Jump to content

Mazda Türkiye Neden Reklam Yapmaz?

saitözyurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bütçe şirketin tümüne değil ülkeye aittir. Ülke de satış rakamları ile doğru orantılı olarak bütçe alır . Extrem bir bütçesi olması için Mazda nın o ülkede tozu dumanı attırmak istemesi gerekir diye düşünüyorum mantığımı yürüttüğüm zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burdan yola çıkarak, Mazda'nın Amerika'da, Avrupa'da ve Avusturalya'da çok güzel ve akılda kalıcı reklamlar yaptığını düşünmeli miyiz? Eğer öyleyse bu reklamları biz niye göremedik? (Eski reklamları saymıyorum, en az son 5 sene için konuşuyorum)

Akılda kalıcı reklam paradan ziyade doğru ajans seçimi ile alakalı :D

Benim daha önceki mesajımda kasdettiğim iyi ya da kötü reklamın yayınlanmasını sağlayacak bütçe ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte işi o kısmı genelde ülke değil global ile alakalı. Sanmam ki global bütçe açısından bir sıkıntıları olsun. Bence doğru ajansı seçemediler bir süredir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm önemli firmalar Türkiye'ye yatırım yapıyor.ekonomik olarak Türkiye'nin geleceği parlak.Mazda Türkiye'ye gerekli yatırımları daha yapamadı.yatırımlarla beraber,reklam olayı da devreye girer diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyide ibo bu reklamı zaten başka konuda bende koymuştu.biz yeni indirimi olan reklamdan bahsediyoz.o lazım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Galatasaray Spor Külübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Barbaros Kupası bu yıl Mazda sponsorluğunda 3-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Mazda bütün Mazda severleri ve deniz sporları ile ilgilenenleri etkinlik boyunca iddialı tasarımı ile ilgi toplayan Yeni Mazda3 ile etkinlik alanında karşılayacaktır.

Mazda Barbaros Kupası

bkz :http://www.mazda-tr.com/about_mazda/events/

reklam konusunda baya ataklaştı mazda :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arttırılmalı bence reklamlar bknz toyotanın reklamlarından bıkkınlık geldi toyotoyota diye diye :)

benim babam; toyota gibi değil, adam gibi adam :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...