Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha kolay bir yolu da var. Direk Taber Usta ya götürsün , o size söylesin neyi var neyi yok :) Malum Bostancı da kendisi oraya yakın sayılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Adamla tekrar konuşuyum. Fiyatı kırması lazım biraz. Taber ustaya götürünce kimin selamını söyleyecek :) Ben ismini çok duydum ama Taber usta beni tanımaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Adamla tekrar konuşuyum. Fiyatı kırması lazım biraz. Taber ustaya götürünce kimin selamını söyleyecek :) Ben ismini çok duydum ama Taber usta beni tanımaz.

Kimseye selam söyletmiyoruz artık. Selam verince borçlu çıkartıyorlar bizi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanışmak kolay :D Ben Doğan der tanıtırsın kendini :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

İnşallah temiz bir araçtır.Ben beğendim aracı .Benim 90 Modeli almadan 93 modeline bakmıştım 626'nın birtane 183.000 deydi.Abs,Klima,Airbag vardı sanıyorum 1 tane de ama kaporta da masraf vardı 7500 dü almadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

istanbuldaki araç fiyatı düşmüyor. 8500 dese olacak belki birşeyler ama 9000 diyor. bekliyorum bakalım.

Biraz daha bekle. Taban halısındaki deforme için halıyı da değişeyim ben. Ondan sonra vereyim Ördeği sana. Sonra deme hani masrafsızdı bak burada masraf var diye :geyik::D

Şaka bir yana eğer İstanbul'daki adam 500 daha düşmüyor diye bekliyorsan ve araba gerçekten temizse düşünme çok fazla. Senin şanssızlığın, Adem'de bir tane 90-91 kasa 626 vardı satılık. Ama sen o zamanlar araba aramıyordun. Ben bile düşündüm o arabayı almayı ve aslında takas teklif ettim ama anlaşamadık. Bugüne kadar gördüğüm en temiz 626 ydı o araba :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

istanbuldaki araç fiyatı düşmüyor. 8500 dese olacak belki birşeyler ama 9000 diyor. bekliyorum bakalım.

8500'e ciddiyim ve alırım dedin mi adama? O da tok biraz o zaman.Piyasada öylesi verilmiş ilanlardan var.Geçenlerde sahibinden'de biriyle kapıştım manyak bir fiyat yazmış :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz daha bekle. Taban halısındaki deforme için halıyı da değişeyim ben. Ondan sonra vereyim Ördeği sana. Sonra deme hani masrafsızdı bak burada masraf var diye :geyik::D

Şaka bir yana eğer İstanbul'daki adam 500 daha düşmüyor diye bekliyorsan ve araba gerçekten temizse düşünme çok fazla. Senin şanssızlığın, Adem'de bir tane 90-91 kasa 626 vardı satılık. Ama sen o zamanlar araba aramıyordun. Ben bile düşündüm o arabayı almayı ve aslında takas teklif ettim ama anlaşamadık. Bugüne kadar gördüğüm en temiz 626 ydı o araba :(

500 daha yok ki :)

8500 tamam dese Taber ustayla irtibata geçecem ama yok demiyor yani. Bi daha arasam " buna 9000e satarım" diye düşünebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekip çalışması yapalım. 10 ar dk arayla arayıp fiyat teklif edelim. 8000 ve altı :D abi o araba o parayı etmez falan  :geyik: en son teklifide ben yaparım 8500  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-kara-simsek-mazda-626-33464663/detay

Bu arabayı tanıyan var mı ?

Sanırım şu 700 lira masraflı diyen arkadaştan alıp gelmiş arabayı :D Mesaını çözemediğimiz arkadaş olsa gerek. Ankara arabası olunca pahalılaşıyor tabi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-kara-simsek-mazda-626-33464663/detay

Bu arabayı tanıyan var mı ?

Sanırım şu 700 lira masraflı diyen arkadaştan alıp gelmiş arabayı :D Mesaını çözemediğimiz arkadaş olsa gerek. Ankara arabası olunca pahalılaşıyor tabi :D

İlginç gerçekten , 1 hafta önce İzmit aracı idi şimdi Ankara olmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...