Jump to content

Mazda Kişisel Aksesuarlar...

okkko

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sorumu tekrarlıyayım o zaman :)

Okan elinde anahtarlık,şemsiye ve el feneri mevcut mu ?

Burada kasdettiğim hem kayışlı hem de demir olan anahtarlık. Ben ikişer tane alacağım, eğer isteyen olursa bu civarlardan eklersin. Şemsiye ve el feneri de mevcutsa şamda kayısı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Burada kasdettiğim hem kayışlı hem de demir olan anahtarlık. Ben ikişer tane alacağım,

kayışlı anahtarlık var istediğiniz kadar...

demir anahtarlık, şemsiye, el feneri yok. ama şemsiye siparişlerin içinden çıkabilir. fener siparişimiz zaten yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

kayışlı anahtarlık var istediğiniz kadar...

demir anahtarlık, şemsiye, el feneri yok. ama şemsiye siparişlerin içinden çıkabilir. fener siparişimiz zaten yok.

Şapka varmı Okan? En son resmini koyduğun? Yoksa sadece Mazda yazan mı var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en son resmini koyduğum beyaz mazda logolu siyah şapka şuan için temin edilemiyor. siyah zoom zoom yazılı siyah şapka var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Benim yan ayna sinyallerinde bi sakatlık yok dimi hocam :D

var hocam... bundan sonra zor bulursun yan sinyalli aynaları... :D

cidden. kendini bilmez birinin girşimiyle bu aynaların ithalatı durmuş olma ihtimali yüksek...

Edit : Hakaret vari kelimeler kullanmamaya özen gösterelim lütfen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Edit : Hakaret vari kelimeler kullanmamaya özen gösterelim lütfen.

bişiy demedikki hehe :D

nadide bir sebze ismi kullandım sadece. valla Burak RTÜK ü geçtin sansürde.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir girişimmiş bu :D sadece sizemi gelmeyecek yoksa tüm Türkiye'de hiçbir yerde bulamıyacakmıyız bu ayna olayını :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bişiy demedikki hehe :D

nadide bir sebze ismi kullandım sadece. valla Burak RTÜK ü geçtin sansürde.... :D

Nasıl bişey?

Yeşil ve silindirik mi? :D

Yoksa çok yapraklı otsu mu? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir girişimmiş bu :D sadece sizemi gelmeyecek yoksa tüm Türkiye'de hiçbir yerde bulamıyacakmıyız bu ayna olayını :(

tüm Türkiye deki bayi ve servislerde bulunamayacak tabiki. sadece bana özel bir sınırlama getirilemez...

Bu ürünlerin Türkiye'ye ithalatına sınırlama getirilebilir ancak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ay bakımına sana gelicem inşallah bi aksilik çıkmazsa, hem bi çayını içeriz hemde gelmişken hafta sonunu muğla'da geçiririm hatunla değişiklik olur. parça temini konusundaki sıkıntın kauçuk paspas ve krom egzoz kafası için de yoktur umarım:) gelmişken onları da aradan çıkarayım diyordum, buradaki kendini mazda bayisi sayan sebzelerle iş yapmak istemiyorum mümkünse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ay bakımına sana gelicem inşallah bi aksilik çıkmazsa, hem bi çayını içeriz hemde gelmişken hafta sonunu muğla'da geçiririm hatunla değişiklik olur. parça temini konusundaki sıkıntın kauçuk paspas ve krom egzoz kafası için de yoktur umarım:) gelmişken onları da aradan çıkarayım diyordum, buradaki kendini mazda bayisi sayan sebzelerle iş yapmak istemiyorum mümkünse :)

bekleriz buyrun gelin... Her zaman kapımız açık...

okan bey elinizde mevcut olarak varmı aksesuarlar?

incik boncuk var. araç aksesuarlarından bakmak lazım neler var diye... özel istediğin birşey varsa baktırayım stoklara...

Okan, şu askılı çanta var mı? Varsa bir zahmet rengi ve ebadı nedir yaklaşık olarak, orada hiç bilgi yok, fiyatı 55 lira olan :)

selman abicim, beklediğim bi dünya aksesuar var ama bi türlü ulaşmadı bize. gümrüğe mi takıldı ne oldu bilmiyorum... mazda da bilmiyor işin doğrusu. irsaliyesi var ürünler yok... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan bey şu siyah t-shirtler varya fiyatı 28,57 olan varsa ondan 2 tane large , kayışlı anahtarlık 2 tane onların large felan yoktur :D tabi , ve boydan fermuarlı sweatshirt varya ondan da 1 tane Large tabi... Eğer bunlar varsa lütfen hemen isteyelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...