Jump to content

Mazda 3 arıyorum

sunayyilmaz

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

son aşamaya geldik gibi otomatik vitese odaklandığım için şuan beni tek rahatsız eden konu almayı düşündüğüm aracın manuel olması birde sizin düşüncelerini alırsam sanırım daha kolay karar verebilirim

özetle manuel ve oto arası fark nedir avantaj ve dezavantaj olarak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 model manuel dynamic mazda 3 50 bin de

26 bin tl ye anlaştım sadece arka tamponda lokal boya varmış

spor panjur lastik yeni sonaxtan iç dış koruma uygulanmış

aklıma sadece manuel olması takılıyor

bu konuda yorumlarınızı söylerseniz ciddi ciddi atak yapacam almak için

şimdiden sağolun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlaştık artık bakalım salı günü araç bursaya gelecek inallar da baktırıp birde kaportacı arkadaşa göstereceğiz sorun çıkmazsa alıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceden otomatik vites kullanıyorsan ben manuel tavsiye etmiyorum çünkü şöyle düşün senin  beynin direksiyon tepkilerine otomatik vitese yönelik cevap verirken şanzıman değerleri için manuel davranmak  zorunda kalacak:)),,Kardeşimde manuel vites Megan 2 ile Edirneden Malatyaya dönüşümlü kullanarak gittik ancak otomatik vitesin rahatlığını ve sorunsuzluğunu özellikle ışıklarda veya rampa kalkışlarında çok hissettim,,,, öndeki aracı takipte falan anlamsız sıkıntılar yaşıyosunuz vs...bence otomatikçiysen beklemekte yarar var keza iyi bir miktar naktin var, kasım aralık aylarında sıfırların bile fiyatı çok düşüyor haliyle ikinci elde düşecektir. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayatım boyunca otomatik vites kullanmadım bu yüzden de arayacağımı düşünmüyorum

şampanya rengi biraz tedirgin ediyor nasıl bişeydir bilmiyorum resimlerini gördüm ancak gri görünüyor oda akşam saatlerde çekildiklerinden dolayı olabilir.

inşallah içime siner de tüpü de takar birkaç yıl kullanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce mazda 3 arıyorum adlı konum var ama oraya bakan olmadığı için bu konuyu açtım

çaramba günü istanbula gidip mazda 3 alacağım ancak malüm istanbulun adı çıkmış bu yüzden biraz tedirginim

öncelikle istanbulu pek bilmiyorum bir arkadaşım kartalda oturuyor bana yardımcı olacak araç maltepede yakın bildiğim kadarıyla ancak aracı götüreceğim yer konusunda sıkıntı çekiyorum o bölgede işini iyi yapan servis varmı dijital kayıt olayıyla birlikte baktırmak istiyorum bir başka konu araç sahibi baba bandırmada oturuyor aracı oğlundan alacağım vekaleti bugün çıkarıp gönderecek yarın vekalet elinde olurmuş

özetlersek  maltepe tarafında iyi  ve güvenilir servis tavsiyelerinize ihtiyacım var

noter işlemlerinde vekalet olayında nelere dikkat edilmeli bu konuda bilgisi olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

yarına kadar bilgi verirseniz çok işime yarayacak cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunay, 2 ay önce olsa Şahsuvaroğlu na git Cem sana yardımcı olur derdik ama kapandı. Cem de artık Maslak Evo da çalışıyor.

Anadolu yakasında gidebileceğin en iyi yer Koşuyolunda Merser dir. 10 küsür yıldır Mazda Servisi olarak çalışıyorlar. Ustaları çok bilgili . Sana detaylı bilgi verirler ama elektronik olarak bilgi alman çok zor zira merkezi bilgi sistemine yeni geçtiler ve genelde yeni araç için kullanıyorlar eski araçların bilgileri sadece gittiği servislerde vardır o da kapanmadıysa.

Koşuyolu Merser'e gittiğinde Cihan Abi yi bul, selamımızı söyle sana yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç 2007 model ben ortak bi havuzda bilgilerin toplandigini dusunuyordum demek oyle degilmis

peki mesela gijital kayit olmasa da ben o servise araci goturdugumde butun sorunlarini yada boya degisen varmi herseyi soyleyebilirlermi 26 bin tl verecegim ve bu benim icin gercekten buyuk bir rakam herkese karsi gelip te illa mazda 3 te israrci olmam ayrica bi sorumluluk yukluyor omuzlarima

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç 2007 model ben ortak bi havuzda bilgilerin toplandigini dusunuyordum demek oyle degilmis

peki mesela gijital kayit olmasa da ben o servise araci goturdugumde butun sorunlarini yada boya degisen varmi herseyi soyleyebilirlermi 26 bin tl verecegim ve bu benim icin gercekten buyuk bir rakam herkese karsi gelip te illa mazda 3 te israrci olmam ayrica bi sorumluluk yukluyor omuzlarima

Satan kişiye sorarsınız hangi serviste bakımları yaptı diye. 2007 olduğuna göre garantisi ya yeni bitti ya da çok az kaldı. Bu durumda yetkili servise gitmiş olmalı. Orayı arayıp sormaktan başka şansınız yok. Bunun dışında gözle görülür bir problem var mı yok mu Merser elinden geldiğince yardımcı olur ama 2. el arabada hiçbir zaman %100 emin olamazsınız. Biraz da satanın yardımcı olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

heyecan dorukta :)

az sonra işe çıkacağım ve sabah 5 te taksiyle terminale ordan yalova ordan kartal ordan koşuyolu merser ordan noter ordan pendik ordan yalova ordan bursa (bu süreçte kaza bela aksilik araçta öylenenden farklı şeyler çıkması olmazsa) evimin önüne koyacağım arabayı ki ona kuzum diye hitap etmeyi düşünüyorum :)

gece yine işe gitmem gerekmeseydi muhtemelen arabayı kurcalayarak sabahlardım :)

şampanya rengi biraz tedirgin ediyor bakalım inşallah içime siner de gönül rahatlığı ile kullanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk izlenimlerm

araç bana göre seri sessiz tabi daha önce sienadan başka araç kullanmadığımdan olabilir

görüntü süper herşeyiyle ben kaliteliyim diyor

çevremdeki herkes mazda 3 alınırmı muhabbeti yapıyordu herkesin dibi düştü

içişleri bakanı çok pahalı almayalım falan filan diyordu şimdiki yorumu süper bi araba almışsın :)

komşunun yorumu bu araba garajsız olmaz :)

annemlerin yorumu : evin bi odasını yıkıp garaj mı yapsak :)

bunun gibi şeyler

sonuç olarak verdiğim her kuruşu fazlasıyla hakediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Hayırlı olsun, Kaza Bela göstermesin Allah. Evde herkesin Guzusu olmuş bile, onun için evi yıkıp dökmeyi düşündüklerine göre :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ev iki katlı alt katta inşaat yapılırken garaj da yapıldı

10 yıl arabamız olmadı boşuna durdu öyle sonra oğlum dünyaya gelince babamlara 1 oda lazım oldu tam da sienayı almıştık garajı oda yaptık :)

10 yıl araba yokken garaj araba alınca oda oldu :)

şimdi de keşke yapmasaydık düşüncesi hakim ama yapacak bişey yok ona yapacağım masrafla otoparkla anlaşsam 2-3 yıl park sorunu olmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...