Jump to content

Mazda Türkiye Neden Reklam Yapmaz?

saitözyurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda'nın özellikle sorunsuzluğa vurgu yaparak reklam yapması lazım...

Mesela eski 3lerin dizelleriyle ilgili bir reklamı vrdı. Benzinlikte 5 dakika süren şırıltı reklamı. :D Paspas çeken hanımın dikkatini çekiyordu. :D Videoyu koyamıyorum, işyerinde labris engelleiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

reklam şuanda atv ana haber öncesi geri sayımın 4.dakikayı gösterdiği anda oynadı :D

gerçekten kısa ama öz reklam.

fakat denildiği gibi en iyi olduğu konu yani sorunsuzluğa ağırlık vermesi lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda'yı İlk 1986 mı 87 mi bilmiyorum  Sabah gazetesi RX7 verdiği zaman duydum. Daha doğrusu dazır dazır reklam oluyordu gazete sayesinde. Daha sonra aralıklı olarak 90'lara kadar görsel medyada gördüm. Ama 10-12 senedir tık yoktu belki biraz daha eski.Şimdi reklam vermeye başladı azcık azcık, sevindirik oluyoruz hepimiz :)

sabah gazetesi RX-7 mi verdi ?

yani gazeteye reklam mı verilmiş, yoksa eskiden gazeteler çekilişle araba verirlerdi onu mu söylemek istedin ?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aralar şunu merak ediyorum.''benim babam toyota gibi adam derken'' acaba nasıl bir baba kastediyorlar.alkolik,yaşlı,kıçı başı hergün ağrıyan hastalığın pençesinde falan filan...kadir abi sen demişsinya mazda sorunsuzluk adına reklamlar yapmalı diye.ordan aklıma geldi bu.şimdi ben bu reklamdan ne anlamalıyım. :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

sabah gazetesi RX-7 mi verdi ?

yani gazeteye reklam mı verilmiş, yoksa eskiden gazeteler çekilişle araba verirlerdi onu mu söylemek istedin ?

:)

aa sen almadınmı o zamanlarda rx7.herkes kuponla aldı valla.

sen napıyodun o sıralarda.gerçi rx ler seni bozar sen 3 serisinden yukarı çıkamadın daha  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen napıyodun o sıralarda.gerçi rx ler seni bozar sen 3 serisinden yukarı çıkamadın daha  :2funny:

Dikkat et Burcu, bu tuzak. O zamanlar ben çocuktum, bilemem tabii diyecekler. Bunlar bizi deneyip sonunda yaşlı diyecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bize de kuponla araba çıkmıştı 92 yılında o yüzden sordum

kötü bir niyetim yok yani Kadir Abi, şimdilik :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Dikkat et Burcu, bu tuzak. O zamanlar ben çocuktum, bilemem tabii diyecekler. Bunlar bizi deneyip sonunda yaşlı diyecekler.

ya abi boşver çoluk çocuk dolu zaten baksana.ben dedim big boss a 30+ sınırı koyalım foruma diye de toplantı yapıp karar vermemizlazım dedi :P

biz en güzel yaşlardayız boşver sen.gençliğin toyluğunu atmış ama yaşlılığın tadını almamış yaşlardayız.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence cümlelerinde ne kadar "yaşlı" kelimesini az kullanırsan iyi olur. Bunlar ilerde çarpıtıp aleyhimize delil olarak kullanırlar netekim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar Mazda Türkiyenin ulusal basın ve yayın organlarında reklam vermemesi bence marka adına bir eksiklik olarak düşünüyorum çünkü reklamların dünyada ve Türkiyede insanlar üzerine etkisi fazladır mazdaya karşı bilincin ve farkındalığın yaratılması için Mazda Türkiye acaba ne yapmayı düşünüyor merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar Mazda Türkiyenin ulusal basın ve yayın organlarında reklam vermemesi bence marka adına bir eksiklik olarak düşünüyorum çünkü reklamların dünyada ve Türkiyede insanlar üzerine etkisi fazladır mazdaya karşı bilincin ve farkındalığın yaratılması için Mazda Türkiye acaba ne yapmayı düşünüyor merak ediyorum.

Konunuzu daha önce de tartışılmış başka bir konuyla birleştirdim. Buradan devam edelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bnce reklam vermek çok pahalı diye vermiyorlar,,zaten onlardan daha çok reklamını yapan kullanıcıları yetiyor,, bkz;subaru levorgu getirdi direk tvlerde reklamları başladı,helal olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...