Jump to content

Alım Satım Tutarı

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

7

• Mücahit

4

• mazdamx-5

9

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan Abi arabayı üstüne alıp paraya cevirip civic alcak kesin :D_dogru muyum abi :P_abi bari 2.0 hyundai coupe al degişeceksen, yoksa arka silecegi cama bantla mazda3 e devam :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok İrfan yanyana koymam iki arabayı,Honda biliyo bu işi çok iyi motor yapıyo adamlar  8:) 6 sene de garanti veriyolar daha ne  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok İrfan yanyana koymam iki arabayı,Honda biliyo bu işi çok iyi motor yapıyo adamlar  8:) 6 sene de garanti veriyolar daha ne  :fiuw:

Honda "geçiringen" bu konuda.6 ayda bir servise gitme zorunluluğu var.  :P Gitmedim mi anında garanti elveda.. :o

Yani 6 sene boyunca inceden çaktırmadan öpüyor.  :-*

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Sato az yemedi Honda nın motorlarını, belkide o kadar iyi degildir :(_yoksa Sato da mı saykoluk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat sormak lazım bizim servise,benim passatta 1 yıl uzatırız demişlerde düzenli gelirseniz,bakımlara,bakım dışı vs.iyi niyetimizi kullanırız demişlerdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Sato az yemedi Honda nın motorlarını, belkide o kadar iyi degildir :(_yoksa Sato da mı saykoluk :D

bu mantıkla gidersek Raikkonen de Mercedes motorunu az yemedi İrfan  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi haklısın diyom ya işte asıl psiko Sato diye, Button güzel güzel giderken bu Sato bi şekilde yarıs dısı kalıyodu, Honda nın motoru iyidir hakkını yemem O0_şanzımanıda iyidir, ama abi bence sana bi Alfa GT alalım alcaksak_gecen gördüm bej rengini resmen dalmısım içine düsüyordum, cok estetik bi bi bi şey :(:clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...