Jump to content

Mazda Kişisel Aksesuarlar...

okkko

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Çok güzel aksesuarlar.Bizde deli gibi orda burda arıyoruz.Acaba hepsi varmı elinizde ve stok durumu nedir?

çok yeni bir girişim bu. birçoğundan sipariş verdik. bir kısmını da sattık. elimizde sürekli bulunmasına özen göstereceğiz.

her bayi değil de site yöneticisi şu yaka iğnelerinden,şapkalardan alsa ve yaptığımız yapacağımız bir toplantıda (mayıs mest cafe toplantısınta yaptığı gibi hanımlara gül verilmişti ya!!)) bizlere hediye etse veya uygun bir fiyata verse hoş olmaz mı??

böyle bir arzunuz varsa, organize olalım. 15 adetin üstünde olursa güzel iskontolu veririm, forum organizasyonlarında kullanılır, birliktelik pekişir. bari katılamıyoruz toplantılara, bi faydamız olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir fiyatlandırma ile;

Termos kupa, şapka, (uyarsa  ;D ) tişört vb.

alabilirim.

aynen katılıyorum hemşehrime kupa, yaka iğnesi ve şapka alırım

gökhan kardeşim sana göre beden ölçüsü sanırım vardır B beden( battal boy yani) resimden anladığım bu  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada administrator'un da yükümlülük altına girmesini bekliyoruz...

konumuzla alakası yok ama hazır elin değmişken sevgili yönetici-admin- şu isimleride türkçeleştirsen (admin moderatör vb)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen katılıyorum hemşehrime kupa, yaka iğnesi ve şapka alırım

gökhan kardeşim sana göre beden ölçüsü sanırım vardır B beden( battal boy yani) resimden anladığım bu  >:D

Markasına göre; 3XL, Battal, harrar çuvalı gibi ölçüler bana uyuyor.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Degistiremem, boyle daha havali :D

sayın yönetici!!!

uysa da uymasa da  :2funny: ben değiştirdim bile havalı kısmından bir şey kaybetmiş değil kanımca

ismet inönü gibisin valla işine gelenleri duyuyorsun sadece (bilindiği üzere inönü mecliste veya değişik yerlerde kendisine soru sorulduğunda sadece işine gelenlere cevap verirmiş)

diğer soruya isteğe de cevap vermeni bekliyoruz katılımcı ve biz yönetilenlerin sorunlarına her daim çözücü yaklaşan yönetici (kendimi de pek yalaka buldum :fiuw:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ok murdoc sana iki kupa yazdım. pazartesi siparişini veriyorum...

termos bardaklar geldi, teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu arada diğer ürünler stoklara girdi.

şapka, kupa, anahtarlık, kayış...

gerçekten hepsi de birinci sınıf, iyi kalitede ürünler. özellikle anahtarlıklar çok iyi...

hemen kendime aldım... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

1 Ad. Şapka

1 Ad. Askılı Kordon istiyorum sayın yetkili :)

17.5TL ediyor ve güncel hesap bilgisi alabilirmiyim? Ödemeyi yaptıktan sonra size mesaj atarım kargo bilgilerini :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet mesela yaka iğneleri 5TL ye geliyor ortalama (kargo hariç) toplantılarda benzeri bir uygulama olsa da hanımlara gül beylere yaka iğnesi fena olmazdı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Bu isteklerinizi karşılamak için sizlerden yıllık üyelik ücreti toplamamız gerekecek bu durumda :D Kimse sormuyor bu değirmen nasıl dönüyor diye :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Bu isteklerinizi karşılamak için sizlerden yıllık üyelik ücreti toplamamız gerekecek bu durumda :D Kimse sormuyor bu değirmen nasıl dönüyor diye :D

Abi niye herkez bayanlara yöneliyo haksızlık ama :D şaka bi yana bahsettiğim durumu toplantıdan önce duyurup isteyen varmı toplantıda şu kadar temin edilicek diyip isteyenler orda hemen elden satın alabilirler mesela, aslında yaka kartlarından da alıp toplantıda herkez kullanıcı adını yazsa gibi bir fantazimde war ama ondan bahsetmiyecem artıkın >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu güzelleri biz de görsek? Fotoğraflarını gönderebilirseniz, eminim forum olarak memnun oluruz. (Yoğun işinizin arasında vakit ayırıp gönderebilirseniz, siparişler de artacaktır diye umuyorum.)

Akşama fotoları koyarım...

EDIT: Dayanamadım. Hemen koydum...

post-1225-141695282123_thumb.jpg

post-1225-141695282127_thumb.jpg

post-1225-141695282131_thumb.jpg

post-1225-141695282135_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence en güzeli şapka. kafaya takınca başka duruyor. kendime aldım, gayet şık. şimdi sıfır ürünü kafamıza geçirmek olmayacak diye masa üzerinde çektim fotoyu... şapka kız oğlan kız. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Şapka siparişini verdim askılıkla beraber ama resimleri görmeden önce :)

Bende hayal kırıklığına uğradım Mazda yazısı görmedim çünkü.Ama yine de almaya değer .Diğer aksesuarları inceleyimde sonra onlardan alayım.Mug güzelmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bekleyenler de vardı. onların malzemelerini de gönderdim. sadece biraz anahtarlık,  kendime ayırdığım 1 adet kordon ve bir adet şapka kaldı.

bugün pazar güzel... bi koca koli malzeme bitti... :D

ilginize teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...