Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Merhaba Arkadaşlar,,

Noter işlerini bugün hallettim. Araç bir kaç güne kalmaz Tırla istanbula yola çıkacak.

Aracın orjinal paspaslarını teslim edecekler. İlk yardım çantasını da verecekler. Yangın tüpü vermeleri gerekiyor mu. Eksik birşey kalmasın. Aracı teslim aldıktan sonra sorun çıkmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak aradım sordum telefonla yangın tüpü vermiyorlarmış bu yüzden aracı iade ediyorum. YAngın tüpsüz olmaz abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar,,

Noter işlerini bugün hallettim. Araç bir kaç güne kalmaz Tırla istanbula yola çıkacak.

Aracın orjinal paspaslarını teslim edecekler. İlk yardım çantasını da verecekler. Yangın tüpü vermeleri gerekiyor mu. Eksik birşey kalmasın. Aracı teslim aldıktan sonra sorun çıkmasın.

Hayırlı olsun kardeşim koparabildiğini al ben sıfır aldığımda pas pas ilk yardım seti yangın söndürücü ve lastiğe basılan köpük verdiler..(2005 toyota )haa bagajada 1 kutu çikolata bırakmışlardı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,,,

Bu impressive 'de bluetooth yok sanırım. Entegre bluetooth eklettirme imkanımız var mıdır?

http://urun.gittigidiyor.com/Cyclone-Mazda-3-Yeni-Dvd-amp-Navigasyon_W0QQidZZ28032695

yoksa illaki navigasyon mu taktirmamız lazım. Yada navigasyon taktırmaya değmezmi .. ?

90. yıla özel olan impressive 'de navigasyon yok ama bluetooth var diye duydum ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten bende bir NAvigasyon Navitech var bluetooth'lu telefonla eşleşiyor fakat araçtan kendisinden entegreli olsaydı iyi olurdu. Cunki her defasında navigasyonu acman gerekiyor eşleştirmen gerekiyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herzaman alırken karlı olmak mantıgı vardır bende. O yuzden sıfır aracı Impressive otomatik HB 39.5'e aldım. 4 MAzda bayisi 42.5 ten aşağıya fiyat vermedi. Bu da tesaduf oldu Mersin'e kayınpederlere geldim 1 haftalığına. Benzin alırken Shell yanında Mazdayı görünce uğradım. Tek kalmış impressive vardı. Abi bayiligi kapatıyoruz maliyetine verecegiz diyince üzerinde düşündüm sağolsun forumdaki arkadaşar da fikirlerini söylediler. Yılbaşı geliyor malum kampanyalar başladı. Bu fiyata asla düşemezler diye tahmin ediyorum.  Değdiğine inanıyorum.

Burak !!künefeye kaymak da eklemek lazım mı?

:)

katılıyorum,her zaman söylediğim gibi satışta değil, alışta kazanmak gerekir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Overmars hayırlısı ile sende alırsın bak senin açtığın konuya bende maydanoz oldum ve ben aldım. Sıranı kaptım kusura bakma tamam mı.

Hangi modeli almayı düşünüyorsun. Otomatik al rahat edersin bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben araba alana kadar konuya devamsa yandık demektir :) umarım hemen kapanır bu konu, yeter artık di mi :)

selimmiles, rica ederim ne kusuru. sevdiklerinle mutlu mesut, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah:)

ben impressive otm. almayı düşünüyorum. 90. yıl -beyaz- olanlarından hala kaldıysa daha da süper olur...

diğer yorumlara da teşekkürler, sabırsızlanıyorum olumlu yorumlarınızı okudukça :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar,

dün 90. yıl modelini inceledim, imperessive gibi bunda da iç kapı kolları vb. yerlerde krom kaplama yok. bunları aracı teslim almadan veya aldıktan daha sonra taktırmak mümkün mü? fiyatları hakkında bilginiz var mı?

ayrıca, satın alma konusunda baya aşama kaydettim.

edit: krom demişim ama alüminyum olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar,

dün 90. yıl modelini inceledim, imperessive gibi bunda da iç kapı kolları vb. yerlerde krom kaplama yok. bunları aracı teslim almadan veya aldıktan daha sonra taktırmak mümkün mü? fiyatları hakkında bilginiz var mı?

ayrıca, satın alma konusunda baya aşama kaydettim.

edit: krom demişim ama alüminyum olacak.

Bu aracın Sedan versiyonu güzel bence. 90.yıl versiyonu hatchback bildigim kadarıyla. Zevk ve ihtiyaca göre degisir, ama sedan da daha fazla bagaj hacmi var,bir de benzin fiyatlarını unutma kardeş, seneye 4 tl üstü olsa sen mecbursun LPGye, hatchbacka LPG koyarsan bagaja yer kalmaz pehh

Tekrar yazıyorum, Hyundai Ford, Toyota, Şahin,  Kia, Volkswagen bir sürü araç sürdüm, ama Mazda bambaşka, yol tutuşu mükemmel, acaip farklı bir araç

Bir de pick up almayı da düşün bence. Hem dizel, hem de ticari vergi düsük. Hem de 2.5 lt canavar gibi motor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben araba alana kadar konuya devamsa yandık demektir :) umarım hemen kapanır bu konu, yeter artık di mi :)

selimmiles, rica ederim ne kusuru. sevdiklerinle mutlu mesut, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah:)

ben impressive otm. almayı düşünüyorum. 90. yıl -beyaz- olanlarından hala kaldıysa daha da süper olur...

diğer yorumlara da teşekkürler, sabırsızlanıyorum olumlu yorumlarınızı okudukça :)

Otomatik alırken 2 defa düşün. Ben 2 yıl önce araç aldıgımda benzin 3.1 idi, simdi %20 daha pahalı.

2 sene sonra da %20 artsa eder 4.3 tl civarı.

Eee Overmars kardeş, hep sehirlerarası kullancaksan mesele yok ama sehirici otomatik cok yakar? Arabayı garajda sevmeyecegine göre bunla yol gideceksin 5 tlden benzin almak istemiyorsan 2 kere düsün.LPG alcaksan da sedan model al bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Aradaşlar..

biz hala mersindeyiz. Araç dün istanbula yola çıkmış. Bugün sordum ulaştı mı diye. İzmire gitmiş :) oradan istanbula geçecekmiş. Herhalde Tırın üzerinde yaylana yaylana gidiyordur. Umarım başına bir iş gelmeden teslim alırım.

Burak az önce viranşehirden geldik hava cok guzeldi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...