Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ben göreli çok olmuştu afyondayken çok güzeldi sadece kapı saçlarında mı yoksa komple kapılarda mı değişme vardı öyle birşey sonrada sizin ilanları gördüm ama baya bi yıprandıgı kesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satılık bir aracın resmi neden akşam çekilir ? :D

1.si beyin yetmezliği hastalığı varsa

2.si kötü niyetliyse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.si beyin yetmezliği hastalığı varsa

2.si kötü niyetliyse

:D

Şok üstüne şok yaşıyorum. Olay şöyle:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-182000-km-de-orjinal-mazda-626-32793734/detay

Bu ilanı 2 hafta önce oto pazarında görmüştüm. Araba harita gibi. çekiçlenmeyen yeri kalmamış. 8500 den kuruş aşağı olmaz diyordu. Arabaya baktım. Ben şu eksik burası böyle dedikçe adam kuduruyordu. Kavga çıkaracak duruma gelmişti. Şimdi fiyatı düşürümüş.

Dün yine oto pazarındaydım. Baktım yan yana iki tane 626 duruyor. Birisini plakadan tanıdım. Dolayısıyla satan adamıda tahmin ettim. Yine aynı adam. Gitmiş siyah arabayıda almış getirmiş. Tampon kaporta falan araba dökülüyor. Motor ve şanzımanın conta keçe falan değişecek, masrafı 1300 lira demişti ama 2500 olurdu :)

Adama yaklaştım fiyat ne olur? Arkadaş gelecek fiyat onda dedi. Güldüm. Kaça aldın dedim. söylemedi. Bana son fiyat 6000 demişti dedim. Ne salağım 4500 e bırakacaktı falan deseydim keşke :D İnternetten mi takip ediyorsun diyor. Bozuldu tabi. Keriz beklerken... ne umdu ne buldu. Arabayı aldığı arkadaş bayağı yormuş aracı. uzaktan kumandayla çalışma falan yaptırmış. kontak iptal. iki bitik 626... İkisi de aynı adamda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hyundai sonata nasıldır? 94 model. Klima abs airbag hız sabitleyici... Dün pazarda gördüm güneş yanığı vardı. 8000 e bırakacak. Oto. Cam ana kumanda da sorun var ön cam kırık. Motor yeni. Baskı balata falanda değişmiş. 626 ile kıyaslıyorum. Karar veremiyorum. Sonuçta birisi hyundai birisi japon...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Hyundai sonata nasıldır? 94 model. Klima abs airbag hız sabitleyici... Dün pazarda gördüm güneş yanığı vardı. 8000 e bırakacak. Oto. Cam ana kumanda da sorun var ön cam kırık. Motor yeni. Baskı balata falanda değişmiş. 626 ile kıyaslıyorum. Karar veremiyorum. Sonuçta birisi hyundai birisi japon...

Hiçbirşey bulamıyorsan daha önce de dedim git Abs,Airbag,Klima lı dolu bir tane Proton al 99 Model falan.8000 Listeyle satışta olan çok Proton var.Ankarada sıkıntı çekmezsin hem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar düştümü piyasa yav? Yavaş yavaş atlama yapayım bende. Gerçi bunlar bayağı dökük müş.

Abi sen 98-2000 kasaya daha çok yakışırsın, Tombakı sat en güzeli. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçbirşey bulamıyorsan daha önce de dedim git Abs,Airbag,Klima lı dolu bir tane Proton al 99 Model falan.8000 Listeyle satışta olan çok Proton var.Ankarada sıkıntı çekmezsin hem.

Protonun tipi pek hoşuma gitmiyor. Yinede bakıyorum ama 8000 e veren yok. Kafamda ki Mazda 626 profilini silemediğim için araba alamıyorum galiba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şirkette proton alsam mı diye bir laf ettim. Doğan Proton almasın diye protesto başladı. Proton alınır mı delimisin diyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temizi çok nadir protonlarında genelde haşat 626 aramakla çok fazla fark olmaz, protonları mazda almadan önce bayağı incelemiş birisi olarak söylüyorum tabi istanbulda,

Kafamda ki Mazda 626 profilini silemediğim için araba alamıyorum galiba :)

Ayrıca buna tamamen katılıyorum. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Al sana farklı bir alternatif: Tempra SXAK  ;)

O alternatife baktım Mustafa abi. Hep çakal arabası. Elden ayaktan iyice düşmüş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

bu modeller diri mi :D sakın doğan kardeşim mersedes bmw sağlamdır ama yaşlılarıda çok ihtiyar oluyor bittimi tamamen bitiyor aman aman uzak dur en kötü alıcagın araç 96-97 olsun kafan rahat olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu modeller diri mi :D sakın doğan kardeşim mersedes bmw sağlamdır ama yaşlılarıda çok ihtiyar oluyor bittimi tamamen bitiyor aman aman uzak dur en kötü alıcagın araç 96-97 olsun kafan rahat olsun

bu söylediklerin BMW için geçerli yıldız herzaman yıldızdır.hani diyoruz ya mazda motorunu yakmak çok zordur kolay kolay motor bitmez.işte benim bu kelimeleri söylicem başka bi markada mercedestir.150 civarı eski yeni model BMW baktım.abartmıyorum hepsi ya sandık motor yada revizyonlu.zaten bunun konusunu açmayı düşünüyom. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...