Jump to content

Mazda Türkiye Neden Reklam Yapmaz?

saitözyurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Boş verin arkadaşlar böylesi daha güzel  8:) .eğer mazda reklam yapsa idi biz bu araçlara bu paralara binebilirmiydik hiç.Aman ha mümkünse hiç bir yerde bahsetmeyin  :fiuw: .Kaliteye ihtiyaç hisseden araştırıp buluyo zati bu ihtiyacı hissetmeyenler sayesindede bizde kaliteye ucuza sahip olmuş oluyoruz. :tey: .defalarca en sorunsuz marka secilmiş aracı satın alırken satmayı düşünen satılan tenekelere talim etsin sanayicilerde kazansın mezarcılarca. >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pazarcılar malını satarken bağırır dikkat çekmek için

siz hiç kuyumcuların bağırdığını çağırdığını duydunuz mu?

malın değerini bilen için bunlara gerek yoktur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bari arada bir şapka tişört vb. gibi uyduruktaolsa bişey yollasalar.

çok haklısınız,ufak da olsa hediyeyi hak ediyoruz...ha unutmadan,karşılıksız olan tek sevgi evlat sevgisidir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bari arada bir şapka tişört vb. gibi uyduruktaolsa bişey yollasalar.

en azından arasalar :)

en güzeli enkinlikler yapsa daha hoş olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence asıl sebep geçmişte izlenen yanlış politika basit bir örnekle anlatayım geçen hafta okulun camı kırıldığı için okula cam aldım camı masaya bıraktım bekliyorum ve aldığım camın etrafında gazete sarılıydı gazetede "zoom zoom " yazısısnı gördüm tesadüfen sonra gazeteyi yırtıp bir baktım mazda 626 reklamı (gazete 2002 ylına ait ) ve ne göreyim 626 nın sıfırna o dönemde 37 milyar fiyat çekmişler inanamadım o yıl için bu uçuk bir rakam tamam mazda çok güzel ama o dönemde sınıfındaki araçlara baktığınız zaman nerdeyse yarı fiyatı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mazdayı siz ve ben tanıyorum diğerlerinin çoğu tanımıyor bmw yaparken pazar malımı oluyor ? arabayı satmak istemiyor bu kadar açık lancer bir reklam yaptı sattı leon ilk geldiğinde o reklamını görünce ulan arabaya bak beee dedim aldırmadım orası ayrı ama çoğu kişi aldı reklam olmadan sen yerinde sayarsın diğerleri parayı götürür motor üretir sen 105 bg binersin aynı motoru sana gagalar  durur bu kadar basit.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir bayii Yeni Oto toplantılara katılınca dağıtıyor tişörtleri valla, siz kendinize bakın, ayrıca ne zaman gitsem bir eşantiyon verirler, eli boş yollamazlar, adetleridir, sağolsunlar....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir bayii Yeni Oto toplantılara katılınca dağıtıyor tişörtleri valla, siz kendinize bakın, ayrıca ne zaman gitsem bir eşantiyon verirler, eli boş yollamazlar, adetleridir, sağolsunlar....:D

arabayı değiştirirsem,İzmir'den alacağım.o zaman bana 3 tane tişört verirler.o kadar uzak yoldan gelmişim öyle değil mi Selman abi.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...