Jump to content

Mazda3 Kasko

goktufan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bana ilk teklif 2500 Tl olarak geldi sonra araştırdıkça sağolsun sigortacım 750 tlye buldu... Tek tek poliçe şartlarını inceledim, ikame araç süresi dışında fark yoktu...

Kör tuttuğunu öper hesabı bence... :D

Aynen abi önceki mesajımda da dediğim gibi okumak şart:)Ama yaştan dolayı sanırsam hiç 2000 tl nin altını  görememiştim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana ilk teklif 2500 Tl olarak geldi sonra araştırdıkça sağolsun sigortacım 750 tlye buldu... Tek tek poliçe şartlarını inceledim, ikame araç süresi dışında fark yoktu...

Kör tuttuğunu öper hesabı bence... :D

Haklısın abi netleştirdiğim zaman tek tek okuyacam zaten. Kafamız rahat olsun diye yaptırıyoruz  bir de Allah korusun kasko peşinde dolaşmayalım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın abi netleştirdiğim zaman tek tek okuyacam zaten. Kafamız rahat olsun diye yaptırıyoruz  bir de Allah korusun kasko peşinde dolaşmayalım.

Hocam yaşın 25 olarak göründüğü için fiyatlar normal demiştim yine de araştırmakta fayda var ama sistem seni yaş itibariyle tehlikeli olarak görüyor haberin olsun :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam yaşın 25 olarak göründüğü için fiyatlar normal demiştim yine de araştırmakta fayda var ama sistem seni yaş itibariyle tehlikeli olarak görüyor haberin olsun :tey:

Yaş itibariyle; bunun kanı daha durulmamıştır, trafikte bir sürü atraksiyon yapar, kendi aracı dahil bir çok adamı sıkıntıya sokar, potansiyeli görüyordur...  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaş itibariyle; bunun kanı daha durulmamıştır, trafikte bir sürü atraksiyon yapar, kendi aracı dahil bir çok adamı sıkıntıya sokar, potansiyeli görüyordur...  :D

Hep bunun acsıyla yasadım abi:)Arabayı dedemin üzerine yaptırmayı bile düşündüm. büyük ihtimalle bu uygulama  kuş serisi kullananlar yüzünden getirilmiş olabilir :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hep bunun acsıyla yasadım abi:)Arabayı dedemin üzerine yaptırmayı bile düşündüm. büyük ihtimalle bu uygulama  kuş serisi kullananlar yüzünden getirilmiş olabilir :tey:

Bizim ülkemizde sürü psikolojisi var bu yüzden... Bayan mı kaza yapar, genç mi rahat durmaz, yaşlı mı hemen ölür...

Len bi dur, müneccim ile mi seviştin de benim hakkımda karar veriyorsun... :D

Arkadaşın yandan camlı kamyonet (nasıl bir tanımlama ise daha anlamış değilim, ortadan veya üstten camlısı var mı) diye tabir edilen aracı vardı ve eşinin üzerine almıştı, zaten yandan zımbırtılı olduğu için trafik sigortası 400 liraya falan çıkıyor, birde bayan ohhh 600 civarı trafik sigortası ödüyordu, bir de üzerine kaza yaptı hata bizim kızda, ohhh miss sigorta oldu 900 TL, en sonunda arkadaş; 100 lira verdi ve aracı üzerine aldı, sigorta indi 400 lira civarına... :D

Sen tilkiysen ben de kuyruğu hesabı oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar tehlikeliysem yakında bizim guzuyu bağlasalar yeridir yani:)Tüm sigortacılar diyo niye babanın üzerine almadın , bir yerden başlamak lazım diyorum nereye kadar babanın üzerine alacaksın er ya da geç bu sistem değişmezse bu sıkıntıyı yaşacam süreci uzatmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2 gün önce aldığım 2011 impresive aracıma eskişehir plaka 180 tl trafik sigortası ödedim..belki bir fikir verebilir. full kasko  800 civarı( sigorta mafre  kasko grupama).....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Axa'dan kasko yaptiracam sizce axa'nin kendi yetkili acentesinden mi yaptirayim yoksa tanidik yetkili acente olmayan yerden mi ? Yani tanis mi yoksa yetkili acente mi ? Allah korusun olasi bir problemde acetenin cok onemi var mi yoksa tamamen axa ile mi muhattap olacaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

+1 Bende trafik sigortamı yaptırdım burada, çok ilgili ve alakalılar.

Hocam Allah kimseyi kaskoyu kullanmak zorunda bırakmasın ama başına bir şey geldiğinde belli oluyor ilgi alaka, parayı öderken her şey güllük gülistanlıktır  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam Allah kimseyi kaskoyu kullanmak zorunda bırakmasın ama başına bir şey geldiğinde belli oluyor ilgi alaka, parayı öderken her şey güllük gülistanlıktır  ;)

Aynen böyle... En ufak sıkıntıda git polisten tutanak getir demiyorlar mı beni çileden çıkartıyorlar... Öyle bir kanuni prosedür yok ama beyefendiler parayı alırken hiç git polise bir danış demiyor.  :sopa:

Kaza tutanağını okumasını bilmeyen sigortacılar var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...