci vites son devire kadar patinaj çekiyodum ikiye taktıktan sonra biraz daha çekiyodu arkadaşlarım belli bi devirden sonra v6 sesi çıktığını söylerdi.ve sırf sesi dinlemek için benzin aldıkları oldu.ama ben memnun değildim.en son 220 yaptım oda zar zor.en son sattım.yaktığı benzine göre beni tatmin etmiyodu.bende ikinci sahibiydim 97binde almıştım bayandan

1. vites 8000 vuruyor zaten. seninkinde bi problem olmuş heralde çevirmeden dolayı.

http://www.otokritik.com/fabrika-teknik-verileri-model/683-1997-model-Mazda-323-Lantis-18i.html

http://exchange.goo-net.com/catalog/MAZDA__LANTIS/2501445/

her yerde 160 tork var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam şimdi anladım.yanlış modellerden bahsediyoruz.94 yılına kadar üretilen lantis sedanlarda kullanılan motor.ben bunu biliyodum ama unutmuşum.resimleride var bende ama burda nasıl ekleniyo beceremedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır bu değil iç aksamı bildiğimiz lantis fakat kasası tamamen başka.yine direksiz kapılı ve kapı kolları aynı olan modeli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bununla ilgili yeni bir konu açtım.lantis bilinmeyen kasa diye.biraz açıklayıcıdır.ayrıca yabancı bi sitede bununla ilgili bir yazı gördüm.benim dediklerim aynen ordada yazıyo.hatta özetlersek 122 bg.lik motorda dengesizlik olmuş.yazıda anladığım kadarıyla km.de 500-600 kuruş gibi yakıyomuş ve fabrika hemen malum motorun üretimini durdurup 114 bg. üretmine geçiyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen dediğin gibi.mazdanın genelinde motordan alınan güç fazla kayba uğramadan lastiğe aktarılıyo.buda özellikle kalkışlarda şaşırılacak performans sağlıyo.özellikle rx-8 231 hp'lik gücü bildiğim kadarıyla tamamen kayıp olmadan lastiklere veriyo.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...