Jump to content

Mazda 3 arıyorum

sunayyilmaz

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Dün bir tanıdığım 2007 -100 bindeki 2 parça küçük boyalı focusu 29.700 sattı...

Yerine 2010 8000 de titanium otomatik focusu 35 bine aldı... 5 bin  tl fark ile...

Mazdada böyle 2007 model araç 29 bin 2011 impresive'in ikinci eli 36-37 haliyle kimsede o fiyata satmıyor galiba eski araçlar yıl geçtikçe değer kazanıyor aynı şaraplar gibi tuhaf...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest japon :)

Bence makyajlı yani 2008 olanı tercih et. O olmazsa diğeri. 2005 i en son tercih olarak ele al..

Bencede 2008

Şu an araç sanırım altunizda pazarındadır.

Galerinin yerini iyi biliyorum ben şimdi pazara gideceğim bahsi geçen araç pazara mutlaka gelir bir yoklıyayım fiyat için

akşama bildiririm size(aracı görürsem) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper olur ancak aradığımda galeride çalışan açtı ve galerinin işyeri teli açan olmadı cepten çalışanlardan biri açtı patron yarın gelecek dedi yarın onunla konuşursunuz umarım aracı görürsünüz en azından güvenilir biri benden önce bi yoklamış olur aracı

malüm bursadn istanbula boşuna gitmek istemem :)

bu arada 2007 nin ön tarafı birbirine paralel çubuklardan oluşuyor (bence daha iyi bir görüntü)

2008 in ön tarafı siyah delikli aradaki fark nedir hangisi otjinal ve değiştirmek mümkün mü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mrb.

Sunay aracın satıldığı galeri ile oto pazarı arasında yanlızca 1 km civarı mesafe var(belki daha az).

Pazara uğradım bugün karataş oto'nun bulunduğu sergiyi gezdim 8.9 araç çıkarmışlar pazara ama malesef senin linkini verdiğin mazdayı getirmemişler.

Satıcılar ile yaptığım görüşmede aracı (mazdayı)galeride bıraktıklarını söylediler,

Araç hakkında ve son olur fiyatı hakkında aldığım bilgiler(patron değil elemanları)Ön kaput ve sağ çamurluk boyalıymış (kayıtlardada böyle geçiyormuş)

27500de son oluru dediler biraz zorladım rakam için,Abi patron dükkanda onunla görüşün bize verdiği talimatta 27500dediler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım izlenimler..

1-Araç sizin söylediğiniz fiyata rahat alınır/Ayrıca bursaya gidiş geliş masrafları düşülebilir ekstradan :)..

2-Aracın bulunduğu bölgedeki galerileri iyi biliyorum,

Elindeki iyi araçları asla pazara çıkarmazlar(uzun süredir görüşmediğim galerici arkadaşım var)

3-Bana abi kayıtlardada öyle gözüküyor dediklerinde(Boya konusu)acaba neden bunu söyleme gereği duydular dedim şüpelendim açıkçası

4-İst olan araçtan anlayan iyibir ustanın bakması lazım yinede....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon ; araba pazarlarına çok gidemiyorum, eğer görürsen 2005 model üstü temiz mazda 3 otomatik vites tercihan kırmızı ve sunrooflu versiyondan varsa bir bakarmısın:))...23-27.000 Tl aralığında  para verebilirim.Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

A.K.S) Uykum kaçtı uyuyamadım birbakayım dedim clube : )

Pazar kartal oto pazarına gideceğim bakarım tabi'ki ama pazarda şuan fiyatlar uçuk gibi : )

Önerim aralığı beklemen (ben öyle yapıyorum)uygun rakama için.

Sahibinden sitesinde gözüme takılan bir ilan gördüm değerlendirmen için linkini vereyimm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-cok-temiz-kazasiz-boyasiz-full-full-33198387/detay

Vekalette sorun çıkarmı bilemem ama araç gayet temiz gibi(açıklamalardan)

Tabiki bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada 2007 nin ön tarafı birbirine paralel çubuklardan oluşuyor (bence daha iyi bir görüntü)

2008 in ön tarafı siyah delikli aradaki fark nedir hangisi otjinal ve değiştirmek mümkün mü

2007 deki ön panjuru değiştirmiş, görüntü olarak ben de aracı almadan diğerini seçerim diyordum ama aracı alınca ön panjuru değiştirmiyorsunuz çünkü bence çok kaliteli. Krom kaplama parlıyor. O yüzden kasada bi fark yok ama 2007 model ekstradan almış ön panjuru.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçlardan önceliğin 2008, en sonsa 2005 model olsun. Ben alırken çok bekledim, makyajlı almak için, şimdiye kadar da 2 tane 2009 touring aldığım için deneyimliyim baya.

2008 modelin fiyatı bence uygun derim ama 2007 olanla şunu karşılaştır. 2007 de teker yeniymiş, 2008 de bir de o masrafın olacak. Ama 2007 model 27 den aşağı vermiyor diyorsun. 2008 modeli 27250 ye alsan teker taktırsan 28000 etse yine daha mantıklı bunu almak.

2008 deki jantı da daha çok sevdiğimi belirtmeliyim.

3 araç üzerinde duruyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum

bu araç 27.500 tl ye veriyorlar 27 bin e düşürlerse almayı düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-karatas-tan-2008-mazda-3-touring-1-6-i-32053037/detay

bu aracı da en son 27 bine veriyor sahibi daha da aşağı olmaz diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-sahibinden-cok-temiz-orjinal-51-000-km-de-2007-model-full-mazd-31928868/detay

bu aracın yılı düşük ancak bursada olması ve lpg li olması avantaj en son 25.500 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-3-orjinal-75-000-km-de-sunroof-lu-lpg-li-kazasiz-tertemiz-full-maz-33064813/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha gayret Sunay bu sene alacaksın arabayı. :D

yok abi bu sene olmayacak bu iş :)

öncelikle japon nickli arkadaşa teşekkürederim adını söylersen isimle hitap etmek isterim benim için aracı sorman büyük incelikti insan kendini sizinle güçlü hissediyor :)

geleyim arabalara açıkçası tampon ve kaputun boyalı olması beni 2008 modelden soğuttu ve üzerine gidesim kalmadı

2007 model için de pazarlık yaptım içime sinen bir araçtı model km renk herşeyiyle bana göre ancak sahibi 27 bin tl de diretiyor bende hesaplamalarıma göre o rakamlara çıkamıyorum biraz daha düşmeye niyeti olursa beni arayacakmış :)

geriye 2005 model kaldı o arkadaş ta 25.5 binden aşağı inmiyor bende o modele o parayı vermek istemiyorum en önemli etken de lpg yi kendim taktırmak istemem malüm birsürü olumsuz şey yazıldı mazdanın lpglisine

durum böyle inşallah ne kaprisli bi adammış imajı yaratmıyorumdur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba

MAZDA 3 1.6 DYNAMIC 2006 almak istiyorum

piyasadaki fiyatlar benim için biraz fazla

70 bin km geçmemiş öncelikli gri - bej - füme olmak üzere temiz bir mazda 3 almak istiyorum ancak fiyatları beni aşıyor makul fiyat düşünen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle buraya yazıyorum

benim çıkabileceğim fiyat 22-24 bin tl arasıdır bu fiyatta yazdığım özelliklerde aracı olup satmayı düşünen arkadaşlar buradan yada telefonla iletişime geçebiliriz

tel: 0543 950 81 34

mazda3 2006 dynamic hb titanyum gri manuel 39500km de 24.000 TL pazarlıksız.

araç ufak tefek çiziklerden dolayı tavan hariç komple boyandı.kazası değişeni yok.

tel 0542 651 40 77 ugurgokgoz@hotmail.com

post-1624-141695282183_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstediğiniz özelliklerdeki araçlar temizliğine ve kmsine göre 26-30 arası gidiyor fiyatı biraz daha yükseltmelisiniz bana kalırsa :) ama şöyle bişey var biz aracı almadan önce bir araçla daha ilgileniyorduk gaziantep de kmsi 60.000 di sanırım 2006 model orjinal bi araçtı boyası vs yoktu aradık ertesi gün satıldı dediler 25 bin tlye vermişler aracı baya bi üzülmüştük dicem o ki denk getirmeniz lazım acilen ihtiyacı olan birinden ancak o zaman o fiyata istediğiniz özelliklerde bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...