Jump to content

Mazda Türkiye Neden Reklam Yapmaz?

saitözyurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda'dakiler bunu okumuş olacaklar ki, güzel haberler vermek için aradılar :D

Kasım ve Aralık aylarında kanal d ve atv'de primetime'da reklamlar çıkacaklarmış...

Mazda da TV'ye reklam verebiliyormuş... Reklam içeriği mazda 3 olacak. ama hangi reklam olacağı şuanda çalışılıyormuş...

bilginiz olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu anda mazda reklamı tv de var zaten...

dıgıturk kanal 17 home tv

program ''7 günde değişim'' (arabayı değiştirmiyorlar insanı değiştiriyorlar  :2funny: )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

bu kadar kaliteli araçların bulunduğu bir firmanın reklam yapmamasının 2 açıklaması vardır.

1-bütçe ayrılmamıştır.

2-asıl düşüncesi Türkiye piyasasına yayılmak değildir.

ben 2. seçenek üzerinde yoğunlaşıyorum zira getirdiği araçlar yakıt tüketimi ve vergi konusunda Türkiye için ideal değil.

örneğin getirilen cx-9 3 litre üzeri hacmi var.mazda 6'lar 2.0 hacme sahip.dizeller yeni yeni gelmeye başladı.motor seçeneği fazla değil vs vs... sıralanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ya bu konuyu bende çok merak ediyordum gerçekten..hep de düşünürdüm mazdanın reklamı neden tv lerde oynamıyor diye..yıllardır beklediğim şeyi bu akşam kısacık da olsa  tv de gördüm..inanılmaz hakkaten.. gözlerime inanamadım bende..inşallah vizyonda kalır uzun süre. :clap: hem de ezel'in reklam arasına vaayy..işi bilen biliyor yaa. :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

yaww daha geçen gün beyimilen otururken dedimki yakında tv ye de çıkar kesin mazda reklamı.

dedim ve çıktı demek.ne kadaann temiz kalpliymişim.ama ben kaçırdım :(

internette yokmudur:))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Kopya çekmiş olmayasınız Burcu Hanım. ;) Malum geçenlerde forumda mevzusu olmuştu, kasım sonunda tv reklamları başlıcak diye :D

yok o konuyu görmedim valla forumda.tamamen malum oldu bana  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu reklamı şuna yorumladım işin gerçeği.

Mazda bütçe eksikliğinden bahsediyordu ya, sanırım baktılar bütçe yetecek, son 2 ay stok felan da varsa onları daha rahat eritebilmek için reklam vermeye başladılar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama akılda kalan bir reklam değil maalesef. Dacia dusterinki bile hoş esprisi olan reklam.

Halbuki eski 3 lerin car wash ve tekere idrarını yapan köpek reklamları hala akıllarımızda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu reklamı şuna yorumladım işin gerçeği.

Mazda bütçe eksikliğinden bahsediyordu ya, sanırım baktılar bütçe yetecek, son 2 ay stok felan da varsa onları daha rahat eritebilmek için reklam vermeye başladılar :)

bu tez'in bana mantıklı geldi abi...yanlız şunu merak ediyorum.bilmem kaç milyar dolarlık olan mazdanın bütçesi küçücük bi reklama nasıl yetmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçücük dediğimiz reklamlar o kadar da küçücük değil. Ama soru şöyle sorulabilir: Bilmem kaç milyar dolarlık olan Mazda'nın bütçesi daha güzel ve akılda kalıcı bi reklama nasıl yetmez.

şimdi oldu işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...