Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Keyfini kaçırmak istemiyorum ama bu akşam tesadüfen bu arabaya denk geldim yine. Ben yaya olarak birisini beklerken yanımdan geçti. Rampa çıkmaya başladığında muhtemelen yanlış vitesle çıkmaya kalktığı için önce araba bayıldı, sonra 1-2 eksoz patırtısıyla bayırı çıkmaya başladı. Motorun sesi de pek hoşuma gitmedi ama yine de gitsin bakalım Adem'e gitsin de ak koyun kara koyun çıksın ortaya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Keyfini kaçırmak istemiyorum ama bu akşam tesadüfen bu arabaya denk geldim yine. Ben yaya olarak birisini beklerken yanımdan geçti. Rampa çıkmaya başladığında muhtemelen yanlış vitesle çıkmaya kalktığı için önce araba bayıldı, sonra 1-2 egzoz patırtısıyla bayırı çıkmaya başladı. Motorun sesi de pek hoşuma gitmedi ama yine de gitsin bakalım Adem'e gitsin de ak koyun kara koyun çıksın ortaya.

kimse aracına toz kondurmuyor. dediğin gibi gidince ifadesini alırlar :) ben 323 ü ucuza vermişim gibi hissediyorum.

mesela şu araç dün akşam baktım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-sinifinin-en-iyisi-33161014/detay

boyada çatlak kabarma güneş yanığı var. bazı yerlerde paslanma var. altında çürük var. lastikler yok denecek kadar az. direksiyonun sadece demiri kalmış. simit süngeri yok. kaputu açmadım bile. döşemeler berbat ve ötesi. kapı döşemeleri yırtık cam açma düğmeleri bozuk. son kaç olur diyorum 7250 diyor. benim 323 o arabanın yanında taze gelin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-ilk-sahibinden-17-yildir-servis-bakimli-tertemiz-32785091/detay

bu ilanda çok iddialı adamla konustum en ufak bir sorunu yok ilk sahibiyim diyor. lpg yok. hiç takılmamış. 8750 fiyat verdi. lpg falan 10 u bulur beni de aşar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Sonuç olarak iyi araba iyi para :(

Veya bekleyip çok acil paraya ihtiyacı olduğu için arabasını satan birini denk getireceksin. Bir tür ölücülük yapacaksın yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi parayı çıkarsam ördeğe binerdim abi ;) Bayramdan önce almam lazım. Seyahat planlarım suya düşecek yoksa. ölücü olma işinide bi beceremedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:'( sağlık olsun abi. ne kadar teşekkür etsem azdır. yardımcı olduğun için çok sağol. ben aranmaya devam ediyim.

yalnız adama fena sinirlendim  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

:'( sağlık olsun abi. ne kadar teşekkür etsem azdır. yardımcı olduğun için çok sağol. ben aranmaya devam ediyim.

yalnız adama fena sinirlendim  :kafa:

Elden birşey gelmez. İlandaki foto ve yazılanlara bakınca benim bile hoşuma gitmişti araba. Malesef ne yazılanlar ne fotolarla gerçek hali alakasız ilanların çoğunda. Ablamlara araba ararken az kalsın Ankara'ya gelecektim. Sağolsun Başayar Tolga arabaya baktı da bilgi verdi bize o zaman. Hep diyorum; Şerefsizin yaşı, mesleği, sıfatı diye bir şey yok. Her zaman her yerde şerefsizliğini yaparlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımı satarken eksiklerini söyledim. Tabi ki yaptıklarımıda söyledim. Alırkende karşımdakinden aynısını bekliyorum. Ama malesef... 10 günde bu araç dahil 6 tane 626 bakmış oldum. 5 tanesinin eli bitmiş okeye dönüyor. Ama yıkama yağlama o biçim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuç olarak iyi araba iyi para :(

Veya bekleyip çok acil paraya ihtiyacı olduğu için arabasını satan birini denk getireceksin. Bir tür ölücülük yapacaksın yani :D

Bu konuda kime gitmeli ağam? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitemizde dört arkadaşımız için "Araba Sahibi Yapma Derneği" kurma teklif ediyorum.

Doğan, overmars (Onur), Sunay ve Onur. Allahtan Selim işi bitirdi. Darısı diğer dört arkadaşın başına. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-satilik-1993-model-1-5-honda-civic-31796840/detay

honda egg kasa düşünmezmisin leş 626 larla uğraşmaktan iyidir bence. 1.5 lpg mazda gibi az yakar çok kaçar, satması da kolay sayılır, bence biraz bakın derim 8 e rahat alırsın bu aracı ama bana göre el modeli için fazla fiyat 8 e temiz ex olursa tadından yenmez diye düşünüyorum. ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest japon :)

(Leş 626 lar) Bence doğrubir yaklaşım değil.Ayrıca önerdiğiniz araç temiz 626 ile kıyaslanamaz...

Temiz 93/94 Aracın talibi çok olur piyasada bulmak zor çünkü sahibi satmaz : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-satilik-1993-model-1-5-honda-civic-31796840/detay

honda egg kasa düşünmezmisin leş 626 larla uğraşmaktan iyidir bence. 1.5 lpg mazda gibi az yakar çok kaçar, satması da kolay sayılır, bence biraz bakın derim 8 e rahat alırsın bu aracı ama bana göre el modeli için fazla fiyat 8 e temiz ex olursa tadından yenmez diye düşünüyorum. ? :D

Hondanın bu modelleri çok düz arabalar. Baktım araştırdım ama hosuma gitmedi ve bence bu fiyata alınabilecek en güzel araba 626.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki görmüşündür ama bende ekleyim dedim .Fiyat uygun üstüne kademe kademe yaparsın masraf belki ama Abs,klima falan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-700-lira-masrafi-olan-bi-arac-33247366/detay/

Motoru temizse olabilir aslında. sahibine mesaj gönderdim bakalım ne cevap gelecek. İzmitte ki beyaz leşide örnek gösterdim. bir arabada çelik jant olunca çakal arabası korkuyorum. Bu araçta kanırtılmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Motoru temizse olabilir aslında. sahibine mesaj gönderdim bakalım ne cevap gelecek. İzmitte ki beyaz leşide örnek gösterdim. bir arabada çelik jant olunca çakal arabası korkuyorum. Bu araçta kanırtılmış olabilir.

Evet boya var gibi arabada cıl cıl :P .Ama kritik bir kazası yoksa sorun yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...