Jump to content

323 HB alalım

olcaytu

Tavsiye Edilen Mesajlar

kırmızı arabayı bilen gören tanıyan var mı 67 plakalı olanı ?

klima gazı bitikmis dugmeside bozulmus. Klima sistemine bu işlemler ve bakım ne kadar tutar ?

haydi aranıza katılmak için yardımcı olun

klima gazı her araç için ortalama 50-70 tl.klima düğmeside çıkmacıdan en fazla 30 tl.koşturmaya yaktığın yakıt filan yuvarlak hesap 100 tl.yukarısına kesinlikle çıkmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest edarguner

klima gazı her araç için ortalama 50-70 tl.klima düğmeside çıkmacıdan en fazla 30 tl.koşturmaya yaktığın yakıt filan yuvarlak hesap 100 tl.yukarısına kesinlikle çıkmaz.

Klima radyatörü de kaçırıyor olabilir, Benim 90 mdeli aldığımda delik vardı kaynak yaptırdım.50-60 TL ona da gidebilir.yenisi de 250 TL civarı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klima radyatörü de kaçırıyor olabilir, Benim 90 mdeli aldığımda delik vardı kaynak yaptırdım.50-60 TL ona da gidebilir.yenisi de 250 TL civarı

dediğin gibi radyatörde sorun varsa hemen hemen o fiyatlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyidemek istedim. araci goreyium bi hortumalri radyatoru falan nasil acaba...

yanlız araç istanbulda.sen adanada.telefonda detaylı bilgi versin sana.geriye boş dönmekte var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende uzunca bi süre 323 hb aradım ama bulamadım hala daha bakıyorum ama temiz bir  323 ün fiyatı 6500 -7000 den aşağıya değil, hala ara sıra bakıyorum, hatta bende konu açmıştım yakında modaretör abi kilidi vurmazsa iyidir  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar aracı gittim gördüm. Cok yıpranmıs ve bir kenara atılmıs bir arac gibi. :( Ön sagdan kazası var.

Bir çok eksigi var. Fiyatta anlasamadık Buraya eksiklerini yazıyorum.

Bir fiyat cıkaralım.

Sag ön camurluk hasarlı düzeltme işlemi yapılması gerek.

Kapı panel döşemeleri bitik. 4 tane yeni (parca bulunabilir mi ?)

Alt taban döşeme ve üst döşeme .

Bagaj ile arka koltuklar arasındaki hoparlörlerinde montajının yapıldıgı parca sıkıntı var.

LPG işli degil,

Akislerde dönüşlerde ses var. Degismeli

Motor sübap ayarı avans ayarı falan hep yeniden yapılmalı.

Direksiyon üzerindeki plastik parca kırık

Ön cam catlak.

Alt takımlar süpheli ama aracın görünüsüne göre onda da eksik cıkar.

Vites kolu yerine sacma sapan bir vites kolu koymuslar. orjinal viters kolu ve körügünün baglanması gerek.

Aracta boya solmus. komple boyansa veya pasta cila atılsa iyi olur.

Lastikler de bitmeye yakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Arkadaslar aracı gittim gördüm. Cok yıpranmıs ve bir kenara atılmıs bir arac gibi. :( Ön sagdan kazası var.

Bir fiyat cıkaralım.

Bagaj ile arka koltuklar arasındaki hoparlörlerinde montajının yapıldıgı parca sıkıntı var.

LPG işli degil,

Ön cam catlak.

Vites kolu yerine sacma sapan bir vites kolu koymuslar. orjinal viters kolu ve körügünün baglanması gerek.

Ardına bile bakmadan kaçıp uzaklaş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bir fiyat cıkaralım.

LPG işli degil,

Ön cam catlak.

67 plakalı olanı mı gördün.Bu eksikler onun mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ardına bile bakmadan kaçıp uzaklaş...

önüne bile bakmasın direk kaçsın bulaşmasın. Görünen bunlar ise biraz yürüdükten sonra kim bilir neler çıkar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 67 palaka olan araci gordum. Arac su an istanbul Kartalda insaat isiyle ugrasan bir esnafta arabayi borcuna karsilik almis galiba orasini pek anlatmadi baska bir araci var onu kullaniyor. bu aracida kayinpederi falan kullaniyor. Aracta direkler duzgun ama benim tahminimce 2 milyar masrafi var belki adam olur. Adam fiyat kirarsa arabayi alip eve getirmeden Adem ustanin dukkanin onune birakacam. Sizce masraf ikiyi gecer mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 milyar sadece kaporta gibi görünüyor e gene yürüyen yapılmadıysa bi 50-100 de yürüyen gider ama bana amortisörler bitmiş gibi geldi 4ü 300 liraydı orjinal olan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece adam gibi bi boya 1500 tl tutar.diğerlerinide bilen arkadaşlar detaylı yazar buraya.benim tahminim diğer parçalar işçilik dahil 2000-2500 tl tutar gibi.lantis parasına denk gelir.en iyisi uzaklaş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani kaçma ama motoru sağlamsa neden olmasın şöyle 3-3.5 milyara kadar öldürürsen ki bi sürü masrafı var gibi neden olmasın :) korkutma abi sende üyeyi mazdadan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani kaçma ama motoru sağlamsa neden olmasın şöyle 3-3.5 milyara kadar öldürürsen ki bi sürü masrafı var gibi neden olmasın :) korkutma abi sende üyeyi mazdadan :)

korkutmak değilde.şimdi o fiyatada almasına üzülürüm.yazık yani para kolay kazanılmıyo.hayırlısı diyelim ozaman.ilanlardan güzel bişey görürsem burdan link verip yardımcı olmaya çalışırım. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...