Jump to content

Lantis

Guest Japon:)

Tavsiye Edilen Mesajlar

insan zorlanıyor ikilemde kalıyo seni anlıyorum.sen bana bütçeni söyle bende bakıyım sana uygun birkaç araba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

insan zorlanıyor ikilemde kalıyo seni anlıyorum.sen bana bütçeni söyle bende bakıyım sana uygun birkaç araba

[/quote

Bütçeyle ilgili sıkıntım yok allaha şükür! yanlızca kararsızım.Bu 3 kuruşluk araca 5 kuruş veririm anlamında değil tabiki.Hangi aracı alsam sanki aklımda hep lantis olacak gibi,Yaşa göre lantis sordum kimse soruyu dahil anlamadı.

97,98 Fuul lantis'mi baksak yine : ) Sanki Vaneo'da olabilir hadi hayırlısı acelemiz yok,Bir bayramı'daha çıkartabiliriz : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütçeyle ilgili sıkıntım yok allaha şükür! yanlızca kararsızım.Bu 3 kuruşluk araca 5 kuruş veririm anlamında değil tabiki.Hangi aracı alsam sanki aklımda hep lantis olacak gibi,Yaşa göre lantis sordum kimse soruyu dahil anlamadı.

97,98 Fuul lantis'mi baksak yine : ) Sanki Vaneo'da olabilir hadi hayırlısı acelemiz yok,Bir bayramı'daha çıkartabiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ozaman mazda 3 öneriyim dicem.kendime pay çıkarmak gibi olcak ama mazda 3 on numara diyorum.

Eski kasa 626 (bence) mazda 3'ten daha iyi duruyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Moderatör birsürü kirletilen konulara ve geyik yapılan konulara baksın öncelikle.

Son.

Tamam. Bakarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...