Jump to content

Mazda 3 arıyorum

sunayyilmaz

Tavsiye Edilen Mesajlar

nasıl ne kadar adil yıllardır böyle ikinci el bu araçlar daha fazla olamaz zaten bir comfortline ile trendline yada sol ile terra arasındaki fark kadar yada honda civic es ile ls arasındaki fark kadar

hımm.ben sıfır araç üzerinden zannettim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

size son uyarım 1 hafta içinde bana istediğim özelliklerde ve fiyatta mazda 3 bulamazsanız yoğun baskılara yenilip linea - laguna - ford focus gibi araçlardan almak zorunda kalacağım (çok korktunuz dimi ) :)

benim gibi mazda hayranı birini kaybetmek üzeresiniz

buna en çok focus club sevinecek bilginize :)

şaka bi yana arabam olmadan elim kolum bağlı kaldı ciddi psikolojik travma geçirmek üzereyim (mesajımda da bunun belirtilerini görebilirsiniz :) )

yardım yardım yardım

yabancılar için : help help help

araç olmazsa da psikolog gönderin onun da faydası olur kanımca

en iyisi de psikologtan temiz mazda 3 olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

size son uyarım 1 hafta içinde bana istediğim özelliklerde ve fiyatta mazda 3 bulamazsanız yoğun baskılara yenilip linea - laguna - ford focus gibi araçlardan almak zorunda kalacağım (çok korktunuz dimi ) :)

benim gibi mazda hayranı birini kaybetmek üzeresiniz

buna en çok focus club sevinecek bilginize :)

şaka bi yana arabam olmadan elim kolum bağlı kaldı ciddi psikolojik travma geçirmek üzereyim (mesajımda da bunun belirtilerini görebilirsiniz :) )

yardım yardım yardım

yabancılar için : help help help

araç olmazsa da psikolog gönderin onun da faydası olur kanımca

en iyisi de psikologtan temiz mazda 3 olur :)

iyide sen yüksek model düşük fiyat arıyosun.biraz zor o fiyata :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence piyasa yüksek, biraz daha beklenirse piyasanın dengeleneceğini düşünüyorum. Ben de bakıyorum, geçen sene aldığım aracı şu an bin tl üzerine koysam alamıyorum. Kasıma doğru sıfır araçlar da ucuzluyor, azcık daha dayanın bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 da diretmemin sebebi görüntü değil zaten söylediğiniz farkları sizden duydum :) yani hiç dikkat etmedim

tek sebebi yıl çünkü oto almak kadar o aracı zamanı gelince fazla zorlanmadan satmak ta önemli ben alacağım aracı 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum 6 yıllık araç alırsam satarken 10 yılı aşmış bir araç satıyor olacağım buda alıcı için kaçma sebebi sayılabilir 2006 alırsam en azından 10 yılı doldurmadan satabilirim şimdi ha 11 ha 9 diyebilirsiniz ne yazık ki insanlar alışveriş konusunda mantıklı düşünemiyorlar bunu en iyi alışveriş merkezleri bilir 199.99 a bir ürün satmalarının sebebi bu :) sondaki 1 kuruş o ürünün yüzlü rakamlarla algılanmasını sağlıyor buda psikolojik olarak alıcıyı rahatlatıyor

öyle bişey işte :)

bu arada 25 bine kadar çıkardım fiyatı yeterki kmsi düşük ve temiz bir araç olsun siyah ve mavi hariç bütün renklere olumlu bakıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam..Bende 2006 model gri mazda 3 dynamic var..şu an 50000 km de yaklaşık..Memurum ve tayinim çıktığı için satmayı düşünüyorum,eşimle birlikte kullanacağımız daha küçük ve dizel bir araca gereksinim duyacağız yeni görev yerimizde..satış nedenim bu..Aracımda hiç kusur yok,tertemiz.ama düşündüğünüz fiyatta piyasaya göre düşük malesef..Ben 27000 düşünüyordum ancak size 26500 TL ye sayabilirim biraz daha zorlarsanız..Olmazsa da yeni görev yerimde internette ilana çıkmayı düşünüyorum..düşünürseniz andacnihat@hotmail den iletişim kurabilirsiniz..sevgiyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazılanlara bakarak aradğım araç dedim ancak fiyat yazan kısma geldiğimde yine umutlarım söndü

25 bin benim zaten en son zorlayacağım rakam elinizdeki araç dediğiniz gibi 26-27 bile eder ne yazık ki beni aşıyor

sienamı satıp 15-17 bin e araç almayı düşünüyordum çıka çıka bu fiyatlara geldim gerçekten uçuk bir rakam benim için

yeni tain yerinizde inşallah herşey gönlünüzce olur

siz de 25 bine düşünürseniz mutlaka benimle iletişime geçin

saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest japon :)

Arkadaşlar aranızda fazla bir fark kalmamış 1500tl''lik bir rakam var aranızı bulalım bitirin şu işi....

Alanada satanada hayırlı olsun  :clap: Söylemesi kolay tabii  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

keşke kolay olsa

araç bulmanın zorluğu yanında birde çevremdeki insanlarla uğraşmam gerekiyor

bursa resmen mazda 3 ü dışlıyor 1 kişi bile olumlu birşey söylemedi

servisi yok yedek parça pahalı parçanın gelmesi uzun sürüyor ikinci eli yok

bunu söyleyen insanlar hayatlarında bırakın mazda 3  kullanmayı mazda 3 görmemiş insanlar ve genelde 323 le karıştıran insanlar

sonuç olarak evin başbakanı da sırf ben istiyorum diye gösterdiği desteğini çekmek üzere

gördüğüm kadarıyla insanların önyargılarını yıkmak çok zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakın zamanda satma niyetiniz varsa kararınızı gözden geçirmenizde yarar var bencede.

Mazda yalnız bursada değil tr'de dışlanmış gibii

Bir kullanan vazgeçemiyor ama önemli olan o bir kullanma.Ama gelde anlat (malesef)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3te yok öyle bir durum. piyasası bir çok "piyasası var" denilen araçtan sağlam...

Ben genel anlamda söyledim,kiminle görüşsem mazda hakkında burun kıvırıyor (mazda kullanıcıları hariç)mazda 3 veya 2,demiyorum mazda japon dediğimde herkes ya megan yada alman diyor ben demiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende mazda 3 kullanmadım hatta eski kasasını canlı görmedim anca resimlerde

yinede özelliklere bakıyorum tipine bakıyorum bu fiyatlara daha iyisi yine mazda 3 :)

gelelim benim araba almama

sanırım bayram bittikten sonra anca denk gelecek sahibinden.com da sürekli sayı azalıyor muhtemelen bayram yaklaşıyor millet bayramda elinde tutmak istiyor birde aralık ayında birçok bayi (sadece mazda değil) kampanyalara başlayacak ve şuan mazda 3 sahibi olan kişiler o kampanyaları kullanıp yeni araç almak isteyecek böylece peşinat olarak bayilere kendi araçlarını bırakacak bakalım aralık gelsin herhalde denk geitririm iyi bişeyler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest izmitlii

bende mazda 3 kullanmadım hatta eski kasasını canlı görmedim anca resimlerde

yinede özelliklere bakıyorum tipine bakıyorum bu fiyatlara daha iyisi yine mazda 3 :)

gelelim benim araba almama

sanırım bayram bittikten sonra anca denk gelecek sahibinden.com da sürekli sayı azalıyor muhtemelen bayram yaklaşıyor millet bayramda elinde tutmak istiyor birde aralık ayında birçok bayi (sadece mazda değil) kampanyalara başlayacak ve şuan mazda 3 sahibi olan kişiler o kampanyaları kullanıp yeni araç almak isteyecek böylece peşinat olarak bayilere kendi araçlarını bırakacak bakalım aralık gelsin herhalde denk geitririm iyi bişeyler

nası görmedin ? bursada vardır. ben bursada siyah 2006 alacaktım tam pazarlık edecektim ki başka biri aldı gitti aracı.. ben inegöldeyim burda 2 tane dsedan var 1 de hb.. bursada da var. geçen sene bir arkadaş almıştı 2005ini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani yok derken ben görmedim anlamında söyledim kaldı ki inegölde 3 tane var diyorsun araç sayısına oranı nedir sence hadi onu da geçtim bursa 2 milyon nüfusu olan bi şehir  nüfusa oranı okadar az ki bana hiç denk gelmedi buda bursada yok dememin sebebini açıklıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani yok derken ben görmedim anlamında söyledim kaldı ki inegölde 3 tane var diyorsun araç sayısına oranı nedir sence hadi onu da geçtim bursa 2 milyon nüfusu olan bi şehir  nüfusa oranı okadar az ki bana hiç denk gelmedi buda bursada yok dememin sebebini açıklıyor

Sanırım bayileri kastediyor....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok direk araçtan bahsetmiş bayi desen zaten bursada mazda inallardan başka bayi bilmiyorum inegölde olacağını zannetmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 araç üzerinde duruyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum

bu araç 27.500 tl ye veriyorlar 27 bin e düşürlerse almayı düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-karatas-tan-2008-mazda-3-touring-1-6-i-32053037/detay

bu aracı da en son 27 bine veriyor sahibi daha da aşağı olmaz diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-sahibinden-cok-temiz-orjinal-51-000-km-de-2007-model-full-mazd-31928868/detay

bu aracın yılı düşük ancak bursada olması ve lpg li olması avantaj en son 25.500 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-orjinal-75-000-km-de-sunroof-lu-lpg-li-kazasiz-tertemiz-full-maz-33064813/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...