Jump to content

323 HB alalım

olcaytu

Tavsiye Edilen Mesajlar

>:D valla oto bazarını gezdim tozdum zevk olsun diye neler var neler, denizli ısparta ve antalya bazarına gidin 3-4 milyara temiz 323 ler denk gelir mutlaka çünkü bu 3 ilde mazda çok düşük, adam 6 dedi 5500 nakite veriyim dedi 3500a gitti bnden sonraki adam ciddi alıcıymış :D ciddi ciddi de aldı muayyer darbesiz karburatörlü mazdaydı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ben daha fazla tutar derim.çünkü aynı renkte 91 modelini almıştım.5000 tl'ye bana 12000'e mal oldu.ve yinede 5000'e sattım.sana engel olmak istemem.niyetliysen hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

2 civarı kaporta boya, 1 civarı iç aksamı, döşemesi, 1 kadar da mekaniğine giderse eder sana 4 bin lira. 5 bin liraya arabayı alırsan olur 9 bin. O paraya practica dolu orta seviyede. Lantis veya familia da alabilirsin diyemiyorum çünkü forumda bir sürü yana yakıla lantis arıyorum diyip de bir türlü bulamayan sürüyle konu var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani var dediğim şu pazarda arabaya bi bakın etrafında gezin zaten mazdayı satanlar mazdadan usanmış oluyor zaten 5500 dediyse pazarlığa oturun 3 dü 3bucuktu 4 du derken bağlarsınız çünkü adam satıp kurtulmak istiyor ama pazara çıkılması gerek netten düşmez sizde biliyorsunuz

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...