Jump to content

Mazda 3 arıyorum

sunayyilmaz

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilk önce burdaki bilgiler seni soğutmak için değil bilgilendirmek için.yani o fiyatlara kazalı yada düşük modelli ve km.si yüksek araçlar mevcut şu an ilanlarda.hee şunuda söyliyim diyelimki uygun fiyata 2006 kırmızı 70-80 binde temiz bir m3 var.inan bana ilana koyulduğu saat satılır farkına bile varmazsın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

soğutma olayı şaka zaten yardımcı olmak istediğinizi biliyorum

zaten kırmızıdan vazgeçtim gri - füme - bej olabilir

24 bin tl yi zorluyorum evin başbakanını ikna etmem zorlaşmaya başladı

hele çevremizde herkes mazda 3 alınırmı gibi konuşmaları da olunca işim iyice zorlaşıyor :)

bursada gerçekten satılmayan bir araç nüfusa göre oldukça düşük

mesela ben yeni kasadan 1 tane gördüm pazara çıkıyorum her hafta ve daha hiç denk gelmedi satan

neyse ilk mesajımdaki kriterleri esneteyim biraz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

soğutma olayı şaka zaten yardımcı olmak istediğinizi biliyorum

zaten kırmızıdan vazgeçtim gri - füme - bej olabilir

24 bin tl yi zorluyorum evin başbakanını ikna etmem zorlaşmaya başladı

hele çevremizde herkes mazda 3 alınırmı gibi konuşmaları da olunca işim iyice zorlaşıyor :)

bursada gerçekten satılmayan bir araç nüfusa göre oldukça düşük

mesela ben yeni kasadan 1 tane gördüm pazara çıkıyorum her hafta ve daha hiç denk gelmedi satan

neyse ilk mesajımdaki kriterleri esneteyim biraz

banada hep söylerlerdi mazda alınırmı diyenleri çok gördüm.arabaya binincede yaw çok güzelmiş spor havası var çok beğendim diyenleride gördüm.neymiş millet tavsiye etmezmiş.yahu ben arabayı millete değil kendime alıyorum onlara ne. :)bu arada verdiğim örnek illa kırmızı renk için değil aynı modelde herhangi bir renk ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 model  44 000 kmde sedefli kırmızı  ön  tampon  dışında boyanan kısmı  olmayan orjinal  trıptronıc  brc lpg li dynamıc  paket  eşimin  okula  gidip  gelirken kullandığı    bir  garaj aracı  düşünürseniz  görüşelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

içimi kararttınız iyice :)

yahu necip (abi) tam yaşını bilmiyorum o yüzden isim yada abi yi kullanıyorum :)

hiçmi 24 bine 2006 temiz  dynamik mazda almadın belki bana da denk gelir :)

biraz moral verin kandırın beni bende avutayım kendimi :)

ama inat ettim bulacam :)

ne çok güldüm hadi bu cümlenin sonuna da bi güleyim :)))))

insallah bulursun azimle arayan mermerleri bile bulurmus :))))
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu necip (abi) tam yaşını bilmiyorum o yüzden isim yada abi yi kullanıyorum :)

Soldaki profil bilgilerinde yazıyor :)

Necip 24, sen 32 yaşındasın :D ( Doğum tarihini hatalı girmediyseniz )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yana bakan mı var :) acemilik işte

millet te araba almak için herkese abi diyo bu :)

şaka bi yana necip sen bana bulursun 1-2 bin az kar yapacağın bi araçla beni mazda 3 sahibi yaparsın

bak mazda 3 yazısının altına da necip sağ olsun yazarım öyle gezerim :) (şaka bi yana dedim asıl bu şaka oldu )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yana bakan mı var :) acemilik işte

millet te araba almak için herkese abi diyo bu :)

şaka bi yana necip sen bana bulursun 1-2 bin az kar yapacağın bi araçla beni mazda 3 sahibi yaparsın

bak mazda 3 yazısının altına da necip sağ olsun yazarım öyle gezerim :) (şaka bi yana dedim asıl bu şaka oldu )

hahahah :D sen saolasın ... inşallah aradığın araç gelir ve bende sana veririm :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hangi araca yönelsem satılıyor yakında komisyon almaya başlayacam :)

aracını satmak isteyen bana mesaj atsın araçla ilgilenmem yeterli oluyor

sanırım elimdeki paraya göre mazda 3 bulmak beklediğimden zor olacak

2006 comfort bile düşünmeye başlayacağım

düşünüyorum da varsın 4 hava yastığı az olsun kliması analog olsun bişey farkedermi

özetle daha önce sadece siena kullanmış adam dynamic ve comfort modellerini ayırt edebilecek kadar fark varmı ikisi arasında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dinamic'te olupta comfort'ta olmayanlar

16 jant,sunroof,8 airbag,elekt.arka camlar,direksiyondan teyp kontrol,dijital klima,yol bilg.(olanlarıda gördüm) şimdilik aklıma bunlar geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dynamic le comfrot un bir de fiyat farkına bakın isterseniz 2.000 tl

2000 tl farkmı varmış.ne kadar adil acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2000 tl farkmı varmış.ne kadar adil acaba

nasıl ne kadar adil yıllardır böyle ikinci el bu araçlar daha fazla olamaz zaten bir comfortline ile trendline yada sol ile terra arasındaki fark kadar yada honda civic es ile ls arasındaki fark kadar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...