Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest japon :)

Doğan araçlardan baya anlıyorsun galiba ne işle meşkulsün (galerici :) )

Araç alacağım zaman eksper için  sana getireceğim : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Doğan araçlardan baya anlıyorsun galiba ne işle meşkulsün (galerici :) )

Araç alacağım zaman eksper için  sana getireceğim : )

benim 323 sağolsun herşeyi tecrübe ettirdi bana :)

yeni araçlarınızı mutlaka beklerim :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bu araç güzele benziyor. Mesaj gönderdim bakalım ne diyecek. Kocaelide baya uzak buraya gidipte boş dönmekte var.

Bu akşam yanından geçtim bu arabanın. Akşam karanlığında gayet güzel duruyordu ama yakından iyice bir incelemek lazım. ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu akşam yanından geçtim bu arabanın. Akşam karanlığında gayet güzel duruyordu ama yakından iyice bir incelemek lazım. ;):)

Çocuğa bir kıyak yap o zaman bir ara yakından incele bilgilerini paylaş'ki boşuna oraya gitmesin....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Çocuğa bir kıyak yap o zaman bir ara yakından incele bilgilerini paylaş'ki boşuna oraya gitmesin....

Emredersin 8)

Ondan sonra diyorsun ki tavuğuna kışt mı dedim.  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acikcasi ben de bu emirvari cumlelerden rahatsiz oluyorum, daha once de Ozlem'e benzer sekilde emretmisti

Özlem kim? tanımıyorum bile....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Özlem kim? tanımıyorum bile....

Kalimero = Özlem

Sanırım sözü edilen mesaj da bu:

[quote author=japon :) link=topic=19215.msg354915#msg354915 date=1287095154]

Madem yakınsınız ve beka'yı biliyorsunuz o zaman diğer arkadaşlara yol konusunda yardımcı olun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalimero = Özlem

Sanırım sözü edilen mesaj da bu:

Kusuruma bakmasın konunun muhattabı. Aslında emir vaki konuşmak istemedim

(kalimero'da) yahlış anlamamış yanlızca admin alınganlak görtermiş... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Kusuruma bakmasın konunun muhattabı. Aslında emir vaki konuşmak istemedim

(kalimero'da) yahlış anlamamış yanlızca admin alınganlak görtermiş... :)

En azından 1 kez olsun buluşmalara gelip, birbirini tanıyanlar arasında kolay kolay problem çıkmaz bu türde. Fakat birbirini hayatında hiç görmemiş kişiler mesaj yazarken biraz daha dikkat etmek zorunda. O mesajı yazarken yüzünde nasıl bir anlam vardı kimse bilemez. Kızıyor musun? Dalga mı geçiyorsun? Gırgır, geyik muhabbeti mi yapıyorsun? Bilinmesi mümkün değil. Yazının sonuna gülücük koyduğum halde bile bana nasıl ters çıktığını hatırla. Aynı terslikle ben sana karşılık verseydim ne olurdu ;) O sebeple sadece biraz daha dikkat... O kadar ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki 7000,7500 tl gibi(Ederi )

ben bahsi geçen araçla mesajlaştım 8 bin den düşmüyor. çevremde konuştuğum ustalarım vs bu araçların dolusu (abs airbag klima) 8000 civarında gidiyor, diyorlar. millet 9500 civarı fiyat yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mustafa abi bu iyice bir incelemek işinde bana yardımın dokunur mu acaba? çok hayır duamı alırsın abi. seninle de tanışma fırsatım olur. ayrıca düzce de ufak bir işim var. özelden yazdım mı bilmiyorum ama yazmadım şimdi yazıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Doğan, sana elbette elim geldiğince yardımcı olurum fakat şöyle bir sıkıntı var. Ben arabayı ancak akşam hava karardıktan sonra görebilirim. İşten çıkıp İzmit'e vardığımda hava kararmış oluyor. Yine de sana yardımcı olmak adına şunu yapabiliriz. Şimdi vereceğim adresi adama ver ve arabasını oraya götürüp ustalara baktırmasını söyle.

İzmit sanayi sitesi 208. blok numara 83 / Oto Klinik Adem Güneş veya Kadir Kuzu

Gideceği zaman benim selamımı söylesin (Adem benim amcaoğludur) ve arabaya baktırsın. Ben onlardan araba hakkında bilgi alıp sana iletirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam Mustafa abi ben adamla konusuyum. rengini belli eder zaten. bakalım ustaya götürmeyi kabul edecek mi? Ayrıca çok teşekkür ederim.. şansım dönerse hayırlısıyla hem arabam olur hemde hayırlı işim  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...