Jump to content

Hararet Hakkında (Lantis - Familia 1.8)

SeZaR_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Oğuzhan'ın dediği gibi ilerleyen zamanda radyatörde su azaltma egsozda duman gibi şeyleri gözlemleyin umarım bir sorun olmamıştır, geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

slm.bende mazda familia 199 model var.trigel,baskı balata ,alt düzeni komple değiştirdim,yağ,balatalar vs.yani bayağı bi bakım yaptım .aracımda bunları yaptıktan sonra yolda giderken veya rolantide çalışırken hararet normalde yarıda olması gerekirken devamlı çıkıyor ve sona dayanıyor.kabutu açtığımda ise ısı o kadar sıcak değil,eğer gaza basarsam düşüyor ipre.anlayamadım,su tankındaki su buz gibi,bu arada radyatörde değişti.usta elektriksel bişey var şase almıyor felan dedi,benimde zamanım yoktu onunda sonra getir dedi.sizce ne olabilir,yardımcı  olursanız sevinirim.2 senedir bu araç bende daha hararetin ortadan yukarı çıktığını görmemiştim.saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

termostatı kontrol et geç açıyor olması muhtemel, hararet yükseldiğinde radyatöre bak soğuktur tahminimce, çünkü termostat zamanında açmıyor, açtığında ise hemen ibre normale dönüyor sakın hararet yüksekken aracı kullanma dur ve düşmesini bekle yoksa hararet ettiirirsin vede üst kapak contasını yakarsın . kaputttan bakarak motorun sıcaklığını anlayamazsın motor içeriden ısınıyor. eğer dediğim gibi ise durum hemen bir termostat al serviseten orjinal olsun vede değiştir. geçmiş olsun. su tankındaki su tabiki buz gibi olacak o tank su eksikdiğinde eksik olan kadar radyatöre su bırakır yani ısınmayla alakası yoktur o su kabının.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...