Jump to content

Rx8 Şanzıman Problemi...

clowngod
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

RX-8 şanzımanda debriyaj değişiminden sonra ses  adli konuyla hemen hemen ayni sanirim sorun

Merhaba ben Rusyada unv. Okuyan bir ogrenciyim 2003 model bi mazda rx8 aldim 80.bin km de arac OTOMATIK vites buyuk yazdim cogu insane inanmiyor cunki evet otomatik vites  araci aldim ettim yanliz farketmedigim bi sorunla karsilastim :S ne yazikki simdi sorunu aciklayayim araci calistiriyorum motor isiniyor orta seviyeye kadar  aracin frenine basip D ye takiyorum arabada bi titreme var R ye takiyorum titreme var gaza bazincca geciyor ama devir dusunce rolanti de Vites D deyken yada R deyken titreme basliyor  1  2 arkadasima sordum vites kutusunda vardir sorun diyor cogu ama tabi gormeden anlayamam diyor… simdi sizce sorun nedir boyle bi olay basina gelen varmi? Tr de otomatik vites mazda rx8 olmadigini biliyorum ama belki manuel de boyle bi sorunla karsilasan vardir  yardimci olursaniz sevinirim  iyi gunler …

şanzımanda sorun var buyuk ihtimalle bunun ucreti hakkinda bilgisi olan varmi  en kotu senaryo yu birde en iyi senaryo yu soylerseniz sevinirim komple şanzıman degismesi gerekirmi yoksa  birkac parca ile hall olurmu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

komple sanzıman degisimi gerktrecegini pek sanmıyorum neden die sorarsa komple degisimde genelde sanzıman dagıldıgında oluyor ayrıca kaldı ki senn aracın otomatik vites diorsun o zmn hc sanmam ancak otomatik viteste sanzımanı dagıtmak olsa olsa arac ''D'' de giderken ''R'' ye sokma becerisini gosterirsen olur dusuncesindeim sendeki sanızmandan kaynaklan ufak bir sorundur dusuncesindeim ancak kesin birseyde soylemek istemiyorum.. eger duz vites olsa idi daha net bsyler soylerdim ancak sanzıman degisimi gerekmez kanımca haa eger olurda degisme isterse kork cunku duz vites sanzımanları baya bir para bizim arkadas dagıttı biliyorum otomatik vitesde o kdr da olmasa pahalıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

problemi bilmiyorum ama arkadaşım e46 3.18 ci almıştı onun triptronik şanzımanındada böyle bir sorun vardı , servise gösterdik normal dediler anlamadık bizde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Otomatik vites bütün araçlarda bu titreme oluyo genelde ve kafaya takılıcak büyük bir sorun değil hatta sorun olduğunu sanmıyorum..vitesi P'den D' ye veya hareketi sağlıyacak diğer noktalara getirdiğinizde bu titreşimi hatta ufak bi vuruntuyu hissedersiniz..P ve N de bu titreşim genelde olmaz. Aracınız zangır zangır titremiyodur zaten sadece olağan halinden biraz fazladır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...