Jump to content

Alınık araç önerilerinizi bekliyorum.

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

bmw yaptıran kolay kolay yok çoğu sandık motor getiriyor yada hurdadakinden aktar ayarını tutturan yok, 200bin km yi devirmiş bmw ve mersedes heleki birde 96 dan öncekiler ise bitmiştir gözümde e200 94 mersedes 1.6 2000model şahini geçemez mi ya geçemedi hatta mersedes ıkındı zorladı ve durdugumuzda motordan ses geliyordu

mersedes motor km: 225.000 son 5-6 bin km lik ömrü kaldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 175
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest edarguner

bmw yaptıran kolay kolay yok çoğu sandık motor getiriyor yada hurdadakinden aktar ayarını tutturan yok, 200bin km yi devirmiş bmw ve mersedes heleki birde 96 dan öncekiler ise bitmiştir gözümde e200 94 mersedes 1.6 2000model şahini geçemez mi ya geçemedi hatta mersedes ıkındı zorladı ve durdugumuzda motordan ses geliyordu

Arkadaşımda dizel SW 300 serisi bir Mercedes vardı epey bir km idi 82-83 Model .Deli gibi gidiyordu turbo falanda değildi.Geçen sene Komik bir rakama sattı. Şu dışı yeşil-için sarı deri olanlardandı bakan bir daha bakıyordu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

demekki o mercedes çok dengesiz kullanılmış yoksa kolay kolay motor yiyemezsin.ona bakarsan uzun ömürlü dediğimiz doch motorda yanlış kullanım sonucu kısa zamanda bitebilir.şuan kapının önünde bmw ve mercedes var.ikiside ilk sahibinden alındı.ve saat gibi.bmw 87 model e30.mercedes 97 e200 elegance.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mercedes'ler iyidir hoştur ve sağlamdır da!

1- karbüratörlü+lpg li mercedes alınmaz. çok sorun çıkarttığı söyleniyor. en büyük zaafı ördek patlatıyormuş (bu parçanın ne olduğunu bilmiyorum fakat hoşuma gitmiyor :D )

2- Enj. olan yeni tip motorlu, çok da temiz bakılmış olan 200E nin lpg sarfiyatı uzun yolda 30 kuruş civarı. Yani nerdeyse benim Ördek efendinin şehir içi benzin sarfiyatıyla eşit.

Alacaksan eğer temiz kullanılmış en az 240D dizel olanlara bak. 200D lere kasa ağır geldiği için zorlanıyor rampalarda falan. En ideali ise 123 kasa 300D. ABS, sunroof, klima standart hemen hemen hepsinde ve açıkçası şuan benim kuzen topluyor bir tane ve içim gidiyor arabaya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balina kasa mercedese lpg bağlanınca bi zaman sonra silah patlaması gibi ses yapar.ve çözümü çok zordur. ördek patlatmada neymiş.ilk kez duydum. :D  yok öyle bişey abi.kadir abi sana sataşsın diye böyle isim takmışlardır :2funny:

bu arada kadir abiye malzeme çıkardın yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

balina kasa mercedese lpg bağlanınca bi zaman sonra silah patlaması gibi ses yapar.ve çözümü çok zordur. ördek patlatmada neymiş.ilk kez duydum. :D  yok öyle bişey abi.kadir abi sana sataşsın diye böyle isim takmışlardır :2funny:

bu arada kadir abiye malzeme çıkardın yani :D

valla bak 200E lerde ördek patlatıyor diyor mercedesçi arkadaşlar. Bir ara Ördek için ilan verdiğimde 4-5 tane 190E ve 200E takas teklifi gelmişti, o dönem araştırmıştım biraz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

desene forumda şenlik var yine.o zaman ben seni kadir abiyle başbaşa bırakıyorum abi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

desene forumda şenlik var yine.o zaman ben seni kadir abiyle başbaşa bırakıyorum abi. :D

Yahu sen de yangına kömürle gitmesene :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşımda var Mercedes 89 model 200E Cinnahı (Atakule'yi bilenler bilir) max 40km ile çıkıyor. karbiratör lü ve lpg li. Ama araba çok bakımlı. en ufak ses gelsin direkt serviste. Benim 3 ileri otomatik 323 cinnahı 80 km ile çıkıyordu :)

Bu arada mondeolar güzelde parça fiyatları ne alemdedir acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Arkadaşımda var Mercedes 89 model 200E Cinnahı (Atakule'yi bilenler bilir) max 40km ile çıkıyor. karbiratör lü ve lpg li. Ama araba çok bakımlı. en ufak ses gelsin direkt serviste. Benim 3 ileri otomatik 323 cinnahı 80 km ile çıkıyordu :)

Bu arada mondeolar güzelde parça fiyatları ne alemdedir acaba?

Bilmiyorum ama 626 lardan pahalı olacağını sanmıyorum.Araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Noktayı koydum diyorsun :)

Kesinlikle :)

Mercedes e laf yok bugün 86 model 190 D 2.0 a bindim araba 314 binde ama dizel motoruyla yardırıyordu konforsa konfor yakıt tüketimiyse yakıt tüketimi, sunroof sa sunroof, karizmaysa karizma geriye çokta fazla bir şey kalmıyor. 13 lira istiyor araca ama araç çiçek gibi 15 edicek bir araç  tabiyki o aracı tavsiye etmek isterdim lakin imkanlar sınırlı.

Bana sorarsanız binilecek araç dizel bir 190 D keyfi farklı olur ayrıca kırsal motorini doldurduk yolumuza baktık alınmayacak araçlar değil bence.

Not:diğer mercedes modelleri hakkında bilgim yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-626-konforun-adi-mazda-32825696/detay

Bu aracı 8250 ye tamam derse alıyım diyorum.

Adam bana şöyle bir mesaj göndermiş ve 500 liralık masrafı var demiş.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Samimi olarak şunları söleyebilirim aracımla alakalı benim sorunum yok. Nihayetinde 17 yaşında bir araba ufak tefek sorunlar olabiliyor ama ben bunları çok abartmıyorum. Sizi ciddiye aldığım için aşağıda sorun teşkil edebilecek unsurları sıraladım.

1. Arac su eksiltiyor haftada bir su tamamlamam gerekiyor. Bunun sebebini ustanın biri devirdaim pompası kaçırıyor değişmesi gerek dedi. Çok pahalı bişey değil 35 TL+İşçilik. Değiştirmek için kendi ustama götürdüm pompada sorun yok radyatör kapağı orjinal değil onun değişmesi gerek dedi, vaktim olmadığı için sanayiye gidip bakamadım. kapak için bakamadım.

2. Direksiyon hidrolik kutusuna bilmeyen biri yanlışlıkla firen hidroliği koydu sistem bu yağı dışarı attı, şimdi azda olsa eksilme var ortalama 1-1,5 ayda bir tamamlıyorum. Bunun için ne ustam nede ben direksiyon kutusunu açmaya gerek duymadık.

3. Sağ ön cam motoru çalışmıyor mühtemelen motor yandı.

4. Aracın ön disklerini değiştirdim henüz tam alışmadı hafif firene basınca sürtme sesi geliyor.

İsterseniz bunları yaptırım verebilirim. Yada fiyatımdan 500 tl düşebilirim siz kendi ustanıza yaptırırsınız.

Bunlar aracım motor kısmındaki sorunlar. Dış kısımda ise;

Ön tampon ve sağ far yan sanayi arka tampon orjinali ile değişti. aracın sağ tarafında ufak güneş yanıkları var ve ufak ezikler var.

Aracın içinde ise hiç bir sorun yok oldukça temiz bir göğüsü var döşemelerde öyle.

Bu arac benim ilk aracım yeni bir araba aldım. Mzda 626 geniş ve uzun olduğu için eşim kullanamıyor. Bu sebeple satıp küçük bir araç alacağım. Yada küçük araçlar ile takasa gireceğim.

SAYGILARIMLA

Destan gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Aslında adam samimi gerçekten ama göründüğünden fazla bir masraf olabilir.Sadece bahsettiği kaporta masrafı en az 200-300 Tutar Boya vs.. Sen arabayı görüp içine sindirdiysen sorun yok.Ama klima olsa daha iyimiş hiç değilse satarken avantajlı olurdu ama Abs olması güzelmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu km de bi araç satın almazdım bence aracı satın almanız için 7500 hatta 7ye vermesi gerek, kaldıki lantis bile piyasası 8-9 olan bir araç 626 daha rahat ama daha ucuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7000-7500 civarı hiç araba bulamadım. bulduklarım hep dökük arabalar.

Bordo arabayı henüz görmedim ama sahibinin söylediği kadarı ile bunların haricinde masraf yok. son 8250 dedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-626-mazda-626-2-0i-lpg-li/detay

bu ilanda ki arabaya daha önce gittim baktım. 8500 aşağı olmaz dedi. en sonunda 8250 ye indi. yarın sanayiye götürüp baktıracağız. olursa alıyoum. bunda cazip gelen rengi ve klima.

HB olmaması kötü abs olmaması da...

Sizce hangisi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğan tavsiyem hb olmalı ama netten olmicak anlaşılan pazara çık ve alıcagın araç max 200bin de olsun fazlası olmasın ve bi fiyat verirlerse kesinlike 7500 den fazla verme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Füme rengi olan sedan aracı aldım. Araç genel olarak düzgün. baskı balata değişim zamanı gelmiş. 8300 liraya bitirdik. alır almaz eskişehire geldim. 150 km ye kadar çok rahat çıkıyor araba. arkadaşlarım 8 binliraya alınabilecek en iyi arabayı almışsın diyorlar.

Katkılarınızın dolayı çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...