Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Buyur bakalım,Senin için özenle seçilmiş İddialı bir 626 daha :)

http://www.araba.com/3266126/Mazda%20626

Konuştum son 9000 diyor. pazarlıksız fiyat yazdım dedi. Standart bir cümle gibi geliyor artık ama "hiçbir sorunu yok istediğin servise göster" dedi. güneş yanığı varmış ve kaputta boya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Konuştum son 9000 diyor. pazarlıksız fiyat yazdım dedi. Standart bir cümle gibi geliyor artık ama "hiçbir sorunu yok istediğin servise göster" dedi. güneş yanığı varmış ve kaputta boya.

500 TL masraf var diyelim ve o çıktıktan sonra ayıracağın bütçe nedir? 9 bana da  çok geldi 8000-8500 verilir gerçekten cüzi bir masraf çıkartırsa tabi.Epey dolu araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

500 TL masraf var diyelim ve o çıktıktan sonra ayıracağın bütçe nedir? 9 bana da  çok geldi 8000-8500 verilir gerçekten cüzi bir masraf çıkartırsa tabi.Epey dolu araç

1-2 gün sürünsün internette aklı başına gelir pazarlık etmeye başlar. aşağı yukarı 1000 lirada yer bu araba. sunroof olduğundan dolayı 8500 verilebilir. motor yürür sağlamsa tabi. ben masraf için bütçe ayırmadım. olan param 8000 fazlasıda yok. 500 de borç alabilirim biryerlerden. motor yürür sağlam olsun 6 ay sorun açmasın bana ondan sonra ufak tefek toplamaya başlarım.

birde bu mesajı bana tercüme edebilecek var mı?

700 lira masrafı var diyen arkadaş bu...

fıyat lıstesıne bak ben eksıgı oldugu ıcın zaten dusuk kaporta muayene degıscek sanzıman ve motor kecelerı olay hepsi toplamda servısınde 1300

toplamdakı masrafı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

1-2 gün sürünsün internette aklı başına gelir pazarlık etmeye başlar. aşağı yukarı 1000 lirada yer bu araba. sunroof olduğundan dolayı 8500 verilebilir. motor yürür sağlamsa tabi. ben masraf için bütçe ayırmadım. olan param 8000 fazlasıda yok. 500 de borç alabilirim biryerlerden. motor yürür sağlam olsun 6 ay sorun açmasın bana ondan sonra ufak tefek toplamaya başlarım.

birde bu mesajı bana tercüme edebilecek var mı?

700 lira masrafı var diyen arkadaş bu...

fıyat lıstesıne bak ben eksıgı oldugu ıcın zaten dusuk kaporta muayene degıscek sanzıman ve motor kecelerı olay hepsi toplamda servısınde 1300

toplamdakı masrafı

iyimiş vallahi :)

resmen tercüme istiyor.Nerden bakarsak bak olmuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hondanın bu modelleri çok düz arabalar. Baktım araştırdım ama hosuma gitmedi ve bence bu fiyata alınabilecek en güzel araba 626.

Canın sağolsun kardeşim benimki sadece bir fikirdi 1.5ex modelleri mazda 323 serisiyle tamamen aynı özelliklerde kullanışını bilmiyorum sürmediğimden dolayı ama modelleri mazdayla aynı olmasına rağmen fiyatları biraz daha yüksek seyrediyor. Motorda sıkıntı olacağını düşünmüyorum da, beğenmediysen zaten yapacak bişey yok. Önemli olan aracı benimsemek yoksa bi ton iyi araç var o fiyatları boşuna mı mazdacıyız değil mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Canın sağolsun kardeşim benimki sadece bir fikirdi 1.5ex modelleri mazda 323 serisiyle tamamen aynı özelliklerde kullanışını bilmiyorum sürmediğimden dolayı ama modelleri mazdayla aynı olmasına rağmen fiyatları biraz daha yüksek seyrediyor. Motorda sıkıntı olacağını düşünmüyorum da, beğenmediysen zaten yapacak bişey yok. Önemli olan aracı benimsemek yoksa bi ton iyi araç var o fiyatları boşuna mı mazdacıyız değil mi :)

o iyi olanlar bi denk gelemedi işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

bu arabada 135 hp diyor aynı zamanda. İstanbul da olmasa iyiydi.

İstanbul  sana uzak olması haricinde aslında avantaj.Çünkü anlayan çok usta -servis var. Alakasız bir ilde olması daha kötü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbulla hiç ilişiğim yok. Daha önce gittim ama neresi nerde hiç bilmem. Tanıdık usta falan desek onuda bilmem. Gittim mi kurbanlık koyun gibi olurum  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

İstanbulla hiç ilişiğim yok. Daha önce gittim ama neresi nerde hiç bilmem. Tanıdık usta falan desek onuda bilmem. Gittim mi kurbanlık koyun gibi olurum  :2funny:

E biz ne güne duruyoruz.Bu mu Mazda Kardeşliği :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor ve oluyor mahçup oldum  :-[ Mazda kardeşliği hiç bitmez umarım.

Bu araç için nasıl bir aksiyon alabiliriz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor ve oluyor mahçup oldum  :-[ Mazda kardeşliği hiç bitmez umarım.

Bu araç için nasıl bir aksiyon alabiliriz?

Ataşehir tarafına akşam getirirse bugün, ben bir bakarım.Temiz görürsem sana haber veririm sende gelirsin servise götürürüz en son alırsın gidersin herşey düzgünse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...